Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LenaEm']Muszę przeprosić ale całą noc biłam się z myślami i decyzja o przygarnięciu nowego członka rodziny musi zostać jednak odłożona w czasie na około pół roku albo dłużej. Żałuję, bo jesteśmy bez pieska już 2 lata i bardzo brakuje nam przyjaciela, jednak sytuacja rodzinna na którą składają się czynniki zdrowotno-ekonomiczne nie pozwalają zdecydować inaczej. Tymczasem postaram się zasilić wasze szeregi włączając się w pomoc innymi sposobami. Mam nadzieję, że maleńka sunia szybko znajdzie wspaniały domek. Jeśli przyczyniłam się do zamieszania raz jeszcze przepraszam.[/QUOTE]

Ni się nie stało.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Hałabajówka']Zdjecie kiepskie bo z telefonu gdyż komputer dalej odmawia wspólpracy z aparatem, mimo róznych podstępów i sztuczek ;(

Mimisia ma już 910 gram, jeszcze troszkę i dobije kilograma ;)
Z uwagi na to że wychodzi mi z kenelki rozmiar xxl więc nie mogę jej zostawiać samej i wszędzie ją zabieram, wczoraj byłyśmy w mieście i 8 na 10 osób pytało czy to kotek ;) a jedna była w szoku że "to coś żyje" :crazyeye:

Przesłodkie maleństwo ♥♥♥
kiedyś dawno miałam podobnego wielkoluda

• w wieku 7 lat nie był dużo większy :d
    wstawię link (myślę ze nikt się nie obrazi) może się otworzy....
    http://zapodaj.net/354b14bede6e7.jpg.html

• Posted

[quote name='LenaEm']Muszę przeprosić ale całą noc biłam się z myślami i decyzja o przygarnięciu nowego członka rodziny musi zostać jednak odłożona w czasie na około pół roku albo dłużej. Żałuję, bo jesteśmy bez pieska już 2 lata i bardzo brakuje nam przyjaciela, jednak sytuacja rodzinna na którą składają się czynniki zdrowotno-ekonomiczne nie pozwalają zdecydować inaczej. Tymczasem postaram się zasilić wasze szeregi włączając się w pomoc innymi sposobami. Mam nadzieję, że maleńka sunia szybko znajdzie wspaniały domek. Jeśli przyczyniłam się do zamieszania raz jeszcze przepraszam.[/QUOTE]

Oj napewno znajdzie szybciutko domek, przeciez ona jest nieziemska!!! Po prostu slicznosci!!!! :loveu:

Posted

To będzie maleństwo z którym będzie mi się najtrudniej rozstać....bo śpimy razem i wszędzie jeździmy razem i ona jest taka rezolutna i taka malutka i tak szałowo szczeka na ałabaje że nie mogę się nią nacieszyć normalnie :loveu:

Posted

Hałabajówka - nawet nie czytaj ostatnich dwóch postów.
    I swojego ostatniego też ;-).

Mała jest do bezwzględnego oddania, a im zrobisz to szybciej - tym lepiej dla Ciebie.
    I dla kolejnych popierdółek, które czekają, aż się po niej zwolni miejsce.

- co niniejszym nadmieniam, jako czujna-i-trzymająca-rękę-na-pulsie - koleżanka :eviltong:

Posted

[quote name='kinga']Hałabajówka - nawet nie czytaj ostatnich dwóch postów.
    I swojego ostatniego też ;-).

Mała jest do bezwzględnego oddania, a im zrobisz to szybciej - tym lepiej dla Ciebie.
    I dla kolejnych popierdółek, które czekają, aż się po niej zwolni miejsce.

- co niniejszym nadmieniam, jako czujna-i-trzymająca-rękę-na-pulsie - koleżanka :eviltong:[/QUOTE]

oh oh juz wiem na przyszłość jak Cię skłonić do zabrania głosu na wątku :evil_lol:

Już mi takim sposobem Kala vel Czwórka została (Gumisiowa) i amstaffo-pitt bull ktorego najpierw nikt nie chciał a potem mi serce zmiękło a do tego jest teraz na leczeniu bo nie wydziela nic lipazy. Serce mówi zostaw ale tak jak Kinga mówi kolejne są w schronie jak brałam Mimi to były jeszcze 2 takie maleństwa a miejsca teraz brak ;(

No to dziewczyny adoptować ;)

Posted

Natalisko napisał(a):
    Ze tez taka cholere ktos zechcial ;)

No wiesz!!!!!!!!

To najwspanialszy, najkochańszy, najmądrzejszy, najpiękniejszy mikro kundelek jakiego widziałam :loveu: to był mój drugi taki tymczas którego było mi strasznie trudno oddać, dorosłe oddaje mi się łatwiej niż takie maleństwa wyniuniane jak Mimisia :loveu: