Celina12 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 No i cóż można powiedzieć-ŚLiczni i bardzo Przystojni....:loveu::loveu::loveu: Quote
Roxana Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Bardzo śliczni i bardzo przystojni :loveu: Quote
Viz Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Dziękujemy bardzo! :loveu: Właśnie wróciłyśmy z cudownego spacerku, 14 km z Talutem i beaglem Moną. Przez 2 ostatnie km sobie nawet pobiegliśmy canicrossowo i jestem zachwycona! :evil_lol: Maluch, mimo że powinien być mocno zmęczony leciał jak głupek. :multi: Quote
Roxana Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ale jamniki mają niespożytą energię. Ja z niedowierzaniem patrzyłam na Hektora kiedy pojechaliśmy w końcu na naszą działkę kiedy były te ciepłe dni i on non-stop przez kilka godzin szalał w najlepsze :lol: Quote
puzzle Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Ludzie zrobili z paróweczek kanapowce, a niezapominajmy, ze to mimo wszystko psy na polowania. Twoi chłopcy są tacy słodziutcy:loveu: i z tego co widze Teddy tak jak mój ożenił się z piłką:roll: Quote
Viz Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Roxana, skąd ja to znam... :lol: Jamniki są niesamowite! :loveu: Niedzwiadek, święte słowa! I dziękuję! :loveu: U Teddka piłka ponad wszystko... Hehe, ale to pozytywne. :lol: :diabloti: Quote
Viz Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Hej Goldenka! :cool3: Celinko, przedmiot nie jest godny uwagi do momentu, aż go wezmę w dłoń; może to być byle co, nawet kamyczek. Potem już mój pies wariuje. :diabloti: Quote
Celina12 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 A no tak u mnie podobnie jest....:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Viz Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Jamnisie są cudowne! :loveu: http://www.pelna-miska.pl/sklep/index.php?products=product&prod_id=1004 Oto co zamawiam Teddkowi do Canicrossu. :cool3: Quote
Celina12 Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 :crazyeye:-piękne szeleczki... Dla mnie jamniki są The Best!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
puzzle Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Tez chce te szeleczki:loveu: . WIecie co jest okropne jestem uzalezniona od kupowania akcesorii dla psa, wiec postanowilam w ramach zajecia sie czym innym i nie myslenia o nalogu uderzyc w galerie, a tu co Viz kusi sprzetem, taka z niej koleżanka:placz: ...:diabloti: Mój to samo... jak wezme lisc do reki to on juz jest bardzo atrakcyjny i mozna sie nim bawic.. patyki, kamienie, uwilebi silowac sie z wielkimi konarami, ale i tak nade wszystko sa zabawki...:diabloti: Quote
Viz Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 "Celina12" napisał(a): Dla mnie jamniki są The Best!!!!!:loveu::loveu::loveu: Zgadzam się! :multi: Niedzwiadek, widzę to samo uzależnienie. :evil_lol: Nie mogę się za dużo udzielać w temacie obróżkowym, bo zaraz kolejne chce kupować. Ale teraz naprawdę te szeleczki są mi niezbędne, bo obróżka do canicrossu niewygodna. :lol: :diabloti: Quote
Viz Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Hej hej :) My już dzisiaj zaliczyliśmy bieg canicrossowy. Z kondycją psiakową cudnie, biegł jak marzenie :loveu: ... Natomiast z moją kiepsko. :shake: Czeka mnie duuuużo pracy. :cool3: Quote
puzzle Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 ooo jak ja bym chciala biegac z psem, ale moja kondyncja...:roll: , brak komentarza na ta sytuacje... Wole rolki bo moge jechac i jechac, a pies ma wtedy rownego biegacza i bieg moze trwac ile pies sobie zazyzcy,a nie 10minut... Viz mozemy liczyc na jakies foteczki?:cool3: Quote
Celina12 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Niedziwadku-ja to ani biegać ani na rolkach-niestety choroba a moja Dumcia taka zwonna i skoczna jest....no i wiek-Wy takie młodziutkie jesteście... Nadrabiamy spacerkami i bieganiem za patyczkami i piłeczkami... Quote
anetta Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Jezuuu, Teddy mial urodzinki :oops: Wszystkiego naj najlepszego :oops::Rose::Rose: Ale cudo!!! :o http://i13.tinypic.com/6azf4pf.jpg A te szelkie sa swietne :o Quote
Viz Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Witam Was wszystkich! :loveu: My już po wieczornym spacerku 10 km (no cóż... pańcia musi również dbać o kondycję. :lol:). Fotek niestety nie mam, bo za późno. A wcześniej byłam na meczu kolegów i z zaaferowania zapomniałam aparatu. :roll: Ale obiecuję, że jutro coś pstryknę! :cool3: Anetta, śmiesznie to wygląda. Ale nie dane było mi wejść do środka, bo kolejka na kilkaset metrów. :roll: Niedzwiadek, no właśnie kondycja słaba, ale co zrobić... Muszę pracować. :lol: Celinko, Twoje pieski i bez tego mają z Tobą jak w niebie! :loveu: Palma, hehe, dzięki - oby! Quote
Celina12 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Kochana dziękuję Ci bardzo....:oops:...staram się , bo Dżekuś [*] i Atosik 5 lat w schronislu byli....takie staruszki ludzie z domu wyrzucili :-(:-( Czekam na fotki w takim razie jutro.... Quote
puzzle Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 NO to już jest dzisiaj:cool3: FOTECZKI:diabloti: ... Ja chce takie szelki jak Teedy'uś już ma, albo chociaż taką obróżkę:placz:,a kondycje da sie naprawic, chociaz w sumie lepiej na wiosne, niz pod koniec wakacji, no chyba, ze bedziesz zasuwac zima, ale to respect :p Quote
Recommended Posts