Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marlenka, dzięki za odpowiedź. Która z forumek jest z Grójca? Pamiętam, że tam któryś z wetów na działce ptrzetrzymuje przez jakiś czas psiaki, o ile dobrze zrozumiałam któryś z jej wpisów.

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hotelik to ostateczność, najbliżej w Warce lub ten DT gdzieś na Grójec, muszę przegrzebać forum bo chyba jakiś mikro pies tam trafił. Na razie zamówiłam ogłoszenia i czekam na nowe fotki.

Posted

U nas dziś już bardzo zimna noc....trzymaj się Rexiu biedaczku:-(.
Wiosenko,a w tej wiosce nikt nie zgodziłby się dać kawałek podwórka za karmę? , budę byśmy też skombinowali.......no trzeba mu jakoś pomóc, on taki zmęczony już widać tą tułaczką:-(...dzwoń, pytaj po hotelikach.

Posted

Ja dzisiaj jadąc do swojego podopiecznego też rozmyślałam o Trampie. Zimno jest i tak paskudnie... Aż żal jak się myśli.
Nasz Reksio mimo, że bez właściciela ma swój ogród, budę i opiekę zapewnioną cały czas... Gdyby i Tramp mógł tak mieć.

Posted

Wróciłam, nowych fotek brak bo w sobotę pies zniknął, a ja miałam dodatkowe atrakcje ze swoją psicą. W niedzielę go wypatrzyłam. Poszłam ze swoja siateczką z żarełkiem, ale pies na mój widok ucieszył się. Pierwszy raz był w tak dobrym humorze. Do tego stopnia, że usiłował bawić się ze mną w podgryzanie. Jeść za bardzo nie chciał. Wszedł za mną na posesje, ale tylko przy furtce. Niestety szła sąsiadka z suczką i uciekł na swoje miejsce. Niestety nieopodal zostawił co nieco, więc poszłam sprawdziłam co tam w nim siedzi i przeraziłam się bo zawartość "chodziła" tak więc moje przypuszczenia się potwierdziły, że pomimo karmienia ciągle widać żebra a to już miesiąc.
Dziś rano zobaczyłam tego drugiego "żółtego" o którym wcześniej pisałam. Jest straszliwie chudy połowa tego naszego Trampa.

Posted

Tak, za tydzień. Ja się noszę z zamiarem już dawno, ale ciągle coś że zapomniałam w piątek podejść do lecznicy, i jak byłam awaryjnie ze swoją psica to z głowy mi to wyszło. Ale zrobiłam fotkę więc jak ustalę co, to łatwiej będzie zadziałać.

Posted

Ja już pytałam wszystkich znajomych którzy nie maja a mogliby chociaż przetrzymać psa ... niestety nie udało się ... co za ludzie . Każdy chce być wygodny bo pies to obowiązek . A ktoś tu wspominał o jakimś Dt w Grójcu , coś wiadomo wiecej ?