yunona Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Odwiedzam w południe chłopaków, trzymam kciuki za Frania :lol: i pisz Elu co tam słychać , myzianki i buziolki dla robaczków:loveu::multi: Quote
iwoniam Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Trzymajmy kciuki jutro za maluszki - oby Franio znalazł swój kącik na świecie, a Maxio nie mógł opędzić się od telefonów Quote
yunona Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 I wieczurkiem pozdrawiam chłopaczków :loveu::multi: Quote
iwoniam Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 z adopcji nic nie wyszło, Nie wiem, czy Elke chce o tym pisać czy nie - na razie szukamy domu dalej Franio będzie mieć operację nóżki. Wymaga domy, w którym będzie w centrum uwagi. Jest wspaniałym, maleńkim pieskiem. Cudowny chłopak ! Quote
elke Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [h=5]Kochane Cioteczki ( a wujeczków nie ma na dogomanii ?? bo ja nie obeznana aż tak ) w niedzielę odbyła się wizyta p/a dla Frania. Tak się cieszyłam, wyglądało wszystko ok, ale niestety Franio nie mógł tam zostac :( Serdecznie dziękuję za pomoc niezastąpionej iwoniam, która niejako wyratowała mnie z opresji :loveu: Franio w hoteliku ma super, Iwonkę kocha bardzo ♥ ale tak prosi żeby go nie zamykac w kojcu .... chce byc blisko człowieka non stop ,,,,,a na czas ewentualnego zabiegu potrzebne byłyby warunki domowe :)[/h]Nie chcę zapeszac, ale mam propozycję tymczasu dla Frania, dziś ( bo już wtorek ) lub jutro jadę sprawdzic domek :) Trzymajcie cioteczki kciuki mocnooooo :eviltong: Dodam, że z Panią jestem w kontakcie od jakiegoś czasu, a los Frania bardzo jej leży na sercu :) Już wcześniej obiecała przekazac coś na bazarek dla Frania, a po ustaleniach z rodzinką zaproponowała tymczas :) Quote
yunona Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 To w takim razie trzymamy mocno kciuki za Frania i rodzinkę, która chce mu dać tymaczas, żeby chłopina po operacji ładnie dochodził do siebie :loveu: Quote
elke Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [h=5]Franio jutro jedzie do DT do Pani Marty i jej Małżonka :) Dodam, że to bezpłatny DT, który trzeba będzie wspomóc karmą ( gdyby ktoś był chętny przekazac, proszę o info :) ) Koszty leczenia i opieki weterynaryjnej pokrywamy MY ;) Pani Marta bardzo interesuje się losem Frania i intensywnie szuka pomocy, a także domku. Dziś przekazała na bazarek wiele książek i innych fantów od siebie i znajomych, za co bardzo dziękuję :) Na Frania czeka już legowisko i cała wyprawka ♥ W DT będzie przygotowywany do zabiegu i otoczony opieką po operacji. Warunki domowe są w tym wypadku niezbędne :) Bardzo dziękuję Pani Marcie i jej rodzinie za tak cudowną decyzję :) A Franio na pewno odwdzięczy się miłością ♥ [/h] Quote
eliza_sk Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 (edited) Kilka Maxiów, jednak szału nie ma, bo pora bardzo późna, obiektyw mam ciemny, a i Maxiu nie ułatwiał sprawy, bo tylko kombinował jak nawiać. Edited October 5, 2012 by eliza_sk Quote
Isadora7 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 No proszę jakie piękne zdjęcia, aż zadymę mam ochotę zrobić.:evil_lol: Quote
eliza_sk Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='Isadora7']No proszę jakie piękne zdjęcia, aż zadymę mam ochotę zrobić.:evil_lol:[/QUOTE] Niestety, mimo najszczerszych chęci nie są ładne, przerobione maksymalnie i i tak lypa, ale lepszy rydz niż nic. Późno i szaro już było :( Nie wiem czy moje usprawiedliwienie odwiedzie Cię od zadymy :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='eliza_sk']Niestety, mimo najszczerszych chęci nie są ładne, przerobione maksymalnie i i tak lypa, ale lepszy rydz niż nic. Późno i szaro już było :( Nie wiem czy moje usprawiedliwienie odwiedzie Cię od zadymy :evil_lol:[/QUOTE] Nie odwiedzie, zadyma musi być :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
elke Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 eliza_sk zdjęcia cudowne !!!!!!!!!!! ty Kobieto cierpisz na brak wiary w Siebie :) DZIĘKUJĘ :loveu: Quote
elke Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Dodam, że domek tymczasowy Franciszka zakochał się w tej chusteczce i Państwo myślą nad zakupem :) Quote
yunona Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Fotki naprawdę śliczne jak i model na fotkach:multi:. Przepięknie uśmiechnięty, cieszy się , że jest w centrum zainteresowania :p Pozdrowienia dla dt Franka :loveu::loveu::loveu: Quote
iwoniam Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 powstają i właściwie już powstały nowe ogłoszenia dla Frania szczegóły na wątku olkuskim Quote
elke Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Z pierwszego bazarku dla psiaków dochód wyniósł 87 zł. :) czekam na jeszcze jedną wpłatę :) Zapraszam na kolejny bazarek dla Frania i Maxia: http://www.dogomania.pl/forum/threads/233224-BAZAREK-dla-FRANIA-i-MAXIA-z-OLKUSZA-do-15-11-12r-godz-23-30-OTWARTY-!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/233224-BAZAREK-dla-FRANIA-i-MAXIA-z-OLKUSZA-do-15-11-12r-godz-23-30-OTWARTY-!!!!!!!! Quote
elke Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Przepraszam, że tak rzadko bywam, ale jakoś bardziej ogarniam FB :) Franio ma się dobrze, trafił do cudownego DT, zaczął wybrzydzac z jedzeniem ;) miał 2 takie dni, że nie chciał jeśc. Marta natychmiast poszła do weta, stwierdzono lekką niestrawnośc, dostał furosemid. W domu trochę zaczyna rządzic, poszczekuje i obszczekuje jak ma ochotę, ale poza tym jest kochany, wszyscy zachwyceni ;) Został zaszczepiony w dt na choroby zakaźne i czekamy, niedługo będziemy konsultowac co z tą operacją :) Popołudniu wrzucę kilka fotek ;) Quote
elke Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 Maxio niestety nadal w hoteliku. Boks zewnętrzny w którym był dopóki było ciepło, zniszczył podobno mocno ;) Skakał i drapał, a to bawiąc się ze swoim cieniem, a to czując psiaki obok. On potrzebuje człowieka, jak jest wypuszczony, jest w porządku :) W boksie wewnętrznym w ciągu dnia szczeka bardzo, jak tylko słyszy lub poczuje kogoś w okolicy. W nocy śpi spokojnie. Był jeden chętny domek, ale bardzo daleko , woj.pomorskie. Ankieta w porządku, ale miał byc transport, do którego Pan był skłonny dolożyc..no ale jak bez wizyty. Szybko znalazłam osobę do wizyty p/a i niestety ponad 2 tygodnie a nawet więcej mnie zwodziła, co kilka dni obiecała, że zadzwoni do Pana i się umówi, ja byłam w kontakcie z domkiem, ale ostatecznie ona miała się umówic konkretnie.... Pan czekał , czekał, ale rozpacz po stracie wcześniejszego jamnika i brak konkretów spowodowała, że już ma innego jamniczka. Dziś wiem, że to dobry domek był i życzę powodzenia jamniczkowi....żal tylko, że Maxio stracił szansę :((( Szukamy domku, on bardzo go potrzebuje .... Czekam na odzew bo wykupiłam pakiet ogłoszeń :) Quote
Isadora7 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Szkoda że sa tak nieodpowiedzialne osoby Quote
anica Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 ... brak słów! nie rozumiem ,takich zachowań?....przecież są telefony???? Quote
Isadora7 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 anica napisał(a):... brak słów! nie rozumiem ,takich zachowań?....przecież są telefony???? Dokładnie, szykują Maxa na Adopcje Dnia i nie tylko Quote
Recommended Posts