M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Viz napisał(a):Jeśli wytniesz mnie ze zdjęć to możesz wstawić, jeśli nie to poproszę najpierw o pokazanie mi. :lol: :lol: :lol: to najpierw Ci pokażę :eviltong::eviltong: Quote
Waxy Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Gratulacje 3 lokaty :loveu: Najlepiej wam nie poszło, sędzia się nie zna :evil_lol: Niestety wyładował mi się aparat tuż przed oceną tollerów, cóż szkoda ale coś tam u was załapałam :loveu: Quote
Viz Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Haha, no co ja poradzę, że sędzina lubi delikatne sunie, a ja mam sukę wielkości mocnego psa... :lol: Rozrosła mi się rudość i tyle. :lol: :lol: :loveu: Dzięki. I jak zwykle nie podeszłaś................... :shake: M&T, w takim razie czekam. :lol: :lol: Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Viz napisał(a): M&T, w takim razie czekam. :lol: :lol: Jutro wstawię z rańca, bo mi aparat padł :shake: ;) Ale wiesz czego żądam za fotki? :cool3::cool3: Quote
Waxy Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Bo siedziałaś z dziewczynami jakimiś i tak głupio podejść: Cześć Viz tu Waxy :evil_lol: Okropne, wszędzie gdzie szłam widziałam ciebie. Na agility, przed ringiem i jeszcze dziś jak niosłaś sprzęt do agility :diabloti: Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Viz napisał(a):Czego? :evil_lol: WSPÓLNEGO SPACERU :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Viz Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 Okropne, Ej no bez przesady! :roflt::roflt: wszędzie gdzie szłam widziałam ciebie. Na agility, przed ringiem i jeszcze dziś jak niosłaś sprzęt do agility :diabloti:Bo praktycznie wszędzie biegałam... Na trasie: frisbee - ring 16 - ring honorowy - kontener można mnie było co kilkanaście minut zobaczyć. :lol: Nogi po tych dwóch dniach mi odpadają. :eviltong: Ale podejść mogłaś, skoro tak często mnie widziałaś! :lol: M&T, da się zrobić! :evil_lol: Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Viz napisał(a): M&T, da się zrobić! :evil_lol: To czekam na propozycje :cool3::cool3: Quote
Kaya Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Na mnie się nie możesz gniewać bo się przywitałam jak szłam z Goldasami ;P Quote
Viz Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Hmmm no my tam codziennie jakiś jeden przynajmniej długi spacer robimy, więc spokojnie w tygodniu można gdzieś się wybrać. :razz: Ola, Ty jesteś w pełni rozgrzeszona. :evil_lol: :lol: Quote
M&T Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 To powiedz, kiedy mam przyjechać i gdzie dokładnie :cool3: od razu wsiądę w skmkę i wsio do Gdańska :evil_lol: Quote
Viz Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Hmm czwartek np. pasuje? :eviltong: A miejscówę wymyślę dzisiaj, jak Ci podpasuję to już coś. :evil_lol: Quote
M&T Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 znaczy w tym tyg. to akurat mogę albo dziś albo dopiero w ndz xD ale później codziennie :):) Quote
Viz Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Deer, ja teeeeż zdecydowanie! M&T, Hmmm to musimy pomyśleć, bo ja do środy przyszłej jestem w Polsce, potem wybywam do Szwecji. :) W niedzielę i we wtorek również na pewno nie mogę. Czyli poniedziałek albo właśnie środa w przyszłym tygodniu jak się uda. :) Quote
M&T Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 to przyjeżdżaj do Gdyni! :):):) Zaraz będę wgrywać fotki na kompa :):) Quote
M&T Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Viz napisał(a): M&T, Hmmm to musimy pomyśleć, bo ja do środy przyszłej jestem w Polsce, potem wybywam do Szwecji. :) W niedzielę i we wtorek również na pewno nie mogę. Czyli poniedziałek albo właśnie środa w przyszłym tygodniu jak się uda. :) a ja jednak mogę cały tydzień, bo zostaję w Gdyni :cool3::cool3::cool3: Quote
Viz Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 :) Fotki z pokazu agility w Sopocie, a konkretnie maluteńka ich część. :lol: gdzie są nogi? :lol: Quote
M&T Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 http://images23.fotosik.pl/261/bf2bc5b5810c88a7.jpg pięknie skacze :loveu::loveu: A ja się nadal męczę ze wstawianiem zdjęć ze zlotu do neta, więc na mój filmik i zdjęcia trza jeszcze do wieczorka poczekać :eviltong: Quote
Kaya Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 A wybieracie się może na wystawe do Torunia? Quote
Viz Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Nie, krajówka nam do niczego nie potrzebna. :) Quote
Recommended Posts