Viz Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Kiedyś na dogo były galerie. W związku z tym, że od wczoraj stałam się posiadaczką wspaniałego aparatu chcę regularnie wklejać gdzieś foty. Ten topic będzie galerią moich przegubowców. Żeby nie było, parę info o moich przegubowcach dla ewentualnych odwiedzających: Teddy - jamniś krótkowłosy, wielkości standardowej. Czarny podpalany, ur. 16.08.2002 r. Wariat jakich mało. :evil_lol: Wspaniały sportowiec. Ćwiczymy agility oraz elementy nadziemnego frisbee i dogdancing. ;) Wiele by opisywac, jednak słowo Diabełek najlepiej oddaje jego charakter. :) Lupo - jamniś długowłossy, wielkości miniaturowej. Czarny podpalany, ur. 20.03.2005 r. Zupełne przeciwieństwo Teddka, kochający wszystkich i wszystko. Bezkonfliktowy, raczej spokojny (chociaż na dworzu pobiegać z psami uwielbia). Sporo forumowiczów go zna, ponieważ jeździ na wystawy. Będę wklejać partiami fotki, bo sporo do nadrobienia mam. :) Quote
Viz Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 ook. 70% moich zbiorów to fotki Teddka, dlatego on tutaj będzie z pewnością przeważał. ;) Teddy na agility: :lol: cdn Quote
Viz Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Na dzisiaj mi starczy fotek, bo ten imageshack mnie zabije kiedyś. :diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Wiecej xD Jeny jaki Teddy ma niską tą hopke :D Ale widać ze uwielbia ten sport... popieram Anette... wiecej wiecej :D Quote
Viz Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Niską? Klasa S, idealna dla niego. :evil_lol: Wieczorkiem powrzucam parę fotek z dzisiaj i trochę agility/frisbee itp. :) Quote
kajolka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 no i gdzie fotki?:( my właśnie z Rudym zaczynamy agility ćwiczyć,byliśmy już na dwóch lekcjach ;) Quote
Brzdąc Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Viz rewelacja!!!! chyba tez zbuduje moim przegubowcą tor przeszkód.Jamniki są bystrzaki ,podejrzewam ,że i moje kanapowco-kopacze szybko by załapały:diabloti: a moze i jakis ukryty talent mam w domu:razz: Quote
Viz Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 No koniecznie! jamniki są fantastycznymi sportowcami! :multi: dzisiejsza sesja znad morza! ale może na początek filmik? :) http://www.sendspace.com/file/ong1u0 Quote
Viz Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 ostatnia już fotka, w której się zauroczyłam. :loveu: tak wyglądają moi szaleńcy po spacerku na plaży! tu akurat Lupo :loveu: Quote
Amber Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ale ci zazdroszczę tego morza :loveu: Moja suńka była tylko raz nad Bałtykiem i to bardzo dawno temu... Poza tym gratuluje też sportowych psów - moja to nie chce wchodzić nawet w kałuże o pływaniu nie wspominając ;) Quote
Nesuniaaa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ahh Martuś strasznie żałuje że nie mogłam dzisiaj pójść nad morze :( Kurcze tak cudna pogoda a ja w domu sie kisiłam.. No ale następnym razem stawimy sie obowiązkowo:) Quote
Viz Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Amber, Lupo też swojego czasu nie chciał do wody wejść, ale Teddy ma jakiś zbawieńczy wpływ na wszystkie psy i przy nim większość psów przekonuje się do morza! :evil_lol: Teraz mały pływa aż miło popatrzeć. :) Nesuniaa, nooo... szkoda, że Cię nie było! Ciepło było, niewiele ludzi. :multi: Twarz mi się nawet trochę spiekła od słońca. Oby tak dalej było! :loveu: Quote
Roxana Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Teddy i Lupo boskie z nich chłopaki, fantastyczne pływaki nadmorskie :loveu: Quote
Viz Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Dziękujemy! :) Jutro się szykuje kolejny wypad na plażę, więc i fotek nie powinno zabraknąć. :diabloti: Quote
Nesuniaaa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Martuś a nas znowu nie będzie ;( Ahh nawet nie wiesz jak żałuje... A co do tego zbawiennego wpływu Teddiego to coś o tym wiem :P Trampek pływa jak głupi mimo że wcześniej nawet łapy nie zamoczył :D Quote
Viz Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Dzisiaj pogoda wcale nie taka piękna... chmury wszędzie. :( Poczekamy na lepsze fotki. Później wstawię fotki ze spacerku sprzed paru dni. :cool3: Haha, no pamiętam jak mówiłaś, że Trampek do wody nie włazi. A w tym momencie wleciał za Teddym i Lupem do morza, jak gdyby nigdy nic. :lol: Quote
kajolka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 zdjęcia śliczne :) my na weekend majowy jedziemy nad morze-do Sobieszewa i bierzemy oba jamniczki,więc fotek będzie pewnie mnóstwo :lol: Quote
Viz Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 My też od jakiegoś czasu próbujemy się zebrać na wyjazd do Sobieszewa. :evil_lol: Quote
Nesuniaaa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 A u nas było dzisiaj cudnie :D W cieniu bylo 20 stopni:)! Ehhh zmusili mnie żebym prowadziła samochód w drodze powrotnej do domu:) No ale pisze tutaj co oznacza że dojechałam:P A teraz ide kompać śmierdziela Trampka:) Quote
Roxana Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [SIZE="4"]Wesołego zająca Co śmieje się bez konca, Szczerbatego barana, co beczy od rana, Pisanek w koszyku oraz Mokrego ubrania w Dzień Polewania- Życzy Wam wszystkim: Roxana z całym swoim przybytkiem [SIZE="3"]Wesołych Świąt !!! Quote
milena182 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 czy lupo to Hrabia z końskiego raju?bo z tego co pamietam miałas takiego:diabloti: Quote
Viz Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Roxanko, dziękujemy bardzo za życzenia i wzajemnie. :multi: tak, Lupo to Hrabia z Końskiego Raju. W domu po prostu zwany jest Lupusiem. :evil_lol: Zaraz pozmniejszam i obrobię obiecane fotki moich przegubowców. :loveu: Quote
Recommended Posts