Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj vizuś :)

W końcu zahaczyłam o Waszą galerię :cool3: i nie żałuję!
Teddy świetnie pozuje do zdjęć :lol:
A tak w ogóle to zdjęcia nowym aparatem robisz coraz lepsze :)
Pozdrowionka dla ekipy :buzi:

• Replies 779
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roxana, Goldenka, Agaciaaa dziękuję bardzo! :loveu:

Sznaucerka a no witam witam :cool3:

Aleb dzięki, miło mi to słyszeć! :multi: Pracuję nad nim i myślę, że się zaprzyjaźnimy z aparatem... :lol:

A Ty masz jakąś swoją galerię? :cool3:

Posted

viz, cześć :D heh, wpadam tu już od dłuższego czasu i powiem, że galeria jest świetna :D Eh, chciałabym mieć psa tak lubiącego zabawki jak Teddek ;)

Pozdrawiam serdecznie :D papa

Posted

Dzięki! :)

Yash, wiesz psiak na zabawki jest fajny, ale w przypadku Teddka bywa to uciążliwe. Np. jak idę w lesie i nic mu nie chcę rzucić to biega dookoła i poszczekuje co kilkanaście sekund, żebym mu dała jakikolwiek patyk. Muszę się wykazać cierpliwością, bo po jakimś czasie odechciewa mi się ciągle mu czegoś szukać i dopiero po kilku minutach Teddy odpuszcza i nieco obrażony idzie poszukać kamieni (:roll:), patyków czy, tak jak wczoraj, piłki, którą musiał zgubić inny pies. :eviltong:
Ok. 13.00 idę z kundlami i przyjaciółą do parku, więc mam nadzieję, że fotki będą. :)

Posted

[quote name='Viz']
Gosia, tą bandanę kiedyś w prezencie do spodni w Levisie dostaliśmy i trochę ją poucinałam i podarowałam Teddy'emu. :lol:

:placz: myslałam, że jakoś normalnie ją kupiłaś:placz:

[quote name='Viz']
Ps. Czemu Gosiu nie mogę wejść do Waszej galerii? :( Link w podpisie mi nie działa...
Ekhm, ale ciiiiii :diabloti: - ta galeria jest na forum Którego Nazwy Nie Wolno Wymawiać (tym na T... co się kończy na ...owo) :evil_lol:

Posted

Haha, ok już wiem... :lol:

:placz: myslałam, że jakoś normalnie ją kupiłaś:placz:

A szukasz jakichś konkretnych kolorów? Bo na naszym rynku od czasu do czasu pojawiają się różne fajne bandany i mogłabym wziąć dla Lukrowej... :cool3:

Posted

Likaa ale to przeciez nie Lupo:megagrin:

Zdjecia super, a co do zabawek to mam ten sam problem tyle ze moj jeszcze na mnie skacze i mnie brudzi:roll: , ale jak bardzo chce to nie odpuszcza i sobie nie pojdzie.... A moja cierpliwosc nieziemska, jak byl mlodszy to czesciej na niego krzyczalam, teraz juz bardzo rzadko i juz powoli niezwracam uwagoi na to ze on ciagle biega i drze morde na calego...

Posted

Likaa dzięki :loveu::loveu: A tamten psiak to jakby co nie Lupo :)
Teddy niestety też się czasem zapomni i skoczy na mnie, ale na ogół już tego nie robi na szczęście. :roll:

Fotki fotki fotki zgrywam. :diabloti:

Posted

Sliczne focie :loveu: , te Twoje jamniczki takie inne sa:loveu: one sa identyko jak Kapsel mojej kuzynki takie kochane, ruchliwe, bo te parkowe u nas:roll: chyba mozna powiedziec ze minely sie z powolaniem:roll:

Posted

Witamy się - my tu pierwszy raz :loveu:
Skusiło mnie przegubowe agility do zajrzenia tu :cool3:
Twoja galeria wpędzi mnie zaraz kurcze w traume - kocham trójmiasto (zwł. Sopot) - w Ty tam mieszkasz!, poza tym daże dużą sympatią osobę Magdy Michalskiej, z którą trenowaliście - zazdraszczam! Jeszcze moja ulubioną rasą są borderki, a Ty sobie tak ciągle z Rastą poginasz i jeszcze foty wklejasz! Spotkałaś lisa - to trzeba bło zrobić jemu 200 zdjęć, a nie 2! Co więcej masz dużo nowszy model finepixa - więc bierz się za nauke robienia fotek i wklejaj tu przegubowe arcydzieła! :loveu:

Posted

Piekne foteczki.. Teddowe oczka są zaójcze :loveu:

A ja taka niedowidzaca.. wiec pomylilam Lupiaszkowego z rudą panienką jak mniemam :oops: :oops:

Buziaczki dla moich ulubionych jamniorków :evil_lol:

Posted

Dzięki dziewczyny! :)

Agaciaaa, niestety Lupo nie przepada za sesjami, dlatego mniej zdjęć mu robię. Jak widzi aparat to na ogół spuszcza głowę, obraca się tyłem a jak jest możliwość to zwiewa. :eviltong: Dlatego nie jest tak łatwo zrobić mu ładne foto. ;)
A z minami "zbitego psa" nie lubię go oglądać. :eviltong:

Niedzwiadek, no jamniki jedzą dosyć dużo i jak się nie przypilnuje ich i nie zapewni odpowiedniej dawki ruchu to potem taka baryłka ma trudności w poruszaniu się... :shake:

[quote name='"Anza & Hacker"'] Twoja galeria wpędzi mnie zaraz kurcze w traume - kocham trójmiasto (zwł. Sopot) - w Ty tam mieszkasz!,

Oj ja też strasznie kocham Sopot! :loveu: Chodź na Gdańsk nie narzekam. :)

[quote name='"Anza & Hacker']poza tym daże dużą sympatią osobę Magdy Michalskiej, z którą trenowaliście - zazdraszczam!

No Magda jest fantastyczna. Szkoda tylko, że trenowaliśmy... w czasie przeszłym. Bo teraz to przerwa. :(

[quote name='"Anza & Hacker']Spotkałaś lisa - to trzeba bło zrobić jemu 200 zdjęć, a nie 2!

Gdyby tylko bateria wytrzymała... :shake:

[quote name='"Anza & Hacker']Co więcej masz dużo nowszy model finepixa - więc bierz się za nauke robienia fotek i wklejaj tu przegubowe arcydzieła! :loveu:

Oj to masz jak w banku. Cały czas próbuję go rozszyfrowywać i muszę powiedzieć, że jestem z niego bardzo zadowolona! :)

Dzięki! :)

A teraz nasze (moje i Teddka) początki w nauce slalomu między nogami :lol: Zapraszam do obejrzenia! Nie zwracajcie uwagi na moje efekty dźwiękowe, ja tak zawsze :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=mWp-kJNQyUc

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Viz napisał(a):

A szukasz jakichś konkretnych kolorów? Bo na naszym rynku od czasu do czasu pojawiają się różne fajne bandany i mogłabym wziąć dla Lukrowej... :cool3:

Właściwie nic konkretnego nie szukam - ta Wasza mi się spodobała, bo jest taka.. rockowa.:p
Ale jeśli rynek to ten na pasie startowym, to dzięki za cynk - mam blisko, więc któregoś dnia sama się przejdę pogapić. :cool3:

Viz napisał(a):

Oj ja też strasznie kocham Sopot! :loveu:

Ja też, ja też!! Dla Sopotu byłabym w stanie zdradzić nawet Gdańsk.:evil_lol: W Sopocie jest moja ukochana kafejka Art Deco - polecam. :loveu: I Przystań.:loveu: I w ogóle. :loveu:;)

Posted

Gosia ja uwielbiam cały Monciak. I to molo nocą ah! :loveu:

Hm ja myślałam, że Ty gdzieś daleko ode mnie mieszkasz... :-o :lol:

Anetta dzięki! :cool3:

Posted

[quote name='Viz']
Agaciaaa, niestety Lupo nie przepada za sesjami, dlatego mniej zdjęć mu robię. Jak widzi aparat to na ogół spuszcza głowę, obraca się tyłem a jak jest możliwość to zwiewa. :eviltong: Dlatego nie jest tak łatwo zrobić mu ładne foto. ;)
A z minami "zbitego psa" nie lubię go oglądać. :eviltong:

A to szkoda, wielka szkoda... ale chciałabym zobaczyć tą mine 'zbitego psa' w wykonaniu Lupo :razz: