goldenka245 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Witaneczko!!!!!:loveu: Tamtamtam:diabloti::cool3: Quote
Likaa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Dizeń doberek .. :) Nadmorskki przegubowiec debeściarski :loveu: Mój też ma fioła na punkcie wody :loveu: A tytył pasuje jak ulał :loveu: Pozdrawiamy cieplutko i zapraszmay do nas na śiweże foteczki :) Quote
Viz Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Ok, wrzucam pierwsze zdjęcia z nowego aparatu... :cool3: Nie wymagajcie rewelacji, bo dopiero pierwsza sesja, ale uczę się! :loveu: Quote
Matusz Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 no a jak chciałem właśnie pisać, - gdzie te fotki zrobione nowym aparatem? a tutaj patrze i są ;) i to jakie :loveu::loveu: suuper ! Quote
Likaa Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Fotki jak na pierwszy raz niezłe .. Ah ten Teddy wszystkich zaczaruje :loveu: Pozdrawiamy Quote
Roxana Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Sesja udała się znakomicie :multi: Zresztą z takimi modelami nie mogło być inaczej :loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 http://i15.tinypic.com/4y7cnm0.jpg suuper fotka:) z resztą wszystkie są śliczne Quote
Roxana Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ach! Jak On się dumnie prezentuje w nowej obróżce :loveu: Quote
anetta Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Sliczna, ale ta żółta też była ładna :) Dobrze kontrastowało z kolorem sierści;) Quote
Viz Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Dzięki :) Anettko, jakoś tak mi się znudziła niestety... Ale nadal mi się podoba i zapewne od czasu do czasu będę wkładać. Teraz czas na coś nowego. :mdrmed: Quote
Nugatowa Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Heloł przegubowce :loveu: :loveu: :loveu: Nie przepadam za jamniorkami, ale Te Twoje to cudeńka :evil_lol: :loveu: :loveu: Jegomośc w nowiutkim rogzie prezentuje się rewelacyjnie :loveu: :lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witamy :loveu: Ja te jamniory skądś znam :razz: Udzielałas się swego czasu na pieskimswiecie prawda? :cool3: Bede wpadac częsciej bo macie naprawdę wspaniałe psiaki, a co za tym idzie - rewelacyjne fotki :multi: Pozdrawiamy ;) Quote
Viz Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Nugatowa dziękujemy!!! :loveu: Figa, a no byłam na pieskim świecie swojego czasu. :cool3: Zauważyłam, ze sporo osób stamtąd mnie kojarzy, a ja niestety nikogo... :shake: I Dziękuję! :loveu: Ja też wpadnę z re-wizytką. Ps. Niedługo idę z Wixem i Rastą do lasu, wiec fotki być powinny. Quote
puzzle Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Czuje ze biedny Lupo jest dyskryminowany:stop: . Ja sie nie zgadzam mi oby dwa podobaja sie tak samo:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ja jestem tam modem, ale cos ostatnio nam pieskiswiat upadać zaczyna... :shake: Fotki z lasu no no :cool3: Quote
Viz Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Mam chyba 7 fotek i to nienajpiękniejszych :lol: Aparat padł po 2 minutach, a zapomniałam zapasowych baterii wziąć... :shake: A fotki nieciekawe, bo nastawiłam wszystko na S, a nie zauważyłam, że Wix mi przestawiła na Manual... :lol: A przy okazji w lesie ciemno jak w tyłku, co nie sprzyjało... No generalnie dzisiejsze fotkowanie poszło w piździec. :eviltong: Ale jutro/pojutrze nadrabiamy. :lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Nie narzekaj, mogło byc gorzej :evil_lol: Mimo wszystko fotki świetne :klacz: Quote
Recommended Posts