Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ania1985']No ja mam nadzieję że mi tu nie wymiękniesz i wycieczkę ukończysz :eviltong: Pomimo, wystąpienia pewnych niespodziewanych komplikacji- atrakcji:grins:
Takie atrakcje - tylko u mnie:siara:[/QUOTE]

No tak, do tej pory to mnie nazywano animatorką czasu - bo jak nie wycieczka w nocy na łapankę dzikiej suni, która nawiała z DT, to różne inne wycieczki w wiadomych celach. W końcu widzę, że ktoś zadbał o mnie :evil_lol:

Strzeż się w najbliższy weekend ... mam nadzieję !

Posted

[quote name='DoPi']jaki najbliższy weekend Elizka hę?? no przecież w Iwoniczu jesteś:eviltong:[/QUOTE]

Oj bardzo bym kciała, baaardzo :(

Te a śpilki i mini se na dancing wzięła :eviltong:

Posted

[quote name='DoPi']qrna aniśpilek, ani mini. To mówisz, że nie przygotowana pojechałam[/QUOTE]

No nie mów, że na te kuracyje wzięłaś dres i piżamkę z flaneli ? To ja mam Cie takich rzeczy uczyć ... no nieeeeee. Mogłaś powiedzieć, że nie wiesz co zabrać - Tomek by Cię poinstruował :evil_lol:

Posted

[quote name='DoPi']jaki najbliższy weekend Elizka hę?? no przecież w Iwoniczu jesteś:eviltong:

No właśnie Elizooo, co to za plany na najbliższy weekend? Iwonicz? Zelejowa? A ja i Neska to co? Spod ogona sroce wypadłyśmy? Myślałam, że może do Mnichowa albo na Mniszek pojedziemy.... :/

Posted

[quote name='kasia_jot']No właśnie Elizooo, co to za plany na najbliższy weekend? Iwonicz? Zelejowa? A ja i Neska to co? Spod ogona sroce wypadłyśmy? Myślałam, że może do Mnichowa albo na Mniszek pojedziemy.... :/

Mniszek - nudaaaaa, Mnichów - zlezionyyy, Iwonicz - chętnie, ale za daleko, więc jak się nie napatoczy czarna suka labka do wywózki i jak pogoda dopisze, to pewnie Zelejowa. A z Tobą to ja się nie umawiam, bo to i tak bez sensu :diabloti: