taxelina Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 O mamo, ale ona jest slodka!!!!!!! Tez taka chce :D Quote
Karolina_Nett Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ale cudne maleństwo, oby wyrosła na dużą, mądrą i śliczną (to na pewno) psinkę. A jakie fajne imię :loveu:. Quote
Viz Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Dziękujemy !!! :loveu: Co do imienia to zależało mi, żeby miało związek z piłką nożną, którą uwielbiam. :) Chciałam też by było oryginalne. :cool3: Aktualnie Forza śpi, ale niedługo śmigamy na spacerek. :diabloti: Quote
olifka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Viz napisał(a):Muszę utrzymać w tajemnicy, który to, bo jeszcze wpadną tam trójmiejjscy dogomaniacy i będą prosić o gratisy haha. :lol::lol: Czekaj, czekaj czy mój tata coś przypadkiem nie wspominał o wakacjach w Gdańsku :eviltong::eviltong: Quote
Viz Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 A to się zaraz okaże, ponieważ w Gdańsku dopiero przed godziną spadł śnieg. ;) Wcześniej było zimno, ale bezśnieżnie. :) "Sznaucerka-Balbina" napisał(a):Czekaj, czekaj czy mój tata coś przypadkiem nie wspominał o wakacjach w Gdańsku :eviltong::eviltong: No dla znajomej z Warszawy od pięknej Balbinki mogłabym zrobić wyjątek haha. :lol: Quote
nathaniel Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Viz rejestruj się szybciutko na forum tollerów.. .proszę :) Quote
Viz Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 nathaniel napisał(a):Viz rejestruj się szybciutko na forum tollerów.. .proszę :) Ok, właśnie się zarejestrowałam, ale muszę czekać na aktywację konta przez admina. ;) Quote
nathaniel Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 My tam z niecierpliwością na Was czekamy ;):) Pozdrawiam Quote
olifka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Viz napisał(a): No dla znajomej z Warszawy od pięknej Balbinki mogłabym zrobić wyjątek haha. :lol: Och dzięki Ci :modla::modla: :eviltong: Quote
Toller Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Viz napisał(a):Ok, właśnie się zarejestrowałam, ale muszę czekać na aktywację konta przez admina. ;) Aktywowana :cool3: Quote
Viz Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 A więc już mogę pisać. :multi: Dziękujemy! Informuję, że Forza z wielką radością przyjęła ten biały puch. :evil_lol: Quote
Roxana Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Jakaż Forza jest śliczna :loveu: Rudziutkie piękne maleństwo :) Witaj maleńka wśród Dogomaniaków!!! Quote
agaciaaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Nie moge wyjść z zachwytu :loveu: http://pieskiswiat.boo.pl/forza/1/mini_P1050757.JPG :loveu: :loveu: :loveu: a co Lupo na nowego domownika? ;) Quote
anetta Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Viz :o :lol: Gratuluje! Jest śliczna, taka delikatna ale to zapewne pozory :diabloti: Właśnie, jak Lupek na nią reaguje? A agility? będziesz z nią trenować? Quote
Viz Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 Lupuś na początku był trochę zdziwiony, a teraz bezproblemowo. Na dworzu szaleli od razu! :evil_lol: Co do agility to zobaczymy jak będzie, ale myślę, że socjalizacja z przeszkodami od najmłodszych czasów jej się przydadzą. :) Pierwszeństwo jednak ma canicross (ztymże muszę jeszcze trochę poczekać ;)). :loveu: Dzięki! Quote
Anza&Hacker Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Przepraszam, że dopiero teraz - GRATULACJE ślicznej małej kuleczki! :loveu: Przyznam, że z retriever'ów zawsze najbardziej mi się podobały toller'y :grins: Powodzenia w sportach! - myśle, że mała moż zrobić niezłą kariere - to co w nich najważniejsze (pozytywne nastawienie do pracy) chyba posiada, więc teraz wystarczy już tylko nie popsuć tego co już macie! :cool3: ...a w canicross'ie chcecie brać udział na zawodach? :razz: Quote
taxelina Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Pytanie czysto z ciekawosci, ile kosztowala? Quote
Viz Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 (pozytywne nastawienie do pracy) Oj tak, tu się zgadza. :) Jest niezwykle chętna do nauki i bardzo szybko się uczy. :) CO do zawodów to tak... zamierzam startować na zawodach, jeśli będzie nam dobrze szło. Jestem dobrej myśli :) Deer, na PW. ;) Quote
taxelina Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Prywatne Wiadomości: 0 nie przeczytanych, Razem 11 Quote
puzzle Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Viz gratki:loveu: malutka jest piekna, slicznie razem wygladacie, bedzie wam sie wspaniale zylo i zycze duzo powodzenia i dobrej wspolpracy z Forza:loveu:. I jakbys mogla dorzucic jeszcze cos z fotek dla nas:loveu: Quote
Recommended Posts