Marycha35 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Dzięki:) Raz na 4 miesiące można raczej spokojnie:) Quote
rita60 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Coś tak ucichło u ciebie mały...mam nadzieję,że jesteś grzeczny. Quote
Marycha35 Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 (edited) I że łapinka już zdrowa:) Asiu wieści są jakoweś? Może fotki...;) Pimpula nigdy dość! Edit: a tu dowód, że sapiensy potrafią się zachować:) KOCHAM TEGO PRZYSTOJNEGO PANA:) http://wiadomosci.onet.pl/wideo/niezwykla-akcja-ratunkowa-ryzykowal-zycie-i-zdrowi,103499,w.html Edited December 28, 2012 by Marycha35 Quote
Jaaga Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Ze zdjęciami gorzej, bo mam kiepski aparat. Ładowałam baterie całą noc i nic. Do tego robi zdjecia praktycznie tylko na dworze, nie w pomieszczeniach, więc wychodzą tylko spacerowe. Prześlijcie mi maila, na którego moge je wysłac, jak zrobię. Dziś wysłałam zdjecie Pimpka pani, która jest zainteresowana adopcją poprzedniego tymczasowicza mamy terierko/sznaucerka. Quote
Marycha35 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 (edited) Jaago supero pomysł, może tamta Pani się zakocha w Pimpulu, dziękujemy pięknie:):):) Małgoniu dzięki za szybka reakcję:) Edit: może ktoś tu coś pomoże, doradzi, zwłaszcza z Wa-wy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237880-Pilnie-potrzebny-DT-DS-dla-psiaka-bez-łapki-JUTRO-PALUCH-( Edited December 29, 2012 by Marycha35 Quote
Marycha35 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Wiem od Asi, że wkrótce wpada na wątek. Pimpulowi naszemu kochanemu życzę pycha domku z ludziskami kochanymi:) A Wszystkim dobrego 2013-tego:) Quote
Figunia Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Szczesliwego Nowego Roku w Zdrowiu i Dostatku tak ludziom, jak i zwierzaczkom wszelkim!!!! Bezdomnym - Domkow !!!!! Cierpiacym - Zdrowia !!!! Smutasom - Powodow do Radosci !!!! Bezrobotnym - Wspanialej Nowej Pracy!!!!! I niech sie spelni!!! Quote
Marycha35 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 (edited) Dziękujemy pięknie:) Asiu przelałam na Twoje konto 12 zł dla Pimpusia, za książki bazarkowe, które sprzedałam ludkom na uczelni :) Wiem, że Asia kochana odwaliła kawał dobrej roboty i nowy bazarrro w przygotowaniu:) Będziemy wkrótce zapraszać, ogłaszać - mam Asiu namiary na wątek bazarkowy, zgłoszę tam ( http://www.dogomania.pl/forum/threads/237825) i ten Twojego autorstwa:) Nasz Przyjaciel musi zarobić na mieszkanko;) Edited December 31, 2012 by Marycha35 Quote
rita60 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Kochającego domku w Nowym Roku Pimpusiu...a cioteczkom szampańskiej zabawy. Quote
Marycha35 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 (edited) Dziękujemy, Małgoniu wszystkiego dobrego:):):):) A swoją drogą ciekawe co u tych dzwońców słychać, jaki ich los:) Bo sunia, towarzyszka Pimpula ma cudnie:) I serdecznie zapraszam Wszystkich do Saby, tego ślicznego pysia w moim banerku:) Edited December 31, 2012 by Marycha35 Quote
sylwiaso Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 I cały"lasek"życzy Pimpulkowi i wszystkim Kochanym cioteczkom Zdrowia ,wytrwałości i duuużo Miłości w Nowym Roku!!! Quote
Marycha35 Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Dziękujemy pięknie Sylwiasku, ściskamy serdecznie:) Quote
Jaaga Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Pimpek bardzo przeżył sylwestra. Nie wychodził prawie z domu. Dzien później powtórka, bo znowu strzelali. Pani, której wysłałam jego zdjecie nie zdecydowała się na żadnego, mimo że podesłałam jeszcze dwa inne terierowate szorściaczki ze schroniska, w którym pracuje mój TZ. Quote
rita60 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Jaaga napisał(a):Pimpek bardzo przeżył sylwestra. Nie wychodził prawie z domu. Dzien później powtórka, bo znowu strzelali. Pani, której wysłałam jego zdjecie nie zdecydowała się na żadnego, mimo że podesłałam jeszcze dwa inne terierowate szorściaczki ze schroniska, w którym pracuje mój TZ. To nie wie co straciła;) Jak on sobie radził z tymi wystrzałami jak się błakał...biedne psie. Quote
_Tosia_ Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Marysiu, dziękuję, zaraz dopiszę do Pimpusiowego konta. Biedaczek, bał się wystrzałów. Dobrze, że był w domu. Cioteczki, szykuję bazarek. Mam tyle rzeczy i jeszcze sporo z poprzedniego- zastanawiam się, czy zrobić dać wszystko na jeden bazarek? Chyba tak, bo dwóch czy trzech to już w ogóle nie ogarnę... Quote
Marycha35 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 (edited) Dobrze, że bezpieczny nasz Pimpula był! Asiu bazarro jeden utwórz, to masa roboty i tak! A jak noga psiaka, kuleje jeszcze? Edit: zapytałam Nikę na stronie schronu z Głowna czy wiadomo coś o szczylkach!!! Asiu a czy Ty dałabyś radę zapytać dziewczynę, która ma kontakt z domem Państwa od Soni? Może ona coś ma jakieś wieści... Edited January 5, 2013 by Marycha35 Quote
_Tosia_ Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Bazarek już prawie na ukończeniu. Jeszcze dodam parę opisów, jutro chyba jeszcze kilka toreb dorzucę, muszę przejrzeć zapasy i będzie można otwierać :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/238180-Bazarek-dla-Pimpusia-w-trakcie-tworzenia Wysłałam zapytanie do dziewczyny z Głowna o Sonię i szczeniaki, czekam na odpowiedź. Jutro zadzwonię też i zapytam o Pimpulka, chyba że Jaaga ma jakieś nowe wieści? :) Quote
Marycha35 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Dzięki Asiu:) I wielkaś z tym bazarrrro:multi: A co u Pimpula faktycznie ciekawe:cool3: Quote
rita60 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Zaglądam do Pimpusia i czekam na tylko dobre wieści:loveu:pozdrowionka dla was dziewczyny:lol: Quote
Marycha35 Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Dziękujemy Małgoś i dobrze, że z nami jesteś:multi:, ściskamy mocno!!! Quote
Figunia Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 tez zagladam do wspanialego, przemadrego piesiaczka. Z nadzieja na dobre wiesci... Quote
Recommended Posts