AgusiaP Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Figuniu najgorsze jest, jak zaznajemy krzywdy od naszych bliskich, ech to życie. Kochamy psiaki za ich dozgonna miłość, która w ich przypadku jest na wieki, niestety w przypadku ludzi tak nie jest... Quote
zachary Posted August 25, 2015 Posted August 25, 2015 Nie tylko Wam pozostanie Pimpkiem, ja też tak o nim myślę. W końcu chyba z 2 i pół roku tak właśnie się do niego zwracano a teraz jest inaczej...No nic...najważniejsze, że ma kochający domek. 1 Quote
Figunia Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Figuniu, na mnie jakaś pomroczność dzisiaj spadła, nie doczytałam do końca i nie załapałam:) :) A to Pimpek Meksiu (też nie mogę się odzwyczaić od Pimpka) na wczorajszym spacerze. Wprawdzie tyłem, ale też piękny. Od lewej czerwona linka:) :) Jaka tam pomroczność...mój wpis można było tak właśnie odebrać, więc...ale zostawmy już to, bo już wszystko wyjaśnione :) A Pimpuś/Meksiu istotnie, piękny jest z każdej strony i oczywiście mądry...Wyjątkowy i cudowny. :) Quote
Figunia Posted August 26, 2015 Posted August 26, 2015 Figuniu najgorsze jest, jak zaznajemy krzywdy od naszych bliskich, ech to życie. Kochamy psiaki za ich dozgonna miłość, która w ich przypadku jest na wieki, niestety w przypadku ludzi tak nie jest... Masz oczywiście rację kochana. Quote
Marycha35 Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Ale fajocha widzieć Pimpula czy Pumpila/Pumeksa radosnego:):):):):) 1 Quote
Mysza2 Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Pimpek został wykąpany i tak się prezentuje "po" 1 Quote
Figunia Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Piękny kochany szorpaty Pysiaczek :) Brudny czy umyty zawsze cudny...:) Quote
AgusiaP Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Pięknie się prezentuje ! jak zawsze zresztą ! Quote
_Tosia_ Posted September 3, 2015 Author Posted September 3, 2015 Zdjęcia, które dostałam od pani Ani :)) Quote
Figunia Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Jaka uczta dla spragnionych serc...:) Pani Ania jest naprawdę kochana, że pamięta o dotychczasowych wielbicielkach Meksia :) A Piesio w kąpieli ma minę mocno nietęgą. Coś mi się wydaje, że nawet mógł się za to na Panią Anię obrazić. Nieszczęśliwy taki stoi. Ale teraz czyściutki i pachnący z pewnością jest tak przytulany i kochany, że powinno mu to wynagrodzić te straszne chwile pod prysznicem... Quote
Mysza2 Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 Jak znam Pimpka, to na pewno się obraził za kąpiel:):) Ja nie miałam jeszcze egzemplarza, który by to kochał. Ale da radę, bo to dzielny starszy pan jest:) 1 Quote
Nadziejka Posted September 3, 2015 Posted September 3, 2015 :) :)Pimpulinek doczekal sie domku cudnego hoho ale cieszy ale cieszy czleka taki los taki domus najlepsiutkiego piesku kochany Quote
Figunia Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Miejmy nadzieję, że prędko taka przykrość Piesia nie spotka. Kochana, cudna Mordeczka :) Quote
AgusiaP Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Czyściutki, wykąpany, pachnący i kochany ! Quote
Figunia Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 Głaski i ucałowania dla Czyścioszka :) 1 Quote
paula_t Posted September 5, 2015 Posted September 5, 2015 Jak znam Pimpka, to na pewno się obraził za kąpiel:) :) ...... Zawsze mnie śmieszyły te minki i fochy, którymi potrafią strzelać zwierzaki jak coś im się nie podoba:D Moja mama pojechała wczoraj z moim Bandziorem do weterynarza i stwierdziła, że jak wrócili z powrotem to na PRZEPROSZENIE (?;)) dostał kiełbaskę :D 2 Quote
rita60 Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Zaglądam do naszego Pimpusia i gęba sama się śmieje... 1 Quote
Marycha35 Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Oj, tak, ja też gębą śmieję się:) Pimpulo, ale ci się udało chłopku:) Ciekawe co słychać u suni z maluszkami, którymi opiekował się w bezdomności nasz dzielny Pimpulo! 1 Quote
Mysza2 Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Marysiu chyba się nie dowiemy co z sunią i szczeniakami bo z tego co pamiętam to adopcja chyba ze schroniska była, czy źle pamiętam? Za to z pimpulowego domku mam dzisiejsze świeżutkie wiadomości: Pimpek robi kolejne postępy, na spacerach biega i skacze na wysuwanej smyczy. Przybiega na zawołanie:):). Jeździ z Panią Anią tramwajem:):) W zeszłym tygodniu byli z wizytą u znajomych Pani Ani w Laskach. Znajoma ma adoptowaną staruszkę sunię i 6 kotów i nie było żadnych spięć. Pani Ani mówi, że jest kochany i przytulaśny. Pimpek przytulaśny, mówiłam że on nas jeszcze pozytywnie zaskoczy. Pimpek w Laskach Quote
AgusiaP Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Mogę te wiadomości z Pimpusiowego domku czytać i czytać! Quote
Marycha35 Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Myszko to była adopcja ze schronu, masz rację. A nasz Pimpulo przytulaśny, ładne rzeczy!?!?!?!?!?!;) Kochane smoczysko, jak dobrze, że mu dobrze! Quote
Mysza2 Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Takie zdjęcie smoczyska jeszcze dostałam:):) 1 Quote
_Tosia_ Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 ależ on wypiękniał, łapki eleganckie i tyłeczek też :). i ma swój fotel! Quote
AgusiaP Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Piękne smoczysko, nie da się ukryć! To chyba sofę okupuje Pimpula ! Quote
Recommended Posts