anetta Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Nr. ma caly czas taki sam, ale w zeszlym roku dysk mi poszedl i musialam na nowo odnawiac kontakty na gg:shake: Jak widac nie mam wszystkich. A odzywalas sie do mnie i kiedy? Kaja zyje w swoim swiecie :shake: Na spacery ze ma nie chce wychodzic, jej wyjscie na dwor trwa pare minut :roll: Wydaje mi sie ze co raz gorzej chodzi :( Ale po domu to biega :o :diabloti: Gdy ojciec jest to Kajek jest zupelnie inna :roll: Na dworzu czlapie i wyglada jak 7 nieszczesc a w domu lata jak oszalala :diabloti: I wez ja tu zrozum :evil_lol: Ale, ale, powiedz jak tam treningi. Myslalam ze w tym roku Cie zobacze na jakichs zawodach a tu klopsik :( Quote
Matusz Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 nas nie będzie w Gdyni...a kiedy w ogóle jest wystawa??? krajówka? Quote
Viz Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Matusz, wystawa była dzisiaj ;) Anetta, heh i kto zrozumie jamnika? :lol: :loveu: Buziole wielkie dla Twojej Kajki! Podaj mi proszę swój nr bo na moim ciągle jesteś niedostępna i nie odpowiadasz... Nie wiem o co chodzi. :shake: Quote
sisia0 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 pomóżcie sparalizowanemu milordzikowi z ostrody !!! bazarek - http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75560 Quote
Bozzka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Przesliczne te twoje psiaki :lol: i jakie madre spojrzenie! Bardzo ladne zdjecia pozdrawiamy Quote
Viz Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Dziękuję bardzo! :) Dzisiaj/jutro zrobię im kolejną sesję, bo najwyższy czas na nowe zdjęcia. :) Quote
Viz Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 http://youtube.com/watch?v=UGh-y0X3X64 http://youtube.com/watch?v=3Lga-6dpsUQ Popisowe sztuczki Teddka. <lol> Quote
goldenka245 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Hej Rogzo-Lupinowa maniaczko!:loveu::loveu: Śliczne te twoje psiaki :D Takie fotogeniczne ;PPP Quote
Viz Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Haaa dziękujemy! :evil_lol: Czas coś nowego pstryknąć... Ale przez te upały to ciężko. :shake: Quote
Matusz Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 (sz)czekamy na fotki:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
anetta Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 5585557 :cool3: Faaajne te stuuccki :evil_lol: Quote
Viz Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 A to ja cały czas miałam właśnie ten nr! Hmm... :eviltong: Wróciłam właśnie z fortowego obozu agilitowego, więc czeka Was cała masa filmików i zdjęć. :evil_lol: Quote
anetta Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Mowie wlasnie ze caly czas mam taki sam i ze sie dziwie ze nie dostawalam od Ciebie zadnych wiadomosci :hmmmm::niewiem: Super :multi: Podobalo sie? Quote
Viz Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Baaardzo się podobało! :loveu::loveu::loveu: Oto filmik z treningu nagrany moim aparatem ;) http://youtube.com/watch?v=aitZYqI5OI8 A tutaj ja, oglądająca tor i mój gimnastykujący się głupek :lol: Quote
Viz Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Właśnie patrząc na ten filmik odniosłam wrażenie, że biegamy strasznie wolno... :-o No, ale skoro tak mówicie to mi dużo ulżyło. :loveu: To dopiero początek zdjęć... :evil_lol: Quote
anetta Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Właśnie patrząc na ten filmik odniosłam wrażenie, że biegamy strasznie wolno... :boom: No to czekam na reszte! :-D Quote
Viz Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 No co ja na to poradzę... :lol: Za dużo borderów się chyba przez te parę dni naoglądałam... :lol: A tutaj parę kolejnych fotek, póki co mam bardzo mało, a to dlatego, że część fotografów została jeszcze na weekendowym seminarium agility, które odbywało się w tym samym ośrodku.: (Normalnie nie biegam z piłką w ręku, ale akurat wyjęłam ją z saszetki, żeby Teddkowi rzucić :eviltong:) I głębokie przepracowanie pomarańczowego teamu. :lol: :lol: :lol: Quote
Viz Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 A gdzie tam lenie... :diabloti: My po prostu wspomagaliśmy innych psychicznie; poprzez telepatię wysyłaliśmy im pozytywne bodźce. :lol: :lol: :lol: Quote
Celina12 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Piękne te Twoje Cuda...jestesm zauroczona:loveu::loveu: Zazdroszczę WAM harców w morzu-ja kocham morze a tak daleko mieszkam..miałaby moja Dumcia radochę-Ona uwielbia pływać. Piękna fotka Lupinka w piachu....:loveu:...Teddiego podczas zawodów...zresztą wszystkie zdjęcia BOSKIE. Pozdrawiam i przesyłam całuski ode mnie i moich jamników-aż trzech-Dumci, Hektorka i Atosika :loveu::loveu: Quote
BooBC Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Czarne jamniki są prześliczne :loveu: :loveu: :loveu: A agility to wspaniały sport, więc skoro w tej galerii jest i czarny jamnior i agility to ja się tu będę czasem wpraszać na foteczki ;) :loveu: ;) Chciałam zobaczyć jeszcze film jak biegacie, ale mi nie działa :-( Pozdrawiam Quote
Viz Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Dziewczyny, dziękuję serdecznie, aż miło mi czytać takie komplementy o moich paróweczkach. :oops: I ucałowania dla Waszych psiaczków, Celinko zazdroszczę aż 3 jamników! :loveu: Może i ja kiedyś się doczekam 3? :loveu: Chciałam zobaczyć jeszcze film jak biegacie, ale mi nie działa :-( Może youtube nawala, szkoda :( Niebawem powinnam mieć na e-mailu nowe foty, więc od razu wstawię! :) Quote
Viz Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Fotki by Monika od Toffa ;) No gdzie ten tor? Gdzie? I gdzie pani?! Co teraz robimy? Gorąco, więc pańcia wrzuciła psa do wielkiej wanny z wodą. :lol: Pies jak najbardziej zadowolony z tego pomysłu. :lol: Poprawiamy obróżkę ;) A psiśko nadal zapatrzony w górę. :eviltong: Kolejna mini część fotek ;) Quote
Recommended Posts