Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 779
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy bardzo! :loveu:

Właśnie wróciłyśmy z cudownego spacerku, 14 km z Talutem i beaglem Moną. Przez 2 ostatnie km sobie nawet pobiegliśmy canicrossowo i jestem zachwycona! :evil_lol:
Maluch, mimo że powinien być mocno zmęczony leciał jak głupek. :multi:

Posted

Ale jamniki mają niespożytą energię. Ja z niedowierzaniem patrzyłam na Hektora kiedy pojechaliśmy w końcu na naszą działkę kiedy były te ciepłe dni i on non-stop przez kilka godzin szalał w najlepsze :lol:

Posted

Ludzie zrobili z paróweczek kanapowce, a niezapominajmy, ze to mimo wszystko psy na polowania. Twoi chłopcy są tacy słodziutcy:loveu: i z tego co widze Teddy tak jak mój ożenił się z piłką:roll:

Posted

Roxana, skąd ja to znam... :lol: Jamniki są niesamowite! :loveu:

Niedzwiadek, święte słowa!
I dziękuję! :loveu: U Teddka piłka ponad wszystko... Hehe, ale to pozytywne. :lol: :diabloti:

Posted

Hej Goldenka! :cool3:

Celinko, przedmiot nie jest godny uwagi do momentu, aż go wezmę w dłoń; może to być byle co, nawet kamyczek. Potem już mój pies wariuje. :diabloti:

Posted

Tez chce te szeleczki:loveu: . WIecie co jest okropne jestem uzalezniona od kupowania akcesorii dla psa, wiec postanowilam w ramach zajecia sie czym innym i nie myslenia o nalogu uderzyc w galerie, a tu co Viz kusi sprzetem, taka z niej koleżanka:placz: ...:diabloti:

Mój to samo... jak wezme lisc do reki to on juz jest bardzo atrakcyjny i mozna sie nim bawic.. patyki, kamienie, uwilebi silowac sie z wielkimi konarami, ale i tak nade wszystko sa zabawki...:diabloti:

Posted

"Celina12" napisał(a):
Dla mnie jamniki są The Best!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Zgadzam się! :multi:

Niedzwiadek, widzę to samo uzależnienie. :evil_lol: Nie mogę się za dużo udzielać w temacie obróżkowym, bo zaraz kolejne chce kupować.
Ale teraz naprawdę te szeleczki są mi niezbędne, bo obróżka do canicrossu niewygodna. :lol: :diabloti:

Posted

Hej hej :)

My już dzisiaj zaliczyliśmy bieg canicrossowy. Z kondycją psiakową cudnie, biegł jak marzenie :loveu: ... Natomiast z moją kiepsko. :shake:

Czeka mnie duuuużo pracy. :cool3:

Posted

ooo jak ja bym chciala biegac z psem, ale moja kondyncja...:roll: , brak komentarza na ta sytuacje... Wole rolki bo moge jechac i jechac, a pies ma wtedy rownego biegacza i bieg moze trwac ile pies sobie zazyzcy,a nie 10minut...

Viz mozemy liczyc na jakies foteczki?:cool3:

Posted

Niedziwadku-ja to ani biegać ani na rolkach-niestety choroba a moja Dumcia taka zwonna i skoczna jest....no i wiek-Wy takie młodziutkie jesteście...

Nadrabiamy spacerkami i bieganiem za patyczkami i piłeczkami...

Posted

Witam Was wszystkich! :loveu:
My już po wieczornym spacerku 10 km (no cóż... pańcia musi również dbać o kondycję. :lol:).
Fotek niestety nie mam, bo za późno. A wcześniej byłam na meczu kolegów i z zaaferowania zapomniałam aparatu. :roll:

Ale obiecuję, że jutro coś pstryknę! :cool3:

Anetta, śmiesznie to wygląda. Ale nie dane było mi wejść do środka, bo kolejka na kilkaset metrów. :roll:

Niedzwiadek, no właśnie kondycja słaba, ale co zrobić... Muszę pracować. :lol:

Celinko, Twoje pieski i bez tego mają z Tobą jak w niebie! :loveu:

Palma, hehe, dzięki - oby!

Posted

Kochana dziękuję Ci bardzo....:oops:...staram się , bo Dżekuś
[*] i Atosik 5 lat w schronislu byli....takie staruszki ludzie z domu wyrzucili :-(:-(

Czekam na fotki w takim razie jutro....

Posted

NO to już jest dzisiaj:cool3: FOTECZKI:diabloti: ... Ja chce takie szelki jak Teedy'uś już ma, albo chociaż taką obróżkę:placz:,a kondycje da sie naprawic, chociaz w sumie lepiej na wiosne, niz pod koniec wakacji, no chyba, ze bedziesz zasuwac zima, ale to respect :p