Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już po wizycie :) Oczywiście, wcześniej zapoznałyśmy się z losami Borowika i Pimpulca. Cóż mogę powiedzieć...Chyba tylko to, że Pimpek jest szczęściarzem :), bo trudno o lepszy dom. Pani opowiadała nam o Borowiku i przyznam szczerze, że biorąc pod uwagę wiek Borowika, liczne choroby i przypadłości, a także wcale nie taki krótki okres ustalania kocio-psich stosunków (bo są dwa cudne kocury: Glon i Owoc; czarny i rudy. Miałyśmy okazję miziać i się Kocim Wysokościom podlizywać-bossskie są), to zapewne nie było łatwo, ale nie padło nawet jedno słowo w stylu "przeszłam swoje", wręcz przeciwnie :) Pani nie przypisywała sobie żanych zasług :). Pani chciałaby wziąć Pimpka po powrocie z urlopu, bo wtedy będzie mogła poświęcić mu więcej czasu i jest absolutnie świadoma ewentualnych problemów związanych z aklimatyzacją i traumą, bo dla Pimpunia będzie to następne rozstanie. Wie też, że Pimulec to pies szczególny i wrażliwy, i bardzo przeżywający. Ważny jest stosunek do kotów, czyli brak cech kotożercy;). Wet, z którego porad Pani korzysta, to bardzo dobry, znany i godny zaufania lekarz . Jest też śliczna, robiona na miarę obróżka po Borowisiu, która ze względów sentymentalnych wisi na swoim miejscu-jeśli będzie pasować na Pimpka, to będzie pięknym akcentem rozpoczęcia nowego rozdziału.

Aniu, Pauluś, ślicznie Wam kochane dziękujemy za wizytę i bardzo się cieszę, że to taki dom na jaki się czeka milosc54_%28www.e-gify.pl%29.gif

Po prostu jeszcze nie mogę uwierzyć i bardzo bardzo się cieszę:):)

Moje i Tosi wrażenie po rozmowie telefonicznej z Panią było takie jak Wasze po wizycie.

Pimpek w drugiej połowie lipca niech pakuje walizki.

Jeszcze raz Wam ślicznie dziękujemy:)

Posted

Jestem, jestem ;) Dzięki Aniu, że zdałaś relacje, bo ja po dzisiejszej rozmowie telefonicznej z Elą stwierdziłam, że jestem beznadziejnym zdawaczem relacji z wizyt PA :P

Rzadko się to zdarza, już kilka wizyt z Anią wspólnie przeżyłyśmy, a tym razem od razu po wyjściu obie stwierdziłyśmy, że chyba nie ma nawet o czym dyskutować, bo sytuacja jest jasna :) Z zamkniętymi oczami oddałabym tam psiaka, który jest pod moją opieką i wierzę, że Pimpuś będzie miał u Pani Ani cudowny dom :) Sama bym takiego sobie życzyła dla Baksika :P

Kocury obłędne, do zacałowania i zamiziania, Pimpuś będzie miał fajnych braci  :)

Posted

Zdjęcie jednego kocura Owocka dostałam, piękności.

A relację zdałaś bardzo wyczerpującą.

Pauluś, Baksik się w końcu doczeka, zobaczysz:) :)

Tylko troszkę chaotyczną :P

Zdjęcia zrobiłam dla TŻ-a, bo uwielbia rude kociska :)

Posted

No to wspaniale...tyle czekałeś maleńki,ale było warto. Teraz tylko oby jak najszybciej się zaakceptował nową Panią,bo pewnie

będzie ciężko. Trzymam mocno kciuki...dasz radę.

Posted

Boże dziewczyny, siedzę i ryczę!! Mordę mam mokrą, Pimpusiu taki cudnowny dom!!!

Dziękuję Wam z całego serca za czas, wizytę, relację, za wszystko!!

Już jestem zachwycona, Pimpusiu pokochaj Panią i Koty, bo Cię wytarmoszę za uszyska.. ech wiem, gadam głupoty, ale to ze szczęścia..

Jak się wszystko uda, to chyba się upiję!!!

Posted

Boże dziewczyny, siedzę i ryczę!! Mordę mam mokrą, Pimpusiu taki cudnowny dom!!!

Dziękuję Wam z całego serca za czas, wizytę, relację, za wszystko!!

Już jestem zachwycona, Pimpusiu pokochaj Panią i Koty, bo Cię wytarmoszę za uszyska.. ech wiem, gadam głupoty, ale to ze szczęścia..

Jak się wszystko uda, to chyba się upiję!!!

Tu jest wszystko co chciałabym napisać...:)

Z wytarmoszeniem uszu włącznie :)

Oby szybko zrozumial, że to JEGO dom.

Boję się, bo te wierne psie serducha takie są, no...wierne...

Posted

Wiadomo:) :):)

Pani Ania dzwoniła, że po weekendzie Pimpek może się przeprowadzać :)

Pani Ania oczywiście chciała przyjechać po niego sama, ale po konsultacjach z Tosią ustaliłyśmy,

że z Agusią zawieziemy Pimpka do Krakowa na początku przyszłego tygodnia.

W niedzielę dokładnie ustalimy czy to będzie poniedziałek czy wtorek.

Wydaje się nam, że tak będzie dla Pimpka lepiej.

• Upvote 1
Posted

Myszko piękne dzięki za pycha info:):):):) Ile Wam potrzeba na paliwo? Zrzutę zrobimy jak coś:) Ja jeszcze nie przesłałam deklaracji za lipiec. Asieńko jak stoimy z kasiorrrą?????

Posted

Jutro z Agusiąp zabieramy Pimpka do Krakowa do DS.

Bardzo prosimy o kciuki za aklimatyzację Pimpka, za dobre relacje z kotami-rezydentami.

Wieczorem po powrocie zdamy relację

Posted

CZEKAMY niecierpliwie, wszystkie łapy pozaciskane!

Pimpulu, obyś do nowego domku wszedł pewnie i poczuł się szczęśliwy!

Marysiu, u Pimpula od dawna było na minusie, ale wszystko ogarniamy, dzięki wpłatom i bazarkom! Wszystko Pimpek miał opłacone na bieżąco.

Myszko- masz naszą dozgonną wdzięczność, Marysiu, to zamiast na moje konto lepiej przesłać Myszy na paliwo.

CZEKAMY!!!