zerojeden Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 [quote name='LenaEm']Muszę przeprosić ale całą noc biłam się z myślami i decyzja o przygarnięciu nowego członka rodziny musi zostać jednak odłożona w czasie na około pół roku albo dłużej. Żałuję, bo jesteśmy bez pieska już 2 lata i bardzo brakuje nam przyjaciela, jednak sytuacja rodzinna na którą składają się czynniki zdrowotno-ekonomiczne nie pozwalają zdecydować inaczej. Tymczasem postaram się zasilić wasze szeregi włączając się w pomoc innymi sposobami. Mam nadzieję, że maleńka sunia szybko znajdzie wspaniały domek. Jeśli przyczyniłam się do zamieszania raz jeszcze przepraszam.[/QUOTE] Ni się nie stało. Quote
dorciaa Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Hałabajówka']Zdjecie kiepskie bo z telefonu gdyż komputer dalej odmawia wspólpracy z aparatem, mimo róznych podstępów i sztuczek ;( Mimisia ma już 910 gram, jeszcze troszkę i dobije kilograma ;) Z uwagi na to że wychodzi mi z kenelki rozmiar xxl więc nie mogę jej zostawiać samej i wszędzie ją zabieram, wczoraj byłyśmy w mieście i 8 na 10 osób pytało czy to kotek ;) a jedna była w szoku że "to coś żyje" :crazyeye: Przesłodkie maleństwo ♥♥♥ kiedyś dawno miałam podobnego wielkoluda w wieku 7 lat nie był dużo większy :d wstawię link (myślę ze nikt się nie obrazi) może się otworzy.... http://zapodaj.net/354b14bede6e7.jpg.html Quote
dorciaa Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 poprawiłam link teraz powinno być OK Quote
Sabina02 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='LenaEm']Muszę przeprosić ale całą noc biłam się z myślami i decyzja o przygarnięciu nowego członka rodziny musi zostać jednak odłożona w czasie na około pół roku albo dłużej. Żałuję, bo jesteśmy bez pieska już 2 lata i bardzo brakuje nam przyjaciela, jednak sytuacja rodzinna na którą składają się czynniki zdrowotno-ekonomiczne nie pozwalają zdecydować inaczej. Tymczasem postaram się zasilić wasze szeregi włączając się w pomoc innymi sposobami. Mam nadzieję, że maleńka sunia szybko znajdzie wspaniały domek. Jeśli przyczyniłam się do zamieszania raz jeszcze przepraszam.[/QUOTE] Oj napewno znajdzie szybciutko domek, przeciez ona jest nieziemska!!! Po prostu slicznosci!!!! :loveu: Quote
Handzia55 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Witam śliczną księżniczkę i Jej opiekunkę też:loveu: Quote
zerojeden Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 To będzie maleństwo z którym będzie mi się najtrudniej rozstać....bo śpimy razem i wszędzie jeździmy razem i ona jest taka rezolutna i taka malutka i tak szałowo szczeka na ałabaje że nie mogę się nią nacieszyć normalnie :loveu: Quote
Handzia55 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Coś mi się wydaje, jej nie oddasz nikomu:diabloti: Quote
kinga Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Hałabajówka - nawet nie czytaj ostatnich dwóch postów. I swojego ostatniego też ;-). Mała jest do bezwzględnego oddania, a im zrobisz to szybciej - tym lepiej dla Ciebie. I dla kolejnych popierdółek, które czekają, aż się po niej zwolni miejsce. - co niniejszym nadmieniam, jako czujna-i-trzymająca-rękę-na-pulsie - koleżanka :eviltong: Quote
zerojeden Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='kinga']Hałabajówka - nawet nie czytaj ostatnich dwóch postów. I swojego ostatniego też ;-). Mała jest do bezwzględnego oddania, a im zrobisz to szybciej - tym lepiej dla Ciebie. I dla kolejnych popierdółek, które czekają, aż się po niej zwolni miejsce. - co niniejszym nadmieniam, jako czujna-i-trzymająca-rękę-na-pulsie - koleżanka :eviltong:[/QUOTE] oh oh juz wiem na przyszłość jak Cię skłonić do zabrania głosu na wątku :evil_lol: Już mi takim sposobem Kala vel Czwórka została (Gumisiowa) i amstaffo-pitt bull ktorego najpierw nikt nie chciał a potem mi serce zmiękło a do tego jest teraz na leczeniu bo nie wydziela nic lipazy. Serce mówi zostaw ale tak jak Kinga mówi kolejne są w schronie jak brałam Mimi to były jeszcze 2 takie maleństwa a miejsca teraz brak ;( No to dziewczyny adoptować ;) Quote
ewu Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Handzia55 napisał(a):Coś mi się wydaje, jej nie oddasz nikomu:diabloti: Ja bym nie oddała:) Quote
zerojeden Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 eeee już urosła ma całe 1,1kg już nie jest taka rozczulająca ;) Quote
ewu Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Hałabajówka napisał(a):eeee już urosła ma całe 1,1kg już nie jest taka rozczulająca ;) Oj jaki gigant:eviltong: Quote
Handzia55 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Jak się miewa malutka?:lol: Może jakieś nowe foty będą? Quote
zerojeden Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 Oj doba powinna byc 48h nie wyrabiam ze wszystkim... malutka urosla wlasnie staram sie wstawic fotki i nic jeszcze klawiatura mi szwankuje i nie pisze polskich znakow ehhhhhh Quote
zerojeden Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 moje maleństwo od dzisiaj w nowym domku ;) Quote
zerojeden Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Nie, mieszka w Koszalinie więc może ją spotkam kiedyś ;) Quote
Sabina02 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 Hurraaaa!!! Maleństwo we wlasnym domku!!! :multi: Ale ktos w Koszalinie jest szczesciarzem!!!! :lol: Quote
zerojeden Posted October 23, 2012 Author Posted October 23, 2012 Natalisko napisał(a):Ze tez taka cholere ktos zechcial ;) No wiesz!!!!!!!! To najwspanialszy, najkochańszy, najmądrzejszy, najpiękniejszy mikro kundelek jakiego widziałam :loveu: to był mój drugi taki tymczas którego było mi strasznie trudno oddać, dorosłe oddaje mi się łatwiej niż takie maleństwa wyniuniane jak Mimisia :loveu: Quote
Recommended Posts