Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 779
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj odważyłam się otworzyć folder ze zdjęciami malucha i posprzątać w rzeczach psich... Podzieliłam te dla Lu i te, które zostawię, bo przypominają mi Teddka. Z resztą nie wiem co zrobię...
Na razie drugiego psa nie chcę. Poświęcam większość czasu Lu, żeby nie czuł się samotny i chyba nieźle mi to wychodzi, bo jest bardzo radosny, biega chętnie, bawi się.
Pierwszy spacer to była istna mordęga, bo Lu podłączał się pod każdego psa... :roll:
Teraz już normalnie łazi ze mną. Codziennie staram się go wybiegać te 2-3 godzinki, żeby nie było marudzenia w domu i naprawdę jest ok. :)
Ja też już wróciłam chyba ostatecznie do siebie, chociaż dzisiaj się rozkleiłam. Zawsze mi będzie brakowało tej paróweczki, ale czasu NIESTETY nie cofnę i musimy się jakoś trzymać.
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia, to dla mnie ważne. :calus:

Posted

Vizuś, my zawsze będziemy Was wspierać :calus: Może nie fizycznie, ale na pewno duchowo ;)

Wspieraj Lu, on teraz bardziej potrzebuje Twojej miłości.

Pozdrawiamy cieplutko
Ola&Dianka

Posted

Viz- jeszcze nie raz się rozkleisz przy zdjęciu Teddiego. Ja do dziś, choć minęło kilka lat od śmierci mojej ukochanej suni nie mogę bez łez patrzeć na Jej fotkę.
To jest wyraz naszej ogromnej miłości do tych zwierząt.
Trzymaj się dzielnie i wymiziaj od ciotki Roxany Lupusia.

• 2 weeks later...
Posted

Chyba czas przywrócić galerię do życia. :)
Dzisiaj postaram się dać chociaż symboliczną focię na znak tego, że żyjemy i dzielnie się trzymamy. :)
Co prawda jutro wyjeżdżam do Szwecji, ale jak wrócę to obiecuję nadrabianie zaległości fotkowe i odwiedzin w pozostałych fotoblogach.

Pozdrawiamy Was!