leszczuuuu Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Witam mam pytanie. Czy po ksztalcie,rozmiarze i kulce na czaszce za uszami mozna rozpoznac czy pies bedzie jeszcze rosl ?! i tak samo sie mowi o rowku na glowie to prawda czy falsz ?! Quote
Aneta_M Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Pierwszy raz coś takiego słyszę;) a co to za kulka na czaszce?:razz: Quote
leszczuuuu Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 hmmm... na koncu rowku czaszki za uszami ;-) a moze to nie kulka tylko cos ala podobnego...;-) Quote
GAJOS Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Ale jaki to pies? I chodzi Ci o to, że będzie rósł w górę czy na boki ? Ile teraz ma? Quote
leszczuuuu Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 pit bull..na boki...17 miesiecy.. no wlasnie tak jak widac na zdjeciu Twojego awatara.. ma pomiedzy oczami maly rowek ktory ciagnie sie w strone uszu.. i pewna pani ktora posiada kilka pitow powiedziala mi ze puki pies ma ta kulke..zgrubienie...na koncu tego "rowka"ktory konczy sie za uszami bedzie rosl.. i tak mnie to zaciekawilo czy to prawda heh pozdro Quote
Recommended Posts