Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 779
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy !!! :loveu:

Co do imienia to zależało mi, żeby miało związek z piłką nożną, którą uwielbiam. :) Chciałam też by było oryginalne. :cool3:

Aktualnie Forza śpi, ale niedługo śmigamy na spacerek. :diabloti:

Posted

Viz napisał(a):
Muszę utrzymać w tajemnicy, który to, bo jeszcze wpadną tam trójmiejjscy dogomaniacy i będą prosić o gratisy haha. :lol::lol:

Czekaj, czekaj czy mój tata coś przypadkiem nie wspominał o wakacjach w Gdańsku :eviltong::eviltong:

Posted

A to się zaraz okaże, ponieważ w Gdańsku dopiero przed godziną spadł śnieg. ;) Wcześniej było zimno, ale bezśnieżnie. :)

"Sznaucerka-Balbina" napisał(a):
Czekaj, czekaj czy mój tata coś przypadkiem nie wspominał o wakacjach w Gdańsku :eviltong::eviltong:

No dla znajomej z Warszawy od pięknej Balbinki mogłabym zrobić wyjątek haha. :lol:

Posted

nathaniel napisał(a):
Viz rejestruj się szybciutko na forum tollerów.. .proszę :)

Ok, właśnie się zarejestrowałam, ale muszę czekać na aktywację konta przez admina. ;)

Posted

A więc już mogę pisać. :multi: Dziękujemy!

Informuję, że Forza z wielką radością przyjęła ten biały puch. :evil_lol:

Posted

Viz :o
:lol: Gratuluje!
Jest śliczna, taka delikatna ale to zapewne pozory :diabloti:

Właśnie, jak Lupek na nią reaguje?
A agility? będziesz z nią trenować?

Posted

Lupuś na początku był trochę zdziwiony, a teraz bezproblemowo. Na dworzu szaleli od razu! :evil_lol:

Co do agility to zobaczymy jak będzie, ale myślę, że socjalizacja z przeszkodami od najmłodszych czasów jej się przydadzą. :) Pierwszeństwo jednak ma canicross (ztymże muszę jeszcze trochę poczekać ;)). :loveu:

Dzięki!

Posted

Przepraszam, że dopiero teraz - GRATULACJE ślicznej małej kuleczki! :loveu:

Przyznam, że z retriever'ów zawsze najbardziej mi się podobały toller'y :grins:

Powodzenia w sportach! - myśle, że mała moż zrobić niezłą kariere - to co w nich najważniejsze (pozytywne nastawienie do pracy) chyba posiada, więc teraz wystarczy już tylko nie popsuć tego co już macie! :cool3:

...a w canicross'ie chcecie brać udział na zawodach? :razz:

Posted

(pozytywne nastawienie do pracy)

Oj tak, tu się zgadza. :) Jest niezwykle chętna do nauki i bardzo szybko się uczy. :)

CO do zawodów to tak... zamierzam startować na zawodach, jeśli będzie nam dobrze szło. Jestem dobrej myśli :)

Deer, na PW. ;)

Posted

Viz gratki:loveu: malutka jest piekna, slicznie razem wygladacie, bedzie wam sie wspaniale zylo i zycze duzo powodzenia i dobrej wspolpracy z Forza:loveu:. I jakbys mogla dorzucic jeszcze cos z fotek dla nas:loveu: