Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Figuniu najgorsze jest, jak zaznajemy krzywdy od naszych bliskich, ech to życie.

Kochamy psiaki za ich dozgonna miłość, która w ich przypadku jest na wieki, niestety w przypadku ludzi tak nie jest...

Posted

Nie tylko Wam pozostanie Pimpkiem, ja też tak o nim myślę. W końcu chyba z 2 i pół roku tak właśnie się do niego zwracano a teraz jest inaczej...No nic...najważniejsze, że ma kochający domek.

• Upvote 1
Posted

Figuniu, na mnie jakaś pomroczność dzisiaj spadła, nie doczytałam do końca i nie załapałam:) :)

A to Pimpek Meksiu (też nie mogę się odzwyczaić od Pimpka) na wczorajszym spacerze.

Wprawdzie tyłem, ale też piękny. Od lewej czerwona linka:) :)

dfzkev.jpg

Jaka tam pomroczność...mój wpis można było tak właśnie odebrać, więc...ale zostawmy już to, bo już wszystko wyjaśnione :)

A Pimpuś/Meksiu istotnie, piękny jest z każdej strony i oczywiście mądry...Wyjątkowy i cudowny. :)

Posted

Figuniu najgorsze jest, jak zaznajemy krzywdy od naszych bliskich, ech to życie.

Kochamy psiaki za ich dozgonna miłość, która w ich przypadku jest na wieki, niestety w przypadku ludzi tak nie jest...

Masz oczywiście rację kochana. 

Posted

Jaka uczta dla spragnionych serc...:)

Pani Ania jest naprawdę kochana, że pamięta o dotychczasowych wielbicielkach Meksia :)

A Piesio w kąpieli ma minę mocno nietęgą. Coś mi się wydaje, że nawet mógł się za to na Panią Anię obrazić. Nieszczęśliwy taki stoi. Ale teraz czyściutki i pachnący z pewnością jest tak przytulany i kochany, że powinno mu to wynagrodzić te straszne chwile pod prysznicem...

Posted

Jak znam Pimpka, to na pewno się obraził za kąpiel:) :)

......

Zawsze mnie śmieszyły te minki i fochy, którymi potrafią strzelać zwierzaki jak coś im się nie podoba:D Moja mama pojechała wczoraj z moim Bandziorem do weterynarza i stwierdziła,  że jak wrócili z powrotem to na PRZEPROSZENIE (?;)) dostał kiełbaskę :D 

• Upvote 2
Posted

Marysiu chyba się nie dowiemy co z sunią i szczeniakami bo z tego co pamiętam to adopcja chyba ze schroniska była, czy źle pamiętam?

Za to z pimpulowego domku mam dzisiejsze świeżutkie wiadomości:

Pimpek robi kolejne postępy, na spacerach biega i skacze na wysuwanej smyczy.

Przybiega na zawołanie:):). Jeździ z Panią Anią tramwajem:):)

W zeszłym tygodniu byli z wizytą u znajomych Pani Ani w Laskach.

Znajoma ma adoptowaną staruszkę sunię i 6 kotów i nie było żadnych spięć.

Pani Ani mówi, że jest kochany i przytulaśny.

Pimpek przytulaśny, mówiłam że on nas jeszcze pozytywnie zaskoczy.

Pimpek w Laskach

2gtqb05.jpg

zwyqn4.jpg