Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nr. ma caly czas taki sam, ale w zeszlym roku dysk mi poszedl i musialam na nowo odnawiac kontakty na gg:shake: Jak widac nie mam wszystkich. A odzywalas sie do mnie i kiedy?

Kaja zyje w swoim swiecie :shake: Na spacery ze ma nie chce wychodzic, jej wyjscie na dwor trwa pare minut :roll: Wydaje mi sie ze co raz gorzej chodzi :( Ale po domu to biega :o :diabloti: Gdy ojciec jest to Kajek jest zupelnie inna :roll: Na dworzu czlapie i wyglada jak 7 nieszczesc a w domu lata jak oszalala :diabloti: I wez ja tu zrozum :evil_lol:

Ale, ale, powiedz jak tam treningi. Myslalam ze w tym roku Cie zobacze na jakichs zawodach a tu klopsik :(

• Replies 779
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matusz, wystawa była dzisiaj ;)

Anetta, heh i kto zrozumie jamnika? :lol: :loveu: Buziole wielkie dla Twojej Kajki!
Podaj mi proszę swój nr bo na moim ciągle jesteś niedostępna i nie odpowiadasz... Nie wiem o co chodzi. :shake:

Posted

A to ja cały czas miałam właśnie ten nr! Hmm... :eviltong:

Wróciłam właśnie z fortowego obozu agilitowego, więc czeka Was cała masa filmików i zdjęć. :evil_lol:

Posted

Właśnie patrząc na ten filmik odniosłam wrażenie, że biegamy strasznie wolno... :-o
No, ale skoro tak mówicie to mi dużo ulżyło. :loveu:

To dopiero początek zdjęć... :evil_lol:

Posted

No co ja na to poradzę... :lol: Za dużo borderów się chyba przez te parę dni naoglądałam... :lol:

A tutaj parę kolejnych fotek, póki co mam bardzo mało, a to dlatego, że część fotografów została jeszcze na weekendowym seminarium agility, które odbywało się w tym samym ośrodku.:

(Normalnie nie biegam z piłką w ręku, ale akurat wyjęłam ją z saszetki, żeby Teddkowi rzucić :eviltong:)

I głębokie przepracowanie pomarańczowego teamu. :lol: :lol: :lol:

Posted

A gdzie tam lenie... :diabloti: My po prostu wspomagaliśmy innych psychicznie; poprzez telepatię wysyłaliśmy im pozytywne bodźce. :lol: :lol: :lol:

Posted

Piękne te Twoje Cuda...jestesm zauroczona:loveu::loveu:

Zazdroszczę WAM harców w morzu-ja kocham morze a tak daleko mieszkam..miałaby moja Dumcia radochę-Ona uwielbia pływać.

Piękna fotka Lupinka w piachu....:loveu:...Teddiego podczas zawodów...zresztą wszystkie zdjęcia BOSKIE.

Pozdrawiam i przesyłam całuski ode mnie i moich jamników-aż trzech-Dumci, Hektorka i Atosika :loveu::loveu:

Posted

Czarne jamniki są prześliczne :loveu: :loveu: :loveu: A agility to wspaniały sport, więc skoro w tej galerii jest i czarny jamnior i agility to ja się tu będę czasem wpraszać na foteczki ;) :loveu: ;)

Chciałam zobaczyć jeszcze film jak biegacie, ale mi nie działa :-(

Pozdrawiam

Posted

Dziewczyny, dziękuję serdecznie, aż miło mi czytać takie komplementy o moich paróweczkach. :oops:
I ucałowania dla Waszych psiaczków, Celinko zazdroszczę aż 3 jamników! :loveu: Może i ja kiedyś się doczekam 3? :loveu:

Chciałam zobaczyć jeszcze film jak biegacie, ale mi nie działa :-(

Może youtube nawala, szkoda :(

Niebawem powinnam mieć na e-mailu nowe foty, więc od razu wstawię! :)

Posted

Fotki by Monika od Toffa ;)

No gdzie ten tor? Gdzie? I gdzie pani?!

Co teraz robimy?

Gorąco, więc pańcia wrzuciła psa do wielkiej wanny z wodą. :lol: Pies jak najbardziej zadowolony z tego pomysłu. :lol:

Poprawiamy obróżkę ;)

A psiśko nadal zapatrzony w górę. :eviltong:

Kolejna mini część fotek ;)