Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

_Tosia_ napisał(a):
JEST PIERWSZA WPŁATA DLA PIMPULKA
50 zł od Kasi Ł. czy to ktoś z dogo?..

ps. - czy ja mogę tu podawać imię i nazwisko osoby, która dokonała przelewu??

Tosia podawaj lepiej imię,pierwszą literę nazwiska i miasto.

Edited by rita60
Posted

Brawo Ludkowie:) Tosiu bardzo ładnie ogarniasz akcję:) Donoszę, że mamy nowy banerek, częstujcie się!!!! Pimpko kochany, czemu on taki narwaniec? Oby się uspokoił i spokojnie do zdrówka dochodził. A sunieczka do schrupania, cholera, a dziś tak leje i zimno jest....
I ciekawe jak się mają psiaki w nowych domkach????

Posted

Trzymamy kciuki mocno!!!
dziewczyny- pomocy- nie radzę sobie z banerem, nie umiem go podlinkować.. a jak go kopiuję, to mi pisze, że jest za duży.. poddaję się

Posted

_Tosia_ napisał(a):
Trzymamy kciuki mocno!!!
dziewczyny- pomocy- nie radzę sobie z banerem, nie umiem go podlinkować.. a jak go kopiuję, to mi pisze, że jest za duży.. poddaję się

Sorry,nie pomogę...nigdy tego nie robiłam.

Posted (edited)

JEST DOMEK DLA SONI!!!!

cytuję z FB:

"[FONT=lucida grande]jest domek!! domek o wielkim sercu :) właśnie wróciłam z wizyty przeadopcyjnej :) Sonia już nie będzie smutna i samotna - teraz zaczyna nowe życie :). [/FONT][FONT=lucida grande]domek w łodzi, mama tata i 15letni syn, plus zwierzolubna rodzina wokół [/FONT][FONT=lucida grande] To mieszkanie, nie dom ale Sonia ma już zaklepana kanapę do wylegiwania się. Dostanie duuuużo miłości - gwarantuje [/FONT]"

:multi:

Sonia będzie miała najpierw sterylkę

:multi:

Edited by _Tosia_
Posted

No i się cholera poryczałam:):):) Tak się cieszę, no to teraz jeszcze Pimpko!!!!!! Tosiu kochana a wiadomo coś o reszcie stadka, jak im w domkach?
A z banerkiem coś Dogo wyczynia, oby nam już nie był potrzebny;) I piękne dzięki za wszystkie wpłaty, brawo:):):)