puzzle Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 chester07 napisał(a):tollerek !! :loveu::loveu::loveu: Forza jest boska, cudna, śliczna... brak mi aż słów :loveu: będę wpadać, na pewno :) jamniczek też kochany ^^ jamniczka nie ma deer_1987 napisał(a):a marzy Ci sie jeszcze jeden pies? No wlasnie? Ja bym sie chyba nie mogla przyzwyczaic ze jest jeden, pamietam jak musialam uspic kotke i nie moglam wytrymac z tej pustki ze zostal mi tylko jeden:lol:, tak juz jakos jest, a najlepszym lekarstwem na smutek po psie jest absorbujacy szceniak:evil_lol:. Quote
Viz Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Dzięki bardzo! :) Nie, w najbliższym czasie nie planuję drugiego psa. Nie jestem na to gotowa póki co i na pewno w ciągu najbliższych miesięcy nie będę. ;) Może kiedyś. Nowości na blogu! :D Huhu i nawet Rastowa odwiedziła naszą "galerię". :evil_lol: :loveu: Quote
taxelina Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 W sumie sama Forza jeszcze mloda i potrzebuje czasu na nauczenie ;) Quote
Anza&Hacker Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 ...a u mnie teraz nie działa Wasz blog :placz::placz::placz: Quote
Viz Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Coś się rypło z domeną. :crazyeye: Więc wchodźcie prawdziwym adresem: [url]http://skara.blog.pl[/url] Quote
anetta Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Baaaardzo fajne [url]http://i29.tinypic.com/2555izc.jpg[/url] :cool2: Pierwsze spotkanie z kaczkami? Quote
Avaloth Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Już żadnego jamniczka nie ma [*]? bo na początku są dwa, czytałam że jedne odszedł, myślałam że drugi jeszcze jest.. :-( zaraz odwiedzę blog, a teraz się upominam o nowe fotki :evil_lol: Quote
Anza&Hacker Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [URL]http://i26.tinypic.com/20kdtar.jpg[/URL] - ale suuuper! Prawdziwy tolerek z niej! :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 http://i26.tinypic.com/20kdtar.jpg Ładnie to tak kaczuszki straszyć? :cool3: :mad: :lol: :evil_lol: ;) Quote
Avaloth Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 śliczne te fotki na blogu :loveu: ale ona szybciutko rośnie ! Quote
Toller Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Widzę że psies na kaczki :multi: :cool3: :lol: Super wygląda, szczególnie to zdjecie z kaczuchami podrywającymi się do lotu! Quote
Avaloth Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 domagam się zdjęć ! :evil_lol: Forza to chyba jedyny tollerek an dogo, a ty nam tak mało fotek dajesz xD Quote
Toller Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='chester07']domagam się zdjęć ! :evil_lol: Forza to chyba jedyny tollerek an dogo, a ty nam tak mało fotek dajesz xD chyba nie :razz: :p :evil_lol::lol: Quote
Avaloth Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Toller napisał(a):chyba nie :razz: :p :evil_lol::lol: o :) ale ty nie masz fotobloga ! :evil_lol: zakładaj ! PS byłam na stronie twoi są śliczne :loveu: Dancer mi się bardziej podoba, ale Fire tez cudny :) załóż im tu fotoblog, są takie cudne ;) Quote
Toller Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 chester07 napisał(a):o :) ale ty nie masz fotobloga ! :evil_lol: zakładaj ! PS byłam na stronie twoi są śliczne :loveu: Dancer mi się bardziej podoba, ale Fire tez cudny :) załóż im tu fotoblog, są takie cudne ;) Czasu nie mam już na fotoblogi :eviltong: Quote
Avaloth Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Toller napisał(a):Czasu nie mam już na fotoblogi :eviltong: e szkoda :eviltong: jakbyś jednak znalazła to zakładaj :evil_lol: a teraz się upominam o fotki wątkowej tollerki ! :) Quote
Pandisia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Forza śliczna jest, buziaczki od nas :loveu: Quote
Avaloth Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 od nas też, ale chcemy nowe fotki ! :evil_lol: Quote
Avaloth Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 ja zaczęłam do was wpadać to znikliście :shake: Quote
taxelina Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 gdzie wy sie w ogole podziewacie.. wszedzie ale nie na swoim watku Quote
Viz Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Minęło parę miesięcy, a rana na sercu wciąż mi się nie chce ani troszkę zabliźnić. Codziennie wieczorem siadając do komputera oglądam jego zdjęcia i katuje się nimi, jakby to miało coś zmienić... Zrobiłam dzisiaj filmik, zlepek zdjęć, jakiś mini filmik w środku. Wypłakałam się za wszystkie czasy przy jego tworzeniu i jakoś trochę mi lżej. Jeśli chcecie, możecie zobaczyć nasze życie w pigułce. http://pl.youtube.com/watch?v=VucL2jy7cpM Moje oczko w głowie. Patrząc w oczy Forzy widzę ten sam błysk w oku, co u niego. Mam nadzieję, że będzie nad nią czuwał. Quote
Matusz Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Marta, oczywiście piękny film, miałaś przy sobie wspaniałego kompana :loveu: łezka oczywiście poleciała bo jakże by mogła nie polecieć:-( Teddy z góry patrzy na Ciebie i uśmiecha się do Ciebie byś i Ty się uśmiechnęła! Quote
Recommended Posts