Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witajcie, korzystając szybko, ze mam dostęp do netu ( niestety jeden na wyłączność w okolicy niefrasobliwy dostawca:mad:) szybciutko uzupełniłam zaległości skarbnikowe
przyszły wpłaty od
Alla Chrzanowska 30zł
Ewa Marta 20zł
Agis 100zł
BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!!:iloveyou::Rose::Rose:

czekamy wciąż na rozliczenie faktury zbiorczej od wetek furciaczka

Cezar podobno je z apetytem. Zaczął trochę łobuzować tzn okazało sie, ze bardzo lubi wodę i jak tylko ma okazję i furciaczke odwróci głowę ucieka na posesji do pobliskiego oczka by sobie łapy pomoczyć:evil_lol:

Posted (edited)

Cezary przytył 1kg:multi: co prawda qoopale sa 2 razy dziennie ale nadal z dziwnym zapaszkiem. Gosia zauważyła, ze on dużo pije, nie robi często i dużej ilości siusiu tak jak w przypadku moczówki prostej, natomiast cukier ma w normie. Wczoraj wetki pobrały jeszcze jakieś badanie, no będziemy kontrolować cukier. Cezary dostał tez nowy lek na odrobaczenie analog Dolpacu no i Combivit. Cezarek ma dobry nastrój, lecznicy jest grzeczny, patrzy na Gosie co ma robić :)

Zbiorcza faktura od 19.09. za usługi wet, leki, karmę to 712zł, po odliczeniu dotychczasowych przelewów przesyłam wyrównanie w kwocie 277zł ( furciaczek wklei fakturkę) wydaje mi się, że powinniśmy tez coś dorzucić furciaczkowi za przejazdy bo było ich sporo
dziś przyszła wpłata od Natki 10zł :multi: pięknie dziękujemy:Rose:

Edited by joteska
Posted

[quote name='Magolek']O Cezarze dowiedziałam się od Alli Chrzanowskiej. Przeczytałam wątek i jestem wstrząśnięta i porażona głupotą i nieczułością "państwa właścicieli". Oddali psa do schroniska - nie rozumiem tego, ale już się stało - ich strata. Ale po jaką c.h.o.l.e.r.ę przyjeżdżali jeszcze raz? Sprawdzić czy przypadkiem w schronisku nie dzieje się psu krzywda??? :angryy: Już chyba gorszej krzywdy nie mogli mu zrobić, nóż w kieszeni się otwiera na taką bezdenną głupotę. No tylko człowiek może być taki porąbany. Najpierw się poryczałam, ale później bardzo się ucieszyłam, że jest u Gosi Furciaczkowej. Tam będzie miał nie tylko "wikt i opierunek", ale przede wszystkim miłość, mądrą miłość i opiekę. Nie mogę wiele dołożyć, mam inne deklaracje, ale deklaruję chociaż po 10 zł od października. Jak będę mogła, to będę wpłacać więcej. Poproszę o nr konta.

Podeślijcie proszę nr konta, bo nie dostałam do tej pory. :)

Posted

[quote name='Magolek']Podeślijcie proszę nr konta, bo nie dostałam do tej pory. :smile:[/QUOTE]
Magolku kochany, przepraszam pewnie przeoczyłam w ferworze Cezarkowej akcji i nie wysłałam, już się poprawiam :)

[quote name='natka2521']Tak się cieszę, że nasz kochany psiaczek ma się lepiej:):):) jestem upierdliwa, ale czy można prosić o jakieś jego zdjęcie::):):)??? całuski dla Was kochani!!![/QUOTE]
oj tak, tak- jeszcze raz furciaczkowi wyślę zapotrzebowanie na fotki- sama sie stęskniłam :)

rozmawiałam z czarną andą o tym nadmiernym piciu Cezara i ona radzi zrobić ogólne badanie moczu jeszcze pod katem białka i cukru

Posted

furciaczek: Pytanie za 100 punktów...co robi pies wypuszczony z pokoju w celu rozprostowania kości i pobiegania po domku?? ..:evil_lol:
Cezary po wymoleniu poszedł na skórzaną kanapę pospać właśnie jak Gosia mi mówiła, ze w domu jest grzeczny i na kanapę sie nie pcha:eviltong:

widziałam dziś naszego chłopaczka na żywo:multi:- Gosia pomogła mi zainstalować skypa i widziałam nasze cudo na żywo tzn pychola w jej kamerce, chude nozynki i jak chodzi po domu za Gosiakiem i jak dupeczkę do głasków nadstawia. Ale on jest cudny i kochany:loveu:

Posted

wolf122 napisał(a):
On tyle czasu był w schronie....Te smutne oczyska tylko było widać i rezygnacje a teraz :iloveyou:Zdjęcia mówią wszystko:multi:

on tak się cieszy, poczuł sie bezpiecznie i był rozanielony na ten smaczek. Gosia mówi, że w domu jest grzeczny- typowy domowy pies, przyzwyczajony do sprzętów i krzataniny

dziś przyszła deklaracja stała z nadwyżka 15zł od Magołka:multi:, bardzo dziękujemy:Rose:
swoja deklaracje przeznaczę po 10tym bo na razie cieniutko u nas ale sie odkujemy:diabloti:

Posted

:):)Dzięki dziewczyny za zdjęcia Cezarka, wygląda wspaniale, widać, jak mu się mordka cieszy:):) a przy okazji to i mnie się cieszy:):) nosek sobie zdarł dość konkretnie widzę, ale strupki zejdą i będzie lśnił:):):)

Posted

joteska napisał(a):
on tak się cieszy, poczuł sie bezpiecznie i był rozanielony na ten smaczek. Gosia mówi, że w domu jest grzeczny- typowy domowy pies, przyzwyczajony do sprzętów i krzataniny

dziś przyszła deklaracja stała z nadwyżka 15zł od Magołka:multi:, bardzo dziękujemy:Rose:
swoja deklaracje przeznaczę po 10tym bo na razie cieniutko u nas ale sie odkujemy:diabloti:

Widać po oczkach, ze to grzeczny i mądry pies!!! a to, że się cieszy to już Wasza zasługa:):):):multi:

Posted

Melduję się u Cezarka po powrocie "z wygnania" :)
Rozwaliła mnie ta fotka :loveu:

Jotesko, zaraz wyślę moją skromną deklarację
Najdalej w weekend myślę, że uda mi się wystawić bazar w połowie dla Cezara :)
Czy jemu nadal przydałyby się te puszeczki, o których pisałaś ???

Mam już zgodę na udostępnienie dla Cezarka konta OTOZu
Poproszę Selengę o aukcję allegro :)

Posted

[quote name='DONnka']Melduję się u Cezarka po powrocie "z wygnania" :)
Rozwaliła mnie ta fotka :loveu:
Jotesko, zaraz wyślę moją skromną deklarację
Najdalej w weekend myślę, że uda mi się wystawić bazar w połowie dla Cezara :)
Czy jemu nadal przydałyby się te puszeczki, o których pisałaś ???

Mam już zgodę na udostępnienie dla Cezarka konta OTOZu
Poproszę Selengę o aukcję allegro :)

Witaj DONnko z powrotem cała i zdrowa :) mam nadzieję zadowolona :)
bardzo bardzo dziękuję za plany bazarkowe:multi: i pomoc w zakresie konta:Rose:
Cezar najbardziej potrzebowałby w niedługim czasie karmy RC gastrointestinal low fat, furciaczek mówi, że dokarmianie na dziś puszkami nie jest konieczne, bo karmę je z apatytem, nie trzeba dosmaczać i powolutku zaczyna przybierać na wadze.

przyszedł do wetek furciaczka rachunek z labo 260zł - i na tyle jeszcze jesteśmy zadłużeni