Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Viz napisał(a):
Jeśli wytniesz mnie ze zdjęć to możesz wstawić, jeśli nie to poproszę najpierw o pokazanie mi. :lol: :lol: :lol:

to najpierw Ci pokażę :eviltong::eviltong:

• Replies 779
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulacje 3 lokaty :loveu: Najlepiej wam nie poszło, sędzia się nie zna :evil_lol:
Niestety wyładował mi się aparat tuż przed oceną tollerów, cóż szkoda ale coś tam u was załapałam :loveu:

Posted

Haha, no co ja poradzę, że sędzina lubi delikatne sunie, a ja mam sukę wielkości mocnego psa... :lol: Rozrosła mi się rudość i tyle. :lol: :lol: :loveu:

Dzięki. I jak zwykle nie podeszłaś................... :shake:

M&T, w takim razie czekam. :lol: :lol:

Posted

Viz napisał(a):

M&T, w takim razie czekam. :lol: :lol:

Jutro wstawię z rańca, bo mi aparat padł :shake: ;)

Ale wiesz czego żądam za fotki? :cool3::cool3:

Posted

Bo siedziałaś z dziewczynami jakimiś i tak głupio podejść:
Cześć Viz tu Waxy :evil_lol: Okropne, wszędzie gdzie szłam widziałam ciebie. Na agility, przed ringiem i jeszcze dziś jak niosłaś sprzęt do agility :diabloti:

Posted

Okropne,

Ej no bez przesady!
:roflt::roflt:

wszędzie gdzie szłam widziałam ciebie. Na agility, przed ringiem i jeszcze dziś jak niosłaś sprzęt do agility :diabloti:
Bo praktycznie wszędzie biegałam... Na trasie: frisbee - ring 16 - ring honorowy - kontener można mnie było co kilkanaście minut zobaczyć. :lol: Nogi po tych dwóch dniach mi odpadają. :eviltong:

Ale podejść mogłaś, skoro tak często mnie widziałaś! :lol:

M&T, da się zrobić! :evil_lol:

Posted

Hmmm no my tam codziennie jakiś jeden przynajmniej długi spacer robimy, więc spokojnie w tygodniu można gdzieś się wybrać. :razz:

Ola, Ty jesteś w pełni rozgrzeszona. :evil_lol: :lol:

Posted

Deer, ja teeeeż zdecydowanie!

M&T,
Hmmm to musimy pomyśleć, bo ja do środy przyszłej jestem w Polsce, potem wybywam do Szwecji. :) W niedzielę i we wtorek również na pewno nie mogę. Czyli poniedziałek albo właśnie środa w przyszłym tygodniu jak się uda. :)

Posted

Viz napisał(a):

M&T,
Hmmm to musimy pomyśleć, bo ja do środy przyszłej jestem w Polsce, potem wybywam do Szwecji. :) W niedzielę i we wtorek również na pewno nie mogę. Czyli poniedziałek albo właśnie środa w przyszłym tygodniu jak się uda. :)

a ja jednak mogę cały tydzień, bo zostaję w Gdyni :cool3::cool3::cool3: