elke Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Aktualne rozliczenie Franka: _WYDATKI: 06.09.2012r. - Usługa weterynaryjna: ( wizyta + odrobaczenie + antybiotyk osłonowo +2 zdjęcia rtg ) - 100zł - zapłacone przeze mnie. 15.09.2012r. - Usługa weterynaryjna: ( wizyta + zdjęcie rtg cyfrowe + tabletka na odrobaczenie ) - 70 zł. Szczepienie p/wściekliźnie - 30 zł. Szczepienie na choroby zakaźne - 55 zł. Hotelik - 280 zł. RAZEM wydatki: 435 zł _WPŁATY: Małgorzata K. - 50 zł. ( zapłata za hotelik ) Aneta F. - 15 zł. ( zapłata za hotelik ) Paulina H. - 60 zł. ( zapłata za hotelik ) Iwona B. - 55 zł. ( zaplata za hotelik ) Bożena P.J. - 20 zł. ( zapłata za hotelik ) Dochód z Bazarku - 43,50 zł Dochód z bazarku ( książka od Anetki F. ) 15 zł. Dochód z bazarku nr 2 - 120 zł. Wpływy: 369,50 Saldo: - 56,50 AKTUALNE ROZLICZENIE MAXA : WYDATKI: Hotelik - wrzesień - 180 zł. październik - 310 zł. listopad - 250 zł. szczepienie p/wściekliźnie - 26zł. razem: 766zł. WPŁATY: Małgorzata K. - 50 zł. ( zapłata za hotelik ) Dochód z Bazarku - 43,50 zł SOS dla jamników - 100zł ( zapłata za hotelik ) Bożena J.P. - 20 zł. ( zapłata za hotelik) Dochód z bazarku nr 2 - 120 zł. razem: 333,50 saldo: - 432,50 łączny dług : 489 zł. Quote
elke Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Zapraszam na bazarek RÓŻNOŚCI na spłacenie długu http://www.dogomania.pl/forum/threads/236195-Bazarek-na-d%C5%82ug-Frania-Maxa-z-OLKUSZA-do-15-12-2012r-do-godz-23-30-OTWARTY!!?p=20015523#post20015523 1 Quote
barb Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 elke napisał(a):U Frania wszystko super, oprócz jednej krótkiej ucieczki, która zakończyłam się powrotem z merdającym ogonem.... FRANIO w DOMU :) i z kotem :) i na spacerku :)) Bardzo dobre wieści. Fotki urocze a ta z kotem przesliczna. elke napisał(a):Max w nowym domu, ale zacytuje iwoniam: " bylam wczoraj u Maxa. Jego byc w nowym domu zagrozony - b. obszczekuje i atakuje mlodszego pana, ale to wina tego pana. Maks jest w duzym stresie, panstwo otrzymali szczegolowe instrukcie i mam nadzieje, ze sie do nich zastosujá." Trzymam kciuki - bardzo mocno - aby się udało pokonać trudności. elke napisał(a):Zapraszam na bazarek RÓŻNOŚCI na spłacenie długu http://www.dogomania.pl/forum/threads/236195-Bazarek-na-dług-Frania-Maxa-z-OLKUSZA-do-15-12-2012r-do-godz-23-30-OTWARTY!!?p=20015523#post20015523 Biegnę zajrzeć na bazarek. Zapiszę i chociaż w podnoszeniu będę pomagać. Quote
iwoniam Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 z mojejstrony takze padła taka propozycja panstwo beda go kastrowac, ale na razie musi sie nieco uspokoic Quote
elke Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 u Frania wszystko w porządku :) jego Pani ( Marta ) była długo chora w związku z tym czasowo zamieszkał u jej córki :) wklejam relacje : "Ona szczęśliwa (ma z kim chodzić na spacery), Franio też, choć mają problem z jego "szczekliwością"... Każdy odgłos z korytarza kończy się niemiłosiernym jazgotem (psina ma przeraźliwie "dźwięczny" głosik). Na spacerach też na ogół atakuje i obszczekuje inne psy (z młodszymi się bawi). Jest mu tam dobrze..." i "News dnia ! Franio ma narzeczoną ! Jest śliczną 1,5 roczną goldenką i oszalała na jego punkcie . Prawie codziennie spotykają sie na spacerach. Ma za sobą to samo co Franio (ze stawem biodrowym)" tak się cieszę, że Franio trafił do Marty :))) Quote
elke Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 Niestety u Maxa sytuacja wygląda zdecydowanie gorzej...... z relacji Pani wynika, że rzuca się już prawie na wszystkich.... wygląda na to , że zawłaszcza sobie ową Panią i nie dopuszcza do niej nikogo .... a niestety brak tam zdecydowanie KONSEKWENCJI...... i stosowania się do rad Iwony :((( nie wiem co będzie dalej.... Quote
elke Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 (edited) I z dobrych info... dochód z bazarku na dług Frania i Maxia to 260 zł, czekam na wpłaty i będę rozliczać, a niebawem następny ( mam nadzieję ostatni bazarek , który wyrówna dług )..... no chyba, że będzie jakiś powrót do hotelu :((( p.s. zadłużenie 489 zł - 260 ( dochód z bazarku ) tj. -229 zł. ( zadłużenie psiaków ) Edited May 2, 2013 by elke Quote
yunona Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 (edited) tfu, tfu tfu, elke nie myśl nawet o tym. Chłopaki mają się dobrze i niech tak zostanie :loveu::multi:. Ludzie wiedzą jak postępować? Jamniki są trudne niestety, ale trzymamy kciuki. Maxio jest cudny i pewnie zazdrośnik, stąd takie zachowanie :shake: Edited December 20, 2012 by yunona Quote
elke Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 niestety ludzie nie stosują się do zaleceń i tu jest główny problem, jest coraz gorzej zamiast lepiej...... Quote
eliza_sk Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Oczywiście furiat nadal niewykastrowany ? Quote
Isadora7 Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='elke']Niestety u Maxa sytuacja wygląda zdecydowanie gorzej...... z relacji Pani wynika, że rzuca się już prawie na wszystkich.... wygląda na to , że zawłaszcza sobie ową Panią i nie dopuszcza do niej nikogo .... a niestety brak tam zdecydowanie KONSEKWENCJI...... i stosowania się do rad Iwony :((( nie wiem co będzie dalej....[/QUOTE] [quote name='elke']niestety ludzie nie stosują się do zaleceń i tu jest główny problem, jest coraz gorzej zamiast lepiej......[/QUOTE] Niestety KONEKWENCJA po tysiąckroć i to co niżej napiała moja kumpela po zadymiarskim fachu [quote name='eliza_sk']Oczywiście furiat nadal niewykastrowany ?[/QUOTE] Quote
yunona Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Kochani najserdeczniejsze życzenia - Zdrowych i Pogodnych Świąt, dobrej zabawy w Sylwestra, życzy Fundacja SOS dla Jamników. Do życzeń dołącza [SIZE=4]Ferka z Harutkiem i rudzielce z Gangą. Quote
anica Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Witam ciepło :) jak Maksiuniu, spokojniejszy?... Quote
elke Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Maxiu nadal agresor , kastracja nie wyciszyła go wcale.... ale podobno szczęśliwy... tylko spacery to stres dla Państwa ... za to Franciszek nasz mieszka sobie czasem u Marty , czasem u jej córki ( zwłaszcza gdy Marta chorowała )... ale nie narzeka zdobył sympatię , może i nawet się zakochał :) niczego mu nie brakuje w każdym razie.. jak w końcu wiosna nadejdzie pojade w odwiedziny, bo tęsknię wyjątkowo :) Quote
elke Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 zapraszam na bazarek dochód przeznaczony zostanie na pokrycie kosztów hotelowania i szczepienia Maxa a jak będzie nadwyżka to po 50% na dt u Iwoniam ( u której jest Eryś - niewidomy jamniczek ) a 50% dla Zuzi na leczenie ;) Quote
elke Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Zadłużenie wynosiło 229 zł. Z ostatniego bazarku udało się uzbierać 95,25 zł. :) za co serdecznie dziękuję kupującym jedna osoba pomimo upomnień i obietnic nie wpłaciła do dnia dzisiejszego zatem transakcje anulowałam, podsumowałam bazarek, a ciuszki idą na kolejny bazarek :) Stan finansowy psów: 229 - 95,25 = - 133,75 kwotę tę dodaję od siebie :) niech się chłopakom w domach wiedzie :) Maksiu nadal daje się we znaki, ale zadomowił się w rodzinie :) Franek rozkochał w sobie wszystkich, czasem pomieszkuje u córki Marty i nawet ma tam jakąś swoją lubą sunię :) dziękuję wszystkim :) Quote
barb Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 elke, dzieki za wieści. Mam nadzieję, że tego niesolidnego kupca wrzuciłaś na czarną listę ? Quote
Recommended Posts