Maska Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Na plaży są bardzo śmieszne ;]. Pamiętam jak bodajże w 2004 roku byłam z moją jamniosią nad morzem i ona próbowała z początku łapać fale ;p. Później preferowała tylko opalanie się z moim tatą ;pp (chciałam, aby się ruszyła, ale ona nie ;p) . Quote
Viz Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Wreszcie obiecane fotki! :diabloti: Na początek parę krajobrazów. Te akurat z Westerplatte. Byłoby więcej zdjęć, ale bateria padła... :shake: Co do psów to dzisiaj zdjęcia tylko Teddka. :) Ten lisek towarzyszył nam przez całą wyprawę :) Krajobraz ;) Niesamowita atmosfera. ;) A to już w domu. Zaraz c.d. :evil_lol: Quote
Viz Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 I ze spacerku sprzed momentu. :) To zdjęcie baaardzo mi się podoba. :loveu: Dziwny jest ten świat... Lupo wyznaje zasadę, że "im dalej od aparatu tym lepiej", więc ciężko mu zrobić jakieś ładne zdjęcie. ;) Quote
Viz Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Aaah i trochę informacji. :lol: Fotki rzadko, bo mamy niestety malutko czasu. Trzy razy w tygodniu jeździmy na szkolenie agility + obedience, które łącznie z dojazdami (a to jest najgorsze:angryy:) zabiera nam jednorazowo ok. 4 godzin. Ale nie ma co narzekać, bo Teddy spisuje się fantastycznie! :loveu::loveu: W lipcu jedziemy na obóz agility z klubem FORT. Mam nadzieję, że parówek będzie grzeczny. :evil_lol: Postaram się też częściej wrzucać foty. :) Quote
Nesuniaaa Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 O Martuś widze, że poznałaś liska:D To jest stały mieszkaniec Westerplatte:) Ulubieniec turystów:) Też gdzieś mam jego zdjecia:) Quote
Viz Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Nawet nie wiedziałam! Ale świetny jest! :loveu: Quote
Matusz Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 śliczny ten twoje jamniory :loveu::loveu: ile zajamniczonych dogomaniaków jest :D zapraszam do Galerii Tobiasza :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49431 Quote
zaba14 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Hej! Dopiero teraz trafiłam do tej galerii :shake: Psiaki śliczne! aż chce sie je wymizać! :loveu: Quote
Lupi Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Psiaki śliczniutkie :loveu:. I te mądre oczy... ech... Quote
Viz Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 Dziękuję za miłe komentarze, dotyczące moich paroweczek :loveu: Parę zdjęć: :) Quote
Viz Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Dziękuję! :) Zaraz wrzucę i zgram fotki z dzisiejszego treningu tenisa ziemnego. Oczywiście moim stałym "kortowym" towarzyszem jest Lupo, więc w przerwie popstrykałam mu parę zdjęć. :evil_lol: :loveu: Quote
Viz Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Oto zdjęcia nieocenionego pomocnika w treningach tenisa ziemnego :D cdn. Quote
Viz Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Zdjęcie by me. :D Ta blondynka w tle to moja przyjacióła. :) Zaraz wstawię jescze zdjęcia z sopockiego CSI :) Bonusik :lol: Ja po lewej :lol: Nie ma to jak pośmiać się :lol: :lol: :lol: Piękna bryczka Zaganianie :) Fotki by Alicja Matejuk Chyba na tyle :) Quote
Matusz Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 no suuper masz pomocnika do gry w tennisa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Viz Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Hehe, aż dziwne, bo kiedyś nie lubił biegać za jakimikolwiek zabawkami, a teraz za piłeczką tenisową to wariuje :lol: Ale przyda się, bo od środy będziemy na szkolenie zmykać obedience, a w wakacje obozik agility. :lol: Quote
Viz Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Teddino jest po kastracji, czuje się już bardzo dobrze. :) Quote
Matusz Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Viz napisał(a):Teddino jest po kastracji, czuje się już bardzo dobrze. :) cieszę, się że Teddino czuje się dobrze ;) P.S Będziesz w sierpniu na wystawie w Sopocie ? Quote
Viz Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 :) Właśnie nie wiem kiedy wrócę ze Szwecji... A Wy macie zamiar się pojawić? :eviltong: Quote
Matusz Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Viz napisał(a)::) Właśnie nie wiem kiedy wrócę ze Szwecji... A Wy macie zamiar się pojawić? :eviltong: ja będę na MP ;) z seterką ;) Quote
Viz Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Oooo :) To chętnie bym zobaczyła i pokibicowała. ;) No nic, zobaczę jak się uda. :) Quote
Matusz Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Viz napisał(a):Oooo :) To chętnie bym zobaczyła i pokibicowała. ;) No nic, zobaczę jak się uda. :) fajnie by było się spotkać i poznać;) Quote
Viz Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 A w Gdyni Was nie będzie? My wpadamy do Gdyni z Lupem połazić, pofocić i spotkać się ze znajomymi :) A 23 na obóz agility z Lupszonkiem. :loveu: Quote
anetta Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Viz, kope lat :lol::hand: Z Lupa jesst swietny pomocnik :loveu: dobrze ze z Teddym jest ok :)) Quote
Viz Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Anetta dawno Cię nie widziałąm! Mam nawet Twój nr nadal na gadu, ale chyba nieaktualny... :mad: Dziękujemy. :loveu: A Ty napisz koniecznie co u Kajki! :evil_lol: Quote
Recommended Posts