M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 no to gratulacje w związku z wystawą! :):) to super, że chętnie, bo ja uwielbiam tollerki i bardzo chętnie was poznam :loveu::cool3: powiedz tylko, kiedy masz czas:) No i dawaj te fotki :diabloti::evil_lol: Quote
Viz Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Wyrosła, wyrosła, zdecydowanie. :cool3: Ano, 8 dni. :) Matusz, będziesz w sobotę czy niedzielę? Macie psa o 100 minach na sekundę. :lol: :lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 http://pieskiswiat.boo.pl/forza/6/mini_P7124262.JPG śliczny uśmiech :loveu: Quote
Matusz Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 http://pieskiswiat.boo.pl/forza/6/mini_P7124257.JPG smaczna ta woda:evil_lol::loveu::evil_lol: w sobotę, w sobotę :) Quote
Viz Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 profesjonalne czyszczenie nosa yyyyyyyyyy Quote
Viz Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 start do piłki i na koniec latająca ruda odmiana prosiaka foty by dog_master :loveu: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 http://pieskiswiat.boo.pl/forza/6/mini_P7124432.JPG coś a'la głowa strusia w piasku xD http://pieskiswiat.boo.pl/forza/6/mini_P7124786.JPGsuper skok :loveu: czy to aby nie na polance redł.? :cool3: Quote
Viz Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Dzięki! :multi: I na pewno nie możesz do niedzieli zostać...? M&T, w sumie kto wie. Ten pies to jest kamikadze boski wiatr a przy oakzji 5 zwierząt w jednym, więc nie zdziwiłąbym się gdyby aktualnie była strusiem. :lol: Nie, to w parku na zaspie. ;) Quote
Matusz Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Viz napisał(a):Dzięki! :multi: I na pewno nie możesz do niedzieli zostać...? nie mam jak, bo na dworcu spać raczej nie będę :eviltong: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Viz napisał(a): M&T, w sumie kto wie. Ten pies to jest kamikadze boski wiatr a przy oakzji 5 zwierząt w jednym, więc nie zdziwiłąbym się gdyby aktualnie była strusiem. :lol: hahaha xD no to wesoło musisz mieć z nią :evil_lol::evil_lol: Viz napisał(a): Nie, to w parku na zaspie. ;) Aha, ale bardzo podobne do polanki :evil_lol::evil_lol: Quote
Viz Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 To pogadam z mamą, bo trochę mi się pozmieniało i może da radę Cię przenocować, oczywiście jak będziesz chciał. :lol: W Sopocie jest 5 tollerów, w tym 4 idą w młodzieży!!! :crazyeye: Omg, mała konkurencja.:lol: Do Gdyni mam za daleko i nie pałam sympatią do tego miasta, najdalej gdzie się zapuszczam to Sopot. :evil_lol: Quote
Matusz Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Viz napisał(a):To pogadam z mamą, bo trochę mi się pozmieniało i może da radę Cię przenocować, oczywiście jak będziesz chciał. :lol: nie no co Ty, nie będę Wam robił problemów, w sobotę są wszystkie rasy które lubię, no i w pon do pracy, a wracać wieczorem do domu to potem padnięty człowiek jest... w każdym razie dzięki za dobre chęci:loveu: no chyba, że bym spał razem z Forzą:loveu::diabloti: Quote
Viz Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Jakich niby problemów? :diabloti: No jak chcesz, jak się namyślisz to pisz, może jednak... :evil_lol: Forza niestety śpi na podłodze zawsze i do łóżka nawet siłą nie chcę włazić o tej porze roku, ale jeśli lubisz spać na twardym to... młoda się ucieszy. :lol: :lol: No Forza + morze to mieszanka wybuchowa. :loveu: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Viz napisał(a): Do Gdyni mam za daleko i nie pałam sympatią do tego miasta, najdalej gdzie się zapuszczam to Sopot. :evil_lol: a nie ma sprawy, ja mogę do Gdańska przyjechać :evil_lol::evil_lol: Quote
Viz Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 No to zapraszam... :cool3: Albo po szkoleniu w Sopocie można się spotkać, bo to chyba CI będzie bliżej. :evil_lol: Quote
taxelina Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Mi ostatnio brakuje czasu zeby nad morze skoczyc, 6 dni praca..z domu do malmö, z malmö do domu i potem znow z domu do malmö zeby na plaze jeszcze nizej pojechac.. nie za dlugo.. Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Viz napisał(a):No to zapraszam... :cool3: Albo po szkoleniu w Sopocie można się spotkać, bo to chyba CI będzie bliżej. :evil_lol: jakim szkoleniu? :hmmmm: Quote
Viz Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Witam Pandisiową. :loveu: M&T, na hipodromie agility + posłuszeństwo. :lol: Quote
M&T Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Viz napisał(a): M&T, na hipodromie agility + posłuszeństwo. :lol: Aaaa :cool3::cool3: a kiedy masz to szkolenie? Quote
Waxy Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 aaaa jakie kapitalne te fotki z nad morza :loveu: http://pieskiswiat.boo.pl/forza/6/mini_P7124322.JPG bueheh :evil_lol: Życzymy szczęścia na wystawie ! :multi: Quote
M&T Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 my się żegnamy na tydzień, bo jedziemy na Zlot :diabloti: papa :):) Quote
Viz Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Waxy, szczęście się przyda, oj przyda. :evil_lol: Dziękuję. :loveu: M&T, we wtorki i niedziele. :) To do zobaczenia kiedyś tam. ;) Quote
Recommended Posts