bety Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 (edited) Bydgoszcz 22.IX.2012 (KL) Sędzia: Ewa Szeliga - Szeremeta PSY Klasa szczeniąt: PRINCE GORDON Apocalipto (Rosja) WEZYR MY HOPE Interrinus Klasa młodzieży: Kitsune COMANCHE CHIEF Klasa pośrednia: CHUCK Of Dark Moonlight Japonskiy Sad JONNY DEEP (Rosja) Klasa otwarta: Finigan ATI-KOD CYNAMO Klasa championów: Finigan AK-KOD DABISIO Jazgar MAD MAX SUKI Klasa baby: Midian's DARK BLISS TO FINIGAN Klasa młodzieźy: Mara-Shimas DUTCH TREASURE De Kaner's C.ARLEN BERNA DAFNE Volturnus Klasa pośrednia: BUCKSHOT RIMEL Dan Ozzy Japonskiy Sad JANE AIR (Rosja) BUCKSHOT ARWENA Dan Ozzy Klasa otwarta: LAMIA Volturnus Finigan ATI-KOD KANGITOKA Klasa championów: Algarin's FINIGAN FIZIA Japonskiy Sad GREATEST HIT (Rosja) BRITTANY Gogolińska Karolina Klasa weteranów: Finigan JAS-UP AKEIRA Pzdr Edited September 20, 2012 by bety Quote
AmartAmi Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 (edited) [quote name='bety']Bydgoszcz 22.IX.2012 (KL) Sędzia: Ewa Szeliga - Szeremeta PSY Klasa szczeniąt: PRINCE GORDON Apocalipto (Rosja) - wo1, Najlepsze Szczenię w Rasie, BIS Puppy 3 WEZYR MY HOPE Interrinus - wo2 Klasa młodzieży: Kitsune COMANCHE CHIEF - V1, Zw.Mł, NJwR, BOB, BOG 2 Klasa pośrednia: CHUCK Of Dark Moonlight - V1 Japonskiy Sad JONNY DEEP (Rosja) - nb Klasa otwarta: Finigan ATI-KOD CYNAMO - Klasa championów: Finigan AK-KOD DABISIO - V2 Jazgar MAD MAX - V1, Zw, CWC SUKI Klasa baby: Midian's DARK BLISS TO FINIGAN - wo1, Najlepsze Baby w Rasie Klasa młodzieźy: Mara-Shimas DUTCH TREASURE - V3 De Kaner's C.ARLEN BERNA - V1, Zw.Ml. DAFNE Volturnus - V2 Klasa pośrednia: BUCKSHOT RIMEL Dan Ozzy - V2 Japonskiy Sad JANE AIR (Rosja) - V1, BUCKSHOT ARWENA Dan Ozzy -V3 Klasa otwarta: LAMIA Volturnus - V1 Finigan ATI-KOD KANGITOKA - V2 Klasa championów: Algarin's FINIGAN FIZIA - V1, Zw, CWC Japonskiy Sad GREATEST HIT (Rosja) - V2 BRITTANY Gogolińska Karolina - V3 Klasa weteranów: Finigan JAS-UP AKEIRA - V1, Najlepszy Weteran w Rasie, BIS Weteran 4 Pzdr Ja tyle zapamiętałam :oops:, proszę o uzupełnienie wyników lub ewentualne poprawki... skoro nie ma chętnych do uzupełnienia to wpisałam tyle co wiem :roll: zdjęć nie mam - byłam sama i nie miałam aparatu :placz: ale byli tacy co mieli sprzęt więc może się podzielą :cool3: pozdrawiam Edited October 1, 2012 by MisiaM Quote
bety Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 (edited) Bydgoszcz 22.IX.2012 (KL) Sędzia: Ewa Szeliga - Szeremeta PSY Klasa szczeniąt: PRINCE GORDON Apocalipto (Rosja) - wo1, NSzwR, BIS Puppy 3 WEZYR MY HOPE Interrinus - wo2 ? Klasa młodzieży: Kitsune COMANCHE CHIEF - V1, Mł.Zw.KL, NJwR, BOB, BIS Szpiców Azj. 2 Klasa pośrednia: CHUCK Of Dark Moonlight - V1 Japonskiy Sad JONNY DEEP (Rosja) - nb Klasa otwarta: Finigan ATI-KOD CYNAMO - V1 Klasa championów: Finigan AK-KOD DABISIO - V2 Jazgar MAD MAX - V1, CWC, Zw.KL SUKI Klasa baby: Midian's DARK BLISS TO FINIGAN - wo, NBwR Klasa młodzieźy: Mara-Shimas DUTCH TREASURE - V3 De Kaner's C.ARLEN BERNA - V1, Mł.Zw.KL DAFNE Volturnus - V2 Klasa pośrednia: BUCKSHOT RIMEL Dan Ozzy - V2 ? Japonskiy Sad JANE AIR (Rosja) - V1 BUCKSHOT ARWENA Dan Ozzy - V3 ? Klasa otwarta: LAMIA Volturnus - V1 Finigan ATI-KOD KANGITOKA - V2 ? Klasa championów: Algarin's FINIGAN FIZIA - V1, CWC, Zw.KL Japonskiy Sad GREATEST HIT (Rosja) - V2 BRITTANY Gogolińska Karolina - V3 Klasa weteranów: Finigan JAS-UP AKEIRA - V1, NWwR, BIS Wet. 4 MisiaM - dzięki za wyniki. Dopisałam to co wiedziałam, reszte + poprawki muszą uzupełnić inni - a jest komu :) kilku dogomaniaków przecież było. :) Pzdr Edited December 3, 2012 by bety Quote
bety Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Mam jeszcze pytanie porządkowe: Czy suki klasa pośrednia z hodowli Dan Ozzy były obie obecne na wystawie? Pzdr Quote
AmartAmi Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='bety']Mam jeszcze pytanie porządkowe: Czy suki klasa pośrednia z hodowli Dan Ozzy były obie obecne na wystawie? Pzdr[/QUOTE] Tak były :) uzupełniam już bo się dowiedziałam kolejności ;) pozdrawiam Quote
Recommended Posts