Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ze zdjęciami gorzej, bo mam kiepski aparat. Ładowałam baterie całą noc i nic. Do tego robi zdjecia praktycznie tylko na dworze, nie w pomieszczeniach, więc wychodzą tylko spacerowe. Prześlijcie mi maila, na którego moge je wysłac, jak zrobię.
Dziś wysłałam zdjecie Pimpka pani, która jest zainteresowana adopcją poprzedniego tymczasowicza mamy terierko/sznaucerka.

Posted

Szczesliwego Nowego Roku w Zdrowiu i Dostatku tak ludziom, jak i zwierzaczkom wszelkim!!!!

Bezdomnym - Domkow !!!!!
Cierpiacym - Zdrowia !!!!
Smutasom - Powodow do Radosci !!!!
Bezrobotnym - Wspanialej Nowej Pracy!!!!!

I niech sie spelni!!!

Posted (edited)

Dziękujemy pięknie:)
Asiu przelałam na Twoje konto 12 zł dla Pimpusia, za książki bazarkowe, które sprzedałam ludkom na uczelni :) Wiem, że Asia kochana odwaliła kawał dobrej roboty i nowy bazarrro w przygotowaniu:) Będziemy wkrótce zapraszać, ogłaszać - mam Asiu namiary na wątek bazarkowy, zgłoszę tam ( http://www.dogomania.pl/forum/threads/237825) i ten Twojego autorstwa:) Nasz Przyjaciel musi zarobić na mieszkanko;)

Edited by Marycha35
Posted (edited)

Dziękujemy, Małgoniu wszystkiego dobrego:):):):)

A swoją drogą ciekawe co u tych dzwońców słychać, jaki ich los:) Bo sunia, towarzyszka Pimpula ma cudnie:)

I serdecznie zapraszam Wszystkich do Saby, tego ślicznego pysia w moim banerku:)

Edited by Marycha35
Posted

Pimpek bardzo przeżył sylwestra. Nie wychodził prawie z domu. Dzien później powtórka, bo znowu strzelali.
Pani, której wysłałam jego zdjecie nie zdecydowała się na żadnego, mimo że podesłałam jeszcze dwa inne terierowate szorściaczki ze schroniska, w którym pracuje mój TZ.

Posted

Jaaga napisał(a):
Pimpek bardzo przeżył sylwestra. Nie wychodził prawie z domu. Dzien później powtórka, bo znowu strzelali.
Pani, której wysłałam jego zdjecie nie zdecydowała się na żadnego, mimo że podesłałam jeszcze dwa inne terierowate szorściaczki ze schroniska, w którym pracuje mój TZ.

To nie wie co straciła;)
Jak on sobie radził z tymi wystrzałami jak się błakał...biedne psie.

Posted

Marysiu, dziękuję, zaraz dopiszę do Pimpusiowego konta.
Biedaczek, bał się wystrzałów. Dobrze, że był w domu.
Cioteczki, szykuję bazarek. Mam tyle rzeczy i jeszcze sporo z poprzedniego- zastanawiam się, czy zrobić dać wszystko na jeden bazarek? Chyba tak, bo dwóch czy trzech to już w ogóle nie ogarnę...

Posted (edited)

Dobrze, że bezpieczny nasz Pimpula był! Asiu bazarro jeden utwórz, to masa roboty i tak! A jak noga psiaka, kuleje jeszcze?
Edit:
zapytałam Nikę na stronie schronu z Głowna czy wiadomo coś o szczylkach!!! Asiu a czy Ty dałabyś radę zapytać dziewczynę, która ma kontakt z domem Państwa od Soni? Może ona coś ma jakieś wieści...

Edited by Marycha35
Posted

Bazarek już prawie na ukończeniu. Jeszcze dodam parę opisów, jutro chyba jeszcze kilka toreb dorzucę, muszę przejrzeć zapasy i będzie można otwierać :)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/238180-Bazarek-dla-Pimpusia-w-trakcie-tworzenia

Wysłałam zapytanie do dziewczyny z Głowna o Sonię i szczeniaki, czekam na odpowiedź.

Jutro zadzwonię też i zapytam o Pimpulka, chyba że Jaaga ma jakieś nowe wieści? :)