_Tosia_ Posted June 29, 2014 Author Posted June 29, 2014 Marysiu, dziękuję!.... :Rose::Rose::Rose: Quote
rita60 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Marysiu to ten link http://www.dogomania.pl/forum/threads/185536-Skarpeta-im-Talcott-szuka-odpowiedzialnego-skarbnika!/page121?highlight=skarpeta+talcot Quote
Marycha35 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 (edited) Dziękuję serdecznie. Niezawodna majqa też mi podesłała link do Skarpety im. Talcott. Dopiero gdy przeczytałam zdałam sobie sprawe skąd nazwa... Asieńko, działaj więc!!!;) Edited June 30, 2014 by Marycha35 Quote
Jaaga Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Mama prosiła, żeby napisać, że już skończył mu się lek na tarczycę. Nie wiem, czy w międzyczasie nie dzwoniła. Nie ma już co podawac, a jego nie można ot tak przerywać i zaczynać podawać od nowa. Trzeba to robić stopniowo. Co do odzewu z ogłoszeń, to mam to samo. Mam na DT 8-mies. Bakstera, który trafił do mnie jako 2 dniowe szczenię. Siedzi do tej pory, były o niego w sumie 3 telefony. jeden do dzieci (nie nadaje się), a pozostałe do budy i do kojca. Oczywiście w ogłoszeniu było zaznaczone, jakich warunków wymaga, ale po co czytać ogłoszenie? To już dla ludzi za dużo. Mnie już ręce opadają. Dwoje pozostałych psich i jednego kociego tymczasowicza zostawiłam na stałe, bo i tak nikt ich nie chciał ponad rok. Tylko, ile tych psów i kotów można zbierać i utrzymać? Jeśli nikt nie chciał adoptować szczeniaka przez 8 mies, to co sie dziwić, że nie ma zainteresowania starszym psem, z problemami zdrowotnymi, choćby przejściowymi. Quote
_Tosia_ Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 Jaaga napisał(a):Mama prosiła, żeby napisać, że już skończył mu się lek na tarczycę. Nie wiem, czy w międzyczasie nie dzwoniła. Nie ma już co podawac, a jego nie można ot tak przerywać i zaczynać podawać od nowa. Trzeba to robić stopniowo. Co do odzewu z ogłoszeń, to mam to samo. Mam na DT 8-mies. Bakstera, który trafił do mnie jako 2 dniowe szczenię. Siedzi do tej pory, były o niego w sumie 3 telefony. jeden do dzieci (nie nadaje się), a pozostałe do budy i do kojca. Oczywiście w ogłoszeniu było zaznaczone, jakich warunków wymaga, ale po co czytać ogłoszenie? To już dla ludzi za dużo. Mnie już ręce opadają. Dwoje pozostałych psich i jednego kociego tymczasowicza zostawiłam na stałe, bo i tak nikt ich nie chciał ponad rok. Tylko, ile tych psów i kotów można zbierać i utrzymać? Jeśli nikt nie chciał adoptować szczeniaka przez 8 mies, to co sie dziwić, że nie ma zainteresowania starszym psem, z problemami zdrowotnymi, choćby przejściowymi. Jaaga, czyli wysłac kasę na lek? Ile dokładnie ma być? Quote
_Tosia_ Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 [quote name='rita60']Marysiu to ten link http://www.dogomania.pl/forum/threads/185536-Skarpeta-im-Talcott-szuka-odpowiedzialnego-skarbnika!/page121?highlight=skarpeta+talcot [quote name='Marycha35']Dziękuję serdecznie. Niezawodna majqa też mi podesłała link do Skarpety im. Talcott. Dopiero gdy przeczytałam zdałam sobie sprawe skąd nazwa... Asieńko, działaj więc!!!;) dziękuję dziewczyny, zgłoszę Pimpusia Quote
rita60 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Rzeczywiście zasiedział się Pimpolek w DT,on pewnie mysli,ze to już tak na zawsze,a domku nie widać:shake: Quote
Marycha35 Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Gdyby tylko kasiorka była to może i lepiej by mu w tym DT było, niż u kogoś innego - znowu zmiany!!! Ale z kasiorrrrą krucho cholera:shake: Quote
Kolia Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Przyszłam odwiedzić Pimpusia w jego wątku. Szukam rzeczy na bazarek - może chociaż tak będę mogła pomóc. Quote
_Tosia_ Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 Kolia, wielkie dzięki! u Pimpusia dobrze, bez zmian, rozmawialam z panią Anią kilka dni temu. Fakt, zasiedział sie.. Bardzo bym chciala, żeby DS się znalazł, ale od razu się martwię, jak on zniesie kolejne przenosiny?...:shake: Quote
rita60 Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Będzie pewnie problem Tosiu:roll:on myśli,ze to już jego przystań. Quote
Kolia Posted July 26, 2014 Posted July 26, 2014 Przekopałam pół domu i znalazłam rzeczy na bazarek - mam nadzieję, że się przydadzą :) Mogę zadzwonić do Ciebie Asiu po weekendzie, żeby ustalić termin podrzucenia fantów, czy wybierasz się na wakacje? Quote
_Tosia_ Posted July 27, 2014 Author Posted July 27, 2014 [quote name='Kolia']Przekopałam pół domu i znalazłam rzeczy na bazarek - mam nadzieję, że się przydadzą :) Mogę zadzwonić do Ciebie Asiu po weekendzie, żeby ustalić termin podrzucenia fantów, czy wybierasz się na wakacje?[/QUOTE] suuper, wielkie dzięki! nigdzie teraz nie jedziemy, czekam na wiadomość :) Quote
Mysza2 Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Pani Ania mi zadzwoniła że Pimpkowi skończył się forthyron. Kupiłam mu w Lupusie 3 listki czyli 30 sztuk Quote
_Tosia_ Posted August 5, 2014 Author Posted August 5, 2014 [quote name='Mysza2']Pani Ania mi zadzwoniła że Pimpkowi skończył się forthyron. Kupiłam mu w Lupusie 3 listki czyli 30 sztuk Myszko , dziękuję! przelew poleciał :Rose: Quote
_Tosia_ Posted August 10, 2014 Author Posted August 10, 2014 Pimpuś uzyskał zgodęna pomoc ze Skarpety im. Talcott :multi:. Otrzymamy 120 zl :multi: Dostałam tez rzeczy na bazarek od Kolii, juz niedługo ruszam z nowym bazarkiem, dziękuję cioteczko! :loveu: Quote
_Tosia_ Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Cioteczki, odwiedźcie proszę wątek Lusi, którą znajoma przygarnęła ze schronu. Sunia ma zespół Cushinga, musiałam szukać w necie co to jest.... Jej leczenie jest koszmarnie drogie, szukam dla niej jakiejkolwiek pomocy... http://www.dogomania.pl/forum/threads/257254-B%C5%82agam-o-pomoc-dla-Lusi-z-zespo%C5%82em-Cushinga-%21%21-%C5%81%C3%B3d%C5%BA?p=22421274#post22421274 Quote
_Tosia_ Posted September 9, 2014 Author Posted September 9, 2014 Cioteczki, odwiedźcie proszę wątek Lusi, którą znajoma przygarnęła ze schronu. Sunia ma zespół Cushinga, musiałam szukać w necie co to jest.... Jej leczenie jest koszmarnie drogie, szukam dla niej jakiejkolwiek pomocy... http://www.dogomania.pl/forum/threads/257254-Błagam-o-pomoc-dla-Lusi-z-zespołem-Cushinga-!!-Łódź?p=22421274#post22421274 Quote
_Tosia_ Posted September 18, 2014 Author Posted September 18, 2014 Dobra, kompletnie nie wiem co i jak z nowym dogo. Gdzie są moje śledzone wątki?? Quote
zachary Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 _Tosia_, po prawej stronie , na niebieskim pasku masz napis "zobacz nową zawartość". Klikasz w to i potem po lewej stronie masz opcje, co chcesz przeglądać.Wciskasz np. ostatni miesiąc, 6 miesięcy itd. i już masz swoje śledzone wątki. Quote
Jaaga Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Dziewczyny, mama pyta, co z wizytą kontrolną u Pimpka? Ponoć już dawno miał ją mieć. Jak coś, to kontaktujcie się z mamą telefonicznie, bo ja jeszcze nie rozgryzłam obsługi forum i trudno mi się tu porusza. Quote
Recommended Posts