Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam, odrobaczyłam, fotki wrzucę może jeszcze dziś. Niedobrze, bo potrafi za nogawkę ludzi złapać. Pokochał jednego pana i pilnuje jego posesji która akurat jest na początku ulicy.

Posted (edited)

Nie, pytałam na samym początku, też tylko weekendowo :(. Pieskowi się przewróciło w głowie. "Barf" mu nie smakuje ;). Wolfsblutem wzgardził. Dobrze, że na robale ze smalcem zjadł. Ten drugi lepiej się ustawił, bo zamieszkał koło całorocznego domku. Tzn z głodu to mu nikt nie da umrzeć gorzej z ciepłem. Już dalej wszedł na działkę, ale natychmiast wraca na swoją pozycję.

Edited by wiosenka
Posted

najedzony nie zamarznie, może by mu jakąś "budę" zrobić ? Jakaś beczka, decha oparta o płot czy coś w tym stylu a na spód sianko?
Pytam wszystkich czy chcą psiaka do pilnowania ale same wiecie jest ich całe mnóstwo :-(

Posted

Chłopak jest na stronie naszego przytuliska i na FB, a biorąc pod uwagę, że Kasia Pisarska z programu Psie adopcje i nie tylko nam troszkę pomaga to widziałam, że Reksia udostępniła na swoim blogu. Mam nadzieje, że to pomoże chłopaczkowi znaleźć dom.

Posted

Marzenuś napisał(a):
Chłopak jest na stronie naszego przytuliska i na FB, a biorąc pod uwagę, że Kasia Pisarska z programu Psie adopcje i nie tylko nam troszkę pomaga to widziałam, że Reksia udostępniła na swoim blogu. Mam nadzieje, że to pomoże chłopaczkowi znaleźć dom.

Super, coś się zaczyna dziać :)