joteska Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 (edited) [quote name='natka2521']:) To znaczy, że ma chłopiec apetyt:multi: tak się cieszę!!! Czekamy z niecierpliwością na nowe zdjęcia, chcemy zobaczyć, jak mu jest dobzre i jaki jest szczęśliwy;) Natka musi nam na razie starczyć foto ;), bo Gosia ma pełne ręce roboty i pada na przysłowiowy "pysk" m.in przez nasze Słoneczko :razz: Edited September 21, 2012 by joteska Quote
unixena Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Cezarek choc ma "zjechanego" nochala (lobuz ....:evil_lol:) to i tak jest wielkim przystojniakiem .Ma w sobie to "cos" .Wielka dostojnosc ,madrosc,wrazliwosc .Na pewno jak poczuje sie w pelni bezpieczny ,zacznie zdrowiec .Bo jak dusza cierpi ,to choruje i cialo .Jesli po tak krotkim czasie widac poprawe,to za miesiac ,dwa bedzie jak z katalogowych obrazkow .Rozwalil mnie widok Cezara trzymajacego zabawki w pysiu .:loveu: Quote
natka2521 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Bardzo się cieszę;););););););););););) to chłopczyk wraca do zdrowia!!!!!!!!! jak dobrze;););););) będzie coraz spokojniejszy i coraz piekniejszy przy tak wspaniałej opiece, jaką ma u Pani Gosi!!!!! Quote
natka2521 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 :):):) wiem wiem ile to jest pracy pzry zwierzaczkach, a do tego jeszcze chorych, sama przez to pzrechodziłam. Dziękiw eilkie za zdjęcie. od razu mi lepiej!!! Quote
natka2521 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 ile błędów, przepraszam to z przejęcia:):):) za szybko chciałam napisać, jak się cieszę:):):) Quote
joteska Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 przelew na hotelik zrobiony tak by dotarł na poniedziałek, do tego mój obiecany grosz na mięsko choć to pewnie nie na wiele mięska starczy ale zawsze coś ;) stan konta Cezara plus 25,24zł Quote
joteska Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='unixena']Cezarek choc ma "zjechanego" nochala (lobuz ....:evil_lol:) to i tak jest wielkim przystojniakiem .Ma w sobie to "cos" .Wielka dostojnosc ,madrosc,wrazliwosc .Na pewno jak poczuje sie w pelni bezpieczny ,zacznie zdrowiec .Bo jak dusza cierpi ,to choruje i cialo .Jesli po tak krotkim czasie widac poprawe,to za miesiac ,dwa bedzie jak z katalogowych obrazkow .Rozwalil mnie widok Cezara trzymajacego zabawki w pysiu .:loveu:[/QUOTE] z zabawkami i nawet przy tym stopniu wychudzenia wydaje się wyglądać znacznie młodziej niż na te 8 lat :) Jeszcze raz wielkie podziękowania dla Ciebie unixeno i dla taygi- bo de facto dzięki Wam Cezar mógł szybko opuścić schron:Rose::buzi: Quote
Marycha35 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Brawo Dziewczynki:) Cezaro, chłopie, nie sraczkuj już!!! Wygląda ślicznie:) Quote
sambo_os1 Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Cezarku wskakuj na pierwszą i grosik już popłynął ;) Quote
joteska Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='sambo_os1']Cezarku wskakuj na pierwszą i grosik już popłynął ;)[/QUOTE] bardzo dziękujemy :loveu: ciekawe jak tam rozrabiaka:cool3: Quote
furciaczek Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Koopy lepsze, ale smierdzace dramatycznie i ogolnie do idealu daleko. Samopoczucie tez powoli, powoli sie poprawia. Wczoraj w klinice byl bardzo grzeczny, ani razu nie wyskoczyl z zabkami. W nagrode kupilam mu na miejscu pileczke i dumnie sobie z nia paradowal jak zalatwialam formalnosci. Dostal syropek do picia, na lamblioze i zakazenia bakteryjne jelit. Strzykawka prosto do mordki...zachwycony nie jest ale nie protestuje mocno. Dzisiaj jedziemy na kolejna wizyte, zastrzyki- chyba juz ostatnia seria. A jutro USG. Niestety kurier z lboratorium zawalil i przyjechal po probki ze znacznym opoznieniem, lezalo w lodowce ale istnieje niewielkie ryzyko ze wynik wyjdzie zaklamany. Tak wiec jutro kolejne pobieranie krwi i 7 dni oczekiwania. Quote
martaipieski Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Przelałam dla Cezarka 200zł od Pani Sylwi która adoptowała innego bidusia, starszego onka Drago z tego samego schroniska Quote
Marycha35 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Piękny gest:) A kuriera co zawalił, strzykawą kujnąć!!!! Cezarku zdrowiej dzwońcu:) Quote
furciaczek Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Wczoraj w klinice tez grzeczny byl:) Zobaczymy czy podczas USG bedzie spokojniejszy. Musimy zakupic karme RC Intestinal Low Fat, zamowilam wczoraj, pewnie dzisiaj/jutro dotrze. Musimy trzustke odciazyc, koopki brzydkie i duze, mam wrazenie ze jedzenie po prostu przez niego przelatuje:shake: Quote
magdyska25 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Trzymam kciuki za zdrowie Cezara, no i oczywiście USG. Quote
joteska Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 (edited) słuchajcie w usg u Cezara nic strasznego nie wyszło :) :multi: tzn jeśli chodzi o nowotwór, no bo tego najbardziej się baliśmy, jest powiększona trzustka i rozdęte jelitka- wszystko to raczej wskazuje właśnie na zapalenie :roll:. Wątróbka całkiem całkiem :) Podobno dziś tez w lecznicy był grzeczny. Nosek przysycha. Teraz pozostaje czekać na wyniki badań wysłanych do innego labo, odrobaczyć. Dzięki furciaczku za szybkie zamówienie karmy- proszę podaj nam jak już przyjdzie jaki jest jej koszt no i koszt wszytskich badań i wizyt do tej pory, dojda jeszcze wydatki na środek odrabaczający dziś przyszły wpłaty dla Cezarego od Sylwii Sz. 200zł poprzez martaipieski oraz od sambo_os21 25zł :multi::multi::multi: bardzo dziękujemy !!!:Rose: Edited September 24, 2012 by joteska Quote
Mazowszanka13 Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Przelewam z mojego bazarku dla Cezara 150 zł :) Potwierdz jotesko odbiór na wątku bazarkowym: http://www.dogomania.pl/forum/threads/230041-RUSTYKALNE-KLIMATY-na-dwa-ON-ki-ZAKO%C5%83CZONY-rozliczam Quote
DONnka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='joteska']słuchajcie w usg u Cezara nic strasznego nie wyszło :) :multi: tzn jeśli chodzi o nowotwór, no bo tego najbardziej się baliśmy, jest powiększona trzustka i rozdęte jelitka- wszystko to raczej wskazuje właśnie na zapalenie :roll:. Wątróbka całkiem całkiem :) Podobno dziś tez w lecznicy był grzeczny. Nosek przysycha. Teraz pozostaje czekać na wyniki badań wysłanych do innego labo, odrobaczyć. Dzięki furciaczku za szybkie zamówienie karmy- proszę podaj nam jak już przyjdzie jaki jest jej koszt no i koszt wszytskich badań i wizyt do tej pory, dojda jeszcze wydatki na środek odrabaczający dziś przyszły wpłaty dla Cezarego od Sylwii Sz. 200zł poprzez martaipieski oraz od sambo_os21 25zł :multi::multi::multi: bardzo dziękujemy !!!:Rose: Uffffffffffffffffff :multi: :multi: :multi: Cezarku, wyjdziesz na prostą i znajdziesz cudny domek - teraz jestem już pewna :):):) Quote
Beta&Czata Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Odrobiłam trzydniowe zaległości i przesłałam małe coś jednorazowo (prawie wystarczy na Canigest). Cezarku:iloveyou: Quote
Magolek Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 O Cezarze dowiedziałam się od Alli Chrzanowskiej. Przeczytałam wątek i jestem wstrząśnięta i porażona głupotą i nieczułością "państwa właścicieli". Oddali psa do schroniska - nie rozumiem tego, ale już się stało - ich strata. Ale po jaką c.h.o.l.e.r.ę przyjeżdżali jeszcze raz? Sprawdzić czy przypadkiem w schronisku nie dzieje się psu krzywda??? :angryy: Już chyba gorszej krzywdy nie mogli mu zrobić, nóż w kieszeni się otwiera na taką bezdenną głupotę. No tylko człowiek może być taki porąbany. Najpierw się poryczałam, ale później bardzo się ucieszyłam, że jest u Gosi Furciaczkowej. Tam będzie miał nie tylko "wikt i opierunek", ale przede wszystkim miłość, mądrą miłość i opiekę. Nie mogę wiele dołożyć, mam inne deklaracje, ale deklaruję chociaż po 10 zł od października. Jak będę mogła, to będę wpłacać więcej. Poproszę o nr konta. Quote
natka2521 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Tak się cieszę, że badania wyszły w porządku!!!!!!!!!!!:):):):) Cezarku jestem z Tobą i Twoimi wspaniałymi opiekunkami :):):):) Ciekawe, jak nasz piesek dzisiaj???? Quote
Alla Chrzanowska Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='Magolek']O Cezarze dowiedziałam się od Alli Chrzanowskiej. Przeczytałam wątek i jestem wstrząśnięta i porażona głupotą i nieczułością "państwa właścicieli". Oddali psa do schroniska - nie rozumiem tego, ale już się stało - ich strata. Ale po jaką c.h.o.l.e.r.ę przyjeżdżali jeszcze raz? Sprawdzić czy przypadkiem w schronisku nie dzieje się psu krzywda??? :angryy: Już chyba gorszej krzywdy nie mogli mu zrobić, nóż w kieszeni się otwiera na taką bezdenną głupotę. No tylko człowiek może być taki porąbany. Najpierw się poryczałam, ale później bardzo się ucieszyłam, że jest u Gosi Furciaczkowej. Tam będzie miał nie tylko "wikt i opierunek", ale przede wszystkim miłość, mądrą miłość i opiekę. Nie mogę wiele dołożyć, mam inne deklaracje, ale deklaruję chociaż po 10 zł od października. Jak będę mogła, to będę wpłacać więcej. Poproszę o nr konta.[/QUOTE] Cieszę się Małgosiu, że zajrzałaś do Cezarka i że też go wesprzesz grosikiem. Quote
Recommended Posts