Matusz Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ładną Teddy ma obróżkę zieloną pasuje mu zielony, :loveu::loveu: Quote
BooBC Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Viz napisał(a):Może youtube nawala, szkoda :( Tak, z rana nie działało ... teraz już działa ... i idzie Wam fantastycznie :loveu: :loveu: :loveu: Zgrana para na 6+ :loveu: :loveu: :loveu: A nowe fotki świetne :loveu: A gdzie ćwiczycie jeśli wolno spytać ;) ? Pozdrawiam Quote
Celina12 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Pięknie....jaki pracowity i zadowolony :loveu::loveu: Pięknie jest MU w zielonym..mój Atosik też ma w podobnym kolorku:loveu: Moje jamniorki są wszystkie po przejściach..był jeszcze Dżekuś..niestety już za TM.:-(.mają swój wątek na " Już w nowym domu" Quote
Viz Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Dziękuję! :loveu: Ten zielony komplecik już dosyć stary. Wzięłam go, bo żal mi było innych, a wiedziałam, że mogłyby ulec zniszczeniu... :lol: Tak, z rana nie działało ... teraz już działa ... i idzie Wam fantastycznie :loveu: :loveu: :loveu: Zgrana para na 6+ :loveu: :loveu: :loveu:Cieszę się bardzo, że tak uważasz! :loveu: Palma, generalnie od roku bez klubu. Teraz pojechaliśmy na obóz z KA Fort. :) I mimo tak ogromnej przerwy mój przegubowiec, muszę przyznać, pracował całkiem nieźle. :evil_lol: Celina, wspaniale i tylko pozazdrościć tak wspaniałego serduszka! Może i mnie kiedyś będzie dane przygarnąć taką jamniczą biedulę? Kiedyś długo o tym myślałam. ;) Póki co niestety będę miała sporo nauki i pozostaje mi wolontariat w schronisku, ale nieuniknione, że za rok spodziewam się kolejnego psiego członka rodziny. Czy mogłabyś podać mi link do wątku? Quote
Celina12 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Oczywiście,że podam -tylko tam jest dużo stron.....a i bajki są z udziałem moich jamników..zdjęć też sporo....dziękuję Ci Kochana.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=25114&highlight=Dwa+starsze+jamniczki+z+Opola Mam nadzieję,że jakos podołasz...pozdrawiam Ciebie i dwóch Przystojniaków... Quote
BooBC Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Bez klubu :cool3: Ale to jakiś pewno tor ładny macie ... nie to co my :-( :-( :-( Quote
Viz Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Już zabieram się za czytanie! ;) Palma, w Forcie jest ładny tor, ale to Warszawa niestety. W trójmieście aktualnie brak jakiegokolwiek toru i tylko dzięki obozowi mogłam sobie przypomnieć, co to agility... :cool3: Quote
BooBC Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 No ja sobię przypomnę [mam taką nadzieję] dzięki seminarium w klubie Psie ranczo :loveu: :loveu: :loveu: Ale to końcówka sierpnia ;) ;) ;) Quote
Viz Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Fotki (nie wiem, które wklejałam, a które nie a dogo mi się wlecze to kopiuję posta z innego forum :) ) By Wix By Gucia By Talut By Agata By Flaire: By Justyna: Jeszcze mam parę zdjęć od innych, ale jeszcze nie obrobionych i nie zgranych z poczty :P A tutaj żałosna końcówka... :evil: Teddy nie wbiegł mi do tego końca tunelu, do którego chciałam, a jak już poprawiiśmy to ja pochrzaniłam gdzie trzeba biec. :lol: :lol: :lol: Ale prędkość mi się podoba :D http://pl.youtube.com/watch?v=N1caZvEH_t0 :D Ps. Palma, super, powodzenia! :D Quote
Olusia Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Ale narzuciliście tempo ! Brawo !:Dog_run: Viz - pisałaś kiedyś na PŚ :cool3: ? Twój nick wydaje mi się trochę znajomy Quote
Viz Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Dzięki bardzo! :D Choć na filmiku sprzed 2 (?) stron przynajmniej przebieg wyszedł nam poprawnie. :diabloti: PŚ = pieskiswiat.fora.pl ? Jeśli o to chodzi to tak, trochę tam pisałam. :evil_lol: Quote
Matusz Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 ale suuper fotki !! ;) zabójcza prędkość na filmiku :loveu: :loveu: brawo! Quote
Roxana Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Fantastyczne te fotki :multi: Ale latający jamnik jest poprostu boski :loveu: Te uszole fruwające :lol: Czyż nie? Quote
Viz Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Haha dzięęęki! :loveu: Zapraszam na nową stronkę o moich psiakach! Właśnie dzisiaj wystartowała! Będę wdzięczna za pozostawienie po sobie śladu w księdze gości! :loveu: http://teddymar.dog.pl Quote
olifka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Hej Viz:multi: Możesz mnie nie kojarzyć ale ja Cię kojarzę:cool3: http://images27.fotosik.pl/45/2c43300fc32614e2.jpg Super fotka:loveu: A jakie ucholki:loveu: Pozdrawiam Oliwia&Balbina Quote
Viz Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Oliwia, a skąd mnie kojarzysz? Bo ja mam cienką pamięć i czasem trzeba mi ją odświeżyć... :lol: Dzięki! A Teddy na tym zdjęciu jak ropucha wygląda haha. :lol: :lol: :lol: Quote
olifka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Viz napisał(a):Oliwia, a skąd mnie kojarzysz? Bo ja mam cienką pamięć i czasem trzeba mi ją odświeżyć... :lol: Dzięki! A Teddy na tym zdjęciu jak ropucha wygląda haha. :lol: :lol: :lol: Z PieskiegoŚwiatu i z forum o agility ;) Quote
Roxana Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 A my byliśmy wczoraj na stronce Teddiego i Lupo :loveu: Bardzo nam się stronka podoba :multi: Quote
Likaa Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 O Viz :) Witamy ;) Stronka jest cudowna :loveu: A gdzie nowe foteczki ??? Wpadniemy wieczorkiem ;) Pozdrawiamy ! Quote
Matusz Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Hej Viz ;) Miło było Cie poznać w Sopocie :D miałaś przyjść tam na jamniki potem i co??? gdzie znikłaś??:diabloti::eviltong: teraz w Toruniu będziesz? Quote
Viz Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Dzięki bardzo bardzo! :) Foteczki mam nadzieję będą jakoś niebawem. Matusz, jakoś się zagadałam, a potem na koleżankę wpadłam, a potem na jeszcze inną i wyszlo jak wyszło... :lol: W Toruniu nie. ;) Następny przystanek to Poznań. :eviltong: Quote
Viz Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Ok dostałam fotki z wczorajszego wypadu nad morze ;) :loveu: z borderką Rastą ;) Quote
Recommended Posts