Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kiedyś na dogo były galerie. W związku z tym, że od wczoraj stałam się posiadaczką wspaniałego aparatu chcę regularnie wklejać gdzieś foty. Ten topic będzie galerią moich przegubowców.
Żeby nie było, parę info o moich przegubowcach dla ewentualnych odwiedzających:

Teddy - jamniś krótkowłosy, wielkości standardowej. Czarny podpalany, ur. 16.08.2002 r. Wariat jakich mało. :evil_lol:
Wspaniały sportowiec. Ćwiczymy agility oraz elementy nadziemnego frisbee i dogdancing. ;)
Wiele by opisywac, jednak słowo Diabełek najlepiej oddaje jego charakter. :)

Lupo - jamniś długowłossy, wielkości miniaturowej. Czarny podpalany, ur. 20.03.2005 r.
Zupełne przeciwieństwo Teddka, kochający wszystkich i wszystko. Bezkonfliktowy, raczej spokojny (chociaż na dworzu pobiegać z psami uwielbia). Sporo forumowiczów go zna, ponieważ jeździ na wystawy.

Będę wklejać partiami fotki, bo sporo do nadrobienia mam. :)

• Replies 779
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Viz rewelacja!!!!
chyba tez zbuduje moim przegubowcą tor przeszkód.Jamniki są bystrzaki ,podejrzewam ,że i moje kanapowco-kopacze szybko by załapały:diabloti: a moze i jakis ukryty talent mam w domu:razz:

Posted

ostatnia już fotka, w której się zauroczyłam. :loveu: tak wyglądają moi szaleńcy po spacerku na plaży! tu akurat Lupo :loveu:

Posted

Ale ci zazdroszczę tego morza :loveu: Moja suńka była tylko raz nad Bałtykiem i to bardzo dawno temu... Poza tym gratuluje też sportowych psów - moja to nie chce wchodzić nawet w kałuże o pływaniu nie wspominając ;)

Posted

Ahh Martuś strasznie żałuje że nie mogłam dzisiaj pójść nad morze :( Kurcze tak cudna pogoda a ja w domu sie kisiłam.. No ale następnym razem stawimy sie obowiązkowo:)

Posted

Amber, Lupo też swojego czasu nie chciał do wody wejść, ale Teddy ma jakiś zbawieńczy wpływ na wszystkie psy i przy nim większość psów przekonuje się do morza! :evil_lol:
Teraz mały pływa aż miło popatrzeć. :)

Nesuniaa, nooo... szkoda, że Cię nie było! Ciepło było, niewiele ludzi. :multi:
Twarz mi się nawet trochę spiekła od słońca. Oby tak dalej było! :loveu:

Posted

Martuś a nas znowu nie będzie ;( Ahh nawet nie wiesz jak żałuje... A co do tego zbawiennego wpływu Teddiego to coś o tym wiem :P Trampek pływa jak głupi mimo że wcześniej nawet łapy nie zamoczył :D

Posted

Dzisiaj pogoda wcale nie taka piękna... chmury wszędzie. :(
Poczekamy na lepsze fotki.

Później wstawię fotki ze spacerku sprzed paru dni. :cool3:

Haha, no pamiętam jak mówiłaś, że Trampek do wody nie włazi. A w tym momencie wleciał za Teddym i Lupem do morza, jak gdyby nigdy nic. :lol:

Posted

A u nas było dzisiaj cudnie :D W cieniu bylo 20 stopni:)! Ehhh zmusili mnie żebym prowadziła samochód w drodze powrotnej do domu:) No ale pisze tutaj co oznacza że dojechałam:P A teraz ide kompać śmierdziela Trampka:)

Posted

[SIZE="4"]Wesołego zająca
Co śmieje się bez konca,
Szczerbatego barana, co beczy od rana,
Pisanek w koszyku oraz
Mokrego ubrania w Dzień Polewania-
Życzy Wam wszystkim:
Roxana z całym swoim przybytkiem

[SIZE="3"]Wesołych Świąt !!!

Posted

Roxanko, dziękujemy bardzo za życzenia i wzajemnie. :multi:
tak, Lupo to Hrabia z Końskiego Raju. W domu po prostu zwany jest Lupusiem. :evil_lol:

Zaraz pozmniejszam i obrobię obiecane fotki moich przegubowców. :loveu: