Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 779
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyznam ze jestem tu raczej [?] pierwszy raz. ale obserwuje was już od dłuzszego czasu. wiec witam :) bede zagladac do was. :) tylko fotek prosze wiecej. pozdrowienia Ola z Tashą.

Posted

[quote name='Viz']No Magda jest fantastyczna. Szkoda tylko, że trenowaliśmy... w czasie przeszłym. Bo teraz to przerwa. :(
....a Madzik teraz w goóle prowadzi jakies zajęcia, czy nie?
Pewnie solidnie pochłania ją budowa domu i się nie wyrabia, bo sama przecież ma pięć "sportowych" psów :roll:

[quote name='Viz'] Oj to masz jak w banku. Cały czas próbuję go rozszyfrowywać i muszę powiedzieć, że jestem z niego bardzo zadowolona! :)

Ja też ze swojego jestem zadowolona, a po paru miesiącach udało mi się zrobić finepix'em nawet takie zdjęcia:
http://img112.imageshack.us/img112/1117/lipiec031ud7.jpg :loveu:
...juz tlyko czekam, aż Ty będizesz strzelać takie jamniorom - POWODZENIA! :cool1:

[quote name='Viz']A teraz nasze (moje i Teddka) początki w nauce slalomu między nogami :lol: Zapraszam do obejrzenia! Nie zwracajcie uwagi na moje efekty dźwiękowe, ja tak zawsze :lol:

Baaardzo fajnie! - a motywacje do tańca możesz podłapać oglądając ten filmik xD :cool1:
http://www.youtube.com/watch?v=xlyN0L4IMck

...za to co do hopek to w mojej galerii dam Ci link do instrukcji :cool1:

Posted

Filmik fajny tylko z tym 'waruj' to pies Ciebie wcale nie rozumie :eviltong:

Lepiej podawać komende tylko słowną, albo tylko optyczną - on na słowną reaguje, a jak dokładasz ręke to się rozprasza i zastanawia się, czy może łape ma podać, czy co? Przynajmniej tak to na filmie wygląda... :roll:

Za to ciekawi mnie jeszcze jak masz ułożone komendy na łapy - na lewą jest "noga", a na prawą "łapa"? :hmmmm:

No i skoro filmik obgadałam to moge już pojęczeć - ZDJĘCIA Proszem !!! :diabloti:

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
Za to ciekawi mnie jeszcze jak masz ułożone komendy na łapy - na lewą jest "noga", a na prawą "łapa"? :hmmmm:

Moja Boogie ma na obie łapa. Ale moim zdaniem bardziej reaguje na komendę optyczną - zależy którą nogę wysunę, wtedy podaje odpowiednio łapę.

Bardzo ładny filmik, ja też mało mam czasu, ale postaram się do Was zaglądać.

:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

No takie zdrowotne bieganko to sama przyjemność ! :evil_lol:
Dzisiaj dużo fot zrobiłam w lesie, ale lenia mam przeokropnego i nie wiem czy to dziś zgram czy nie. :eviltong: