Nugatowa Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Hahahaha rzeczywiście przegapiłam :oops: :oops: :oops: Viz a gdzie jest drugi chłoptaś? Quote
Viz Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Drugi chłoptaś był z mamą na nadmorskim deptaku. Rzadko zabieram Lupa na takie wypady, bo nie przepada za nimi. Potrafi się położyć i zaprotestować, a ja nosić go nie mam zamiaru. A mama jest najszczęśliwsza, jak może chłoptasia gdzieś zabrać, bo to jej "maskoteczka". :cool3: Quote
puzzle Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No popatrz ze moja mama w zadnym wypadku nei chciala psa a tez sie stal jej maskoteczka.. Rodzicow ciezko jest zrozumiec:shake: :eviltong: Fotki i modele supr, a bannerek wypas:loveu: Quote
anetta Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Z Lupa to pałacowy piesek, las go nie kręci, phi! :eviltong: Jamnika las nie kręci:icon_roc: :evil_lol: Ta tabliczna jest bardzo na czasie hahahahaha :evil_lol: Quote
Viz Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Anetta, nie na darmo Lupo ma w rodowodzie Hrabia. :evil_lol: :lol: Wróciłam z mega wycieczki do lasu z Neskową i jej jamniczką Neską. Fot będzie maaasa, już się zabieram za nie. :roll: Dzięki! :loveu: Niedzwiadek, rodzice to dziwne istoty, zawsze im to powtarzam. :lol: Quote
Viz Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Teddy już oczywiście wykąpany w strumyku :roll: Quote
Matusz Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 śliczne zdjęcia Teddego !! :loveu::loveu::loveu: a jaka śliczna koleżanka:loveu: co to za koleżanka ??:loveu::loveu: Quote
Viz Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 To Neska, dogomaniaczki Nesuniaaa. :cool3: Bezrodowodowa, ale śliczna. :loveu: Quote
Matusz Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 [quote name='Viz']To Neska, dogomaniaczki Nesuniaaa. :cool3: Bezrodowodowa, ale śliczna. :loveu: bardzo śliczna !! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Nesuniaaa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No pewnie, że śliczna bo moja :D Mam jeszcze takiego chłoptasia w domu, który umiera z powodu skaleczonego opuszka :P Spacerek super, fotki też :) Martuś kiedy nastepny :P P.S. Nesie coś w pycholka ugryzło i jak basset wygląda :P P.S.2 to mój wredny paput: A tu w swoim ulubionym zajęciu... Jedzeniu jogurtu :P Quote
Gosia_i_Luka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Wooow, ale Teddy ma czaderską bandanę - skąd ją wytrzasnęłaś? :cool3: Ja też chcę taką! :placz: Quote
Viz Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Paput boski! :loveu: A spacerek koniecznie niebawem... :cool3: P.S. Nesie coś w pycholka ugryzło i jak basset wygląda :PKiedy? Jak wracałyście? :-o Gosia, tą bandanę kiedyś w prezencie do spodni w Levisie dostaliśmy i trochę ją poucinałam i podarowałam Teddy'emu. :lol: Hihi dzięki! :evil_lol: Ps. Czemu Gosiu nie mogę wejść do Waszej galerii? :( Link w podpisie mi nie działa... Quote
goldenka245 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Viz, świetne fotki, szczególnie te z patyczkiem:loveu: Quote
Roxana Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Jak ja uwielbiam wchodzić tutaj i oglądać te cudne fotki :loveu: Quote
olifka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Bryyy:loveu: Meldujemy się że wróciłyśmy;) Quote
agaciaaa Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Witamy :multi: piękne jamniorki! Mam słabość do długowłosych ;) http://i9.tinypic.com/5z6j989.jpg ta fotka jest po prostu piękna! :loveu: Pozdrawiamy ;) Quote
Recommended Posts