Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Dziękuję serdecznie. Niezawodna majqa też mi podesłała link do Skarpety im. Talcott. Dopiero gdy przeczytałam zdałam sobie sprawe skąd nazwa...
Asieńko, działaj więc!!!;)

Edited by Marycha35
Posted

Mama prosiła, żeby napisać, że już skończył mu się lek na tarczycę. Nie wiem, czy w międzyczasie nie dzwoniła. Nie ma już co podawac, a jego nie można ot tak przerywać i zaczynać podawać od nowa. Trzeba to robić stopniowo.

Co do odzewu z ogłoszeń, to mam to samo. Mam na DT 8-mies. Bakstera, który trafił do mnie jako 2 dniowe szczenię. Siedzi do tej pory, były o niego w sumie 3 telefony. jeden do dzieci (nie nadaje się), a pozostałe do budy i do kojca. Oczywiście w ogłoszeniu było zaznaczone, jakich warunków wymaga, ale po co czytać ogłoszenie? To już dla ludzi za dużo. Mnie już ręce opadają. Dwoje pozostałych psich i jednego kociego tymczasowicza zostawiłam na stałe, bo i tak nikt ich nie chciał ponad rok. Tylko, ile tych psów i kotów można zbierać i utrzymać? Jeśli nikt nie chciał adoptować szczeniaka przez 8 mies, to co sie dziwić, że nie ma zainteresowania starszym psem, z problemami zdrowotnymi, choćby przejściowymi.

Posted

Jaaga napisał(a):
Mama prosiła, żeby napisać, że już skończył mu się lek na tarczycę. Nie wiem, czy w międzyczasie nie dzwoniła. Nie ma już co podawac, a jego nie można ot tak przerywać i zaczynać podawać od nowa. Trzeba to robić stopniowo.

Co do odzewu z ogłoszeń, to mam to samo. Mam na DT 8-mies. Bakstera, który trafił do mnie jako 2 dniowe szczenię. Siedzi do tej pory, były o niego w sumie 3 telefony. jeden do dzieci (nie nadaje się), a pozostałe do budy i do kojca. Oczywiście w ogłoszeniu było zaznaczone, jakich warunków wymaga, ale po co czytać ogłoszenie? To już dla ludzi za dużo. Mnie już ręce opadają. Dwoje pozostałych psich i jednego kociego tymczasowicza zostawiłam na stałe, bo i tak nikt ich nie chciał ponad rok. Tylko, ile tych psów i kotów można zbierać i utrzymać? Jeśli nikt nie chciał adoptować szczeniaka przez 8 mies, to co sie dziwić, że nie ma zainteresowania starszym psem, z problemami zdrowotnymi, choćby przejściowymi.

Jaaga, czyli wysłac kasę na lek? Ile dokładnie ma być?

Posted

[quote name='rita60']Marysiu to ten link

http://www.dogomania.pl/forum/threads/185536-Skarpeta-im-Talcott-szuka-odpowiedzialnego-skarbnika!/page121?highlight=skarpeta+talcot

[quote name='Marycha35']Dziękuję serdecznie. Niezawodna majqa też mi podesłała link do Skarpety im. Talcott. Dopiero gdy przeczytałam zdałam sobie sprawe skąd nazwa...
Asieńko, działaj więc!!!;)

dziękuję dziewczyny, zgłoszę Pimpusia

Posted

Kolia, wielkie dzięki!
u Pimpusia dobrze, bez zmian, rozmawialam z panią Anią kilka dni temu. Fakt, zasiedział sie.. Bardzo bym chciala, żeby DS się znalazł, ale od razu się martwię, jak on zniesie kolejne przenosiny?...:shake:

• 3 weeks later...
Posted

Przekopałam pół domu i znalazłam rzeczy na bazarek - mam nadzieję, że się przydadzą :) Mogę zadzwonić do Ciebie Asiu po weekendzie, żeby ustalić termin podrzucenia fantów, czy wybierasz się na wakacje?

Posted

[quote name='Kolia']Przekopałam pół domu i znalazłam rzeczy na bazarek - mam nadzieję, że się przydadzą :) Mogę zadzwonić do Ciebie Asiu po weekendzie, żeby ustalić termin podrzucenia fantów, czy wybierasz się na wakacje?[/QUOTE]
suuper, wielkie dzięki!
nigdzie teraz nie jedziemy, czekam na wiadomość :)

Posted

[quote name='Mysza2']Pani Ania mi zadzwoniła że Pimpkowi skończył się forthyron.
Kupiłam mu w Lupusie 3 listki czyli 30 sztuk

Myszko , dziękuję!
przelew poleciał :Rose:

Posted

Pimpuś uzyskał zgodęna pomoc ze Skarpety im. Talcott :multi:. Otrzymamy 120 zl :multi:
Dostałam tez rzeczy na bazarek od Kolii, juz niedługo ruszam z nowym bazarkiem, dziękuję cioteczko! :loveu:

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

_Tosia_, po prawej stronie , na niebieskim pasku masz napis "zobacz nową zawartość". Klikasz w to i potem po lewej stronie masz opcje, co chcesz przeglądać.Wciskasz np. ostatni miesiąc, 6 miesięcy itd. i już masz swoje śledzone wątki.

Posted

Dziewczyny, mama pyta, co z wizytą kontrolną u Pimpka? Ponoć już dawno miał ją mieć. Jak coś, to kontaktujcie się z mamą telefonicznie, bo ja jeszcze nie rozgryzłam obsługi forum i trudno mi się tu porusza.