Mysza2 Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 To ja się umówię na jakiś dzień po niedzieli na USG Quote
_Tosia_ Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 Mysza2 napisał(a):To ja się umówię na jakiś dzień po niedzieli na USG super. zaciskam już kciuki, zeby wszystko bylo dobrze! Quote
Marycha35 Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Dzisiaj o 16-stej dmucham dobrymi wieściami w USG!!!;):):) Quote
Mysza2 Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Wieści dobre bo nie ma żadnego guza ani widocznych zmian w wątrobie, woreczek też ok. Pani dr kazała zwiększyć dawkę hapatiale o 0,5 tabletki dziennie, bardzo pilnować diety, żeby nie podjadał żadnych kiełbasek itp. Dostał znowu na 10 dni dermonorm (to na te skórne sprawy, łupież) Pani dr mówi że poprawa wyników powinna być większa jeśli będzie miał trzymaną dietę i podawane leki, ale to starszy psiak, nie wiadomo od kiedy komórki wątroby już nie funkcjonują dobrze. W każdym razie wazne że nie ma żadnego guziora. Na badanie krwi pod kątem tarczycy mamy przyjechać za 2 miesiące od ostatniego badania krwi. Quote
zachary Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 To dobrze, że nic niepokojącego nie stwierdzono u Pimpula. Nie wiem, czy już wcześniej nie pisałam o tym ale mój starszy psiak miał długo łupież na skórze a miał czekoladową sierść na ktorej było to mocno widoczne. Minął ten łupież, gdy odstawiliśmy mu całkowicie suchą i mokrą karmę na drobiu. Mięso indycze, wołowe, ryby, jagnięcina, kaczka ale absolutnie unikamy drobiu więc nawet royala nie daję, bo jest w większości na drobiu. Quote
rita60 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 _Tosia_ napisał(a):dzięki za informacje! I do tego dobre:loveu:mizianko dla Pimpolka. Quote
Marycha35 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Huraaaaa, pycha wieści tu.!!!!! Pimpuchna, grzybinko nasza kochana, zdrowyś raczej, ufff:):):) Asieńko może uczul Panią Anię, żeby dietę trzymać u smoczka restrykcyjnie...;) Jak Wam się takie COŚ podoba, he he???;) Pimpulowi zestukamy???:) Quote
Nadziejka Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Pimpulu odwiedzamy :buzi:i kciukamyyyyy :thumbs::thumbs: Quote
zachary Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Marycha35, to COŚ bardzo mi się podoba, rewelacja! Niesamowita pomysłowość! Quote
Marycha35 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Prawda???:):):):) Jam też zauroczona, sunieczka moja śpiuna właśnie, więc nie zapytam, ale jak zaaprobuje to stukam...;) Quote
_Tosia_ Posted March 28, 2014 Author Posted March 28, 2014 Cudne KOJO, nawet schodki są, by nadmiernie nie obciążać łapek i kręgosłupa zbędnym skakaniem:loveu: Quote
ruda76 Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 _Tosia_ napisał(a):Cudne KOJO, nawet schodki są, by nadmiernie nie obciążać łapek i kręgosłupa zbędnym skakaniem:loveu: Tosia jestem :) czytałam i odezwę się Quote
Marycha35 Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Pimpusiowi buzi ślę serdeczne w wątróbkę chorawą!!!!:) Quote
_Tosia_ Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 Mary- Ty mi tu lepiej Pimpola po wątrobie nie całuj :evil_lol: Jeszcze zgłodniejesz i zapragniesz kęs uszczknąć. a jak donoszą znawcy wątroba niezdrowa, bo gromadzi paskudztwa z organizmu i ma nadmiar witaminy A :diabloti:. ble ble ble. Także wiesz... dla zdrowotności Twej ma troska. Po pyszczydle se cmokaj :loveu: Pyszczydło zacne i kosmate :lol: Quote
_Tosia_ Posted March 30, 2014 Author Posted March 30, 2014 aaa i przy okazji - ciotki, jak macie jeszcze PITa do roliczenia, to po co się samemu męczyć lub płacić nie wiadomo komu. tu bazarek ludwy - rozlicza pięknie i szybko a dochód idzie na cel szlachetny: http://www.dogomania.pl/forum/threads/250281-PITY-roczne-do-25-04-na-Viv%C4%99-%29 :) Quote
Marycha35 Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Hi, hi, ja tak lubię całusy z ryzykiem...;) A bazaroo wspieramy!!! Quote
Recommended Posts