Avaloth Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Jej ale ona jest cudna ;):loveu: i w ogóle zdjęcia idealne, z tym jęzorem :loveu: będę oglądać ^^ Quote
anetta Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 :hand: Klapnięte uszko mam :loveu: [url]http://pieskiswiat.boo.pl/forza1/mini_PA259663.JPG[/url] Dużo zdrówka po sterylce życze. Świetna jest! Quote
Viz Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Fot ni ma, jak się uda to będą kiedyś tam. :diabloti: Rudość wróciła już do siebie, lekko odmóżdżyło mi psa, ale to efekt kumulowania 10-dniowej energii. Niemalże samobójstwo w wypadku tego psa. :lol: Ale już wszystko ładnie zagojone, koniec cieczek, baj baj maszkaro :loveu: Miło było poznać M&T :eviltong: Quote
M&T Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Mi też było miło was poznać :) chociaż nie pogadałyśmy za wiele przez mojego kochanego szczekacza, którego musiałam ciągle uciszać :eviltong: A Forza jest śliczniusiaaa :loveu::loveu: Quote
Viz Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Brzyyyydal. :lol: A na dodatek siara, bo zamiast pokazać, że mój pies odrobinkę szkolenia ma za sobą to co rusz obskakiwało mnie coś rudego z każdej strony, robiąc n-ty slalom dla zabicia nudy, bo przecież nie wypada usiedzieć w jednym miejscu 2 sekund. :roll: Przepotwarzyło mi się rude. :lol: Szczekacz szybko załapie, że na placu trzeba się troszkę uciszyć, choc mi osobiście to tam nie przeszkadza :loveu:. Choć dla niektórych psów to nadal problem, emocje jednak biorą górę. :lol: Quote
M&T Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Jaki tam brzydal!! Ruda piękność :loveu: a z zachowania to mi troszkę dzisiaj bordera przypominała :evil_lol: Ja myślałam, żeby mu kupić transporter, ale rodzice stwierdzili, że mu niepotrzebny i kategorycznie odmówili :placz: a jak on będzie przy płocie to marne szanse, że się uspokoi, jak ja będę daleko od niego... i mam problem mały :eviltong: Quote
taxelina Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 No to juz wiem jakiego psa nie brac jak chce miec czasem spokoj a nie ciagle aktywnosc :P Quote
Viz Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 YouTube - Story of our friendship. :-) Toller Forza. Chciałam taki filmik stworzyć wcześniej, na roczek Forzy, ale oczywiście weny nie było. Teraz jestem chora, nudziłam się przeokrutnie, więc pozbierałam co trzeba i oto efekt. :eviltong: Quote
Viz Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Jak skończę stronkę - już połowa gotowa. ;) Quote
Anza&Hacker Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Foto-filmik bardzo fajny - super cytaty użyłaś :loveu: No i jeszcze wzięłaś do niego jedną z moich ulubionych piosenek :bigcool: Quote
Kisses Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Piękny film. Tollery to piękny psy :loveu: No a Twój piesek... cud miód (i fistaszki) :loveu::loveu::loveu: Quote
C&B Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 deer_1987 napisał(a):A kiedy sie pochwalisz nowa sunia? :D Czy ja o czymś nie wiem?:evil_lol: Quote
M&T Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Domka_Czika napisał(a):Czy ja o czymś nie wiem?:evil_lol: O drugim tollerku :lol: Quote
Kaya Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Filmik super ! :loveu: No ładnie czmeu się nie chwalisz nowym nabytkiem! :mad: :eviltong: Quote
M&T Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Domka_Czika napisał(a):Co ze mną jest nie tak , ze ja taka zacofana?:placz: No to chwailmy się, chwalimy:mad: Jak wejdziesz na ich stronkę to tam wszyściutko jest :eviltong: Quote
C&B Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 M&T napisał(a):O drugim tollerku :lol: Co ze mną jest nie tak , ze ja taka zacofana?:placz: No to chwailmy się, chwalimy:mad: Quote
taxelina Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 - Rapid Redness - Nova Scotia Duck Tolling Retrievers Quote
Toller Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 deer_1987 napisał(a):- Rapid Redness - Nova Scotia Duck Tolling Retrievers A dokładniej Rapid Redness Quote
Recommended Posts