elke Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 eliza_sk: Ty masz problem?? Nie wierzę... co to za labki ??? Ja zmieniłam foty na tablicy, morusku i gumtree. Tablice wyróżniłam. Na tych innych nie potrafię aktualizowac :( Czekam na potwierdzenie mojej wpłaty bo zakupiłam pakiet 30tu ogłoszeń :) Quote
Isadora7 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='eliza_sk']Cała w strachu jestem, aż się trzęsę, mówię Ci. Znacie kogoś od labków, mam problem x 2 ...:([/QUOTE] No labka to u Was nie pamiętam. Quote
Isadora7 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 AUKCJA z której ewentualny dochód będzie podzielony po 50% na Boni i Maxa. Proszę o udostępnianie i rozsyłanie. http://allegro.pl/naszyjnik-z-agatu-i-malachitu-pomoc-dla-jamnikow-i2643025582.html Quote
yunona Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Śliczny Franio, a gdzieś Ty takiego pięknisia wytrzasnęła? No tak z Olkusza.... Jamniczek Maxiu też śliczny i obydwa grzeczniutkie:loveu:. Deklaracje jakieś trzeba byłoby robić na obu kajtków, bo przecież za hotelik trzeba zapłacić.:shake: i za leczenie. Quote
anica Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Odwiedzam chłopaków :) ...pewnie coś razem się ....wymyśli.. :ylsuper: Quote
iwoniam Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 skopiujcie sobie z olkuskiego watku zdjecia Maxia i kilka Franiowych Quote
Isadora7 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Kolejne aukcje dla Maxa (do spółki z jamniczką Boni) DRUGA AUKCJA z której ewentualny dochód będzie podzielony po 50% na Boni i Maxa. Proszę o udostępnianie i rozsyłanie. http://allegro.pl/show_item.php?item=2646119547 TRZECIA AUKCJA z której ewentualny dochód będzie podzielony po 50% na Boni i Maxa. Proszę o udostępnianie i rozsyłanie. http://allegro.pl/show_item.php?item=2646119624 Quote
yunona Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Super foty Maxiola, widać, że facio wesołek , kocha pieszczotki jak każdy jamnik ;) Quote
anica Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Zaglądam do chłopaków :))))))) nasza Isadora idzie jak burza :loveu: będzie dobrze!.... Quote
elke Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Zapraszam na bazarek dla Frania i Maxia :) jutro dodam więcej ciuszków, nie wyrabiam :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/232449-BAZAREK-ODZIE%C5%BBOWY-dla-Frania-i-Maxia-z-OLKUSZA-Do-29-09-2012r-godz-23-30?p=19690388#post19690388 Quote
iwoniam Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 oj tak... jak mu robiłyśmy zdjęcia to tak leżał... i leżał... i cały czas się przytulał żal go było podnosić.. i do kojca odprowadzać. [quote name='yunona']Super foty Maxiola, widać, że facio wesołek , kocha pieszczotki jak każdy jamnik ;)[/QUOTE] Quote
elke Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Szukamy domku dla pieszczocha Maxia :) Quote
elke Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Franio w obiektywie iwoniam :) dziękuję Iwoniu, Franciszek jest słodziutki :loveu: Quote
elke Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Franio jutro jedzie do weta na szczepienie. Wsparcie mile widziane. Quote
eliza_sk Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 A ja trzymam kciuki za jutrzejszy dzień Franciszka. Obym nie musiała go w niedzielę oglądać - jeśli uda mi się zlokalizować czarną labkę i jeśli będę u Iwonki. Quote
anica Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 ...to i ja trzymam! :) Łojej! łojej! jak mu dobrze :) :) :) Quote
elke Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 22.09.12r. [h=5]Dziś Franio miał dzień pełen wrażeń. Byliśmy u Pani dr. Został zaszczepiony p/wściekliźnie ( koszt 30 zł. ). Za kilka dni zaplanowane jest szczepienie na choroby zakaźne. Niestety nie udało się otworzyc płytki cd z rtg ( albo źle wypalona, albo Pani dr nie ma programu ), ale w wyniku badania, analizy karty opisowej i wywiadu Pani dr również zaleca zabieg. Umówiłam się w tygodniu na sprawdzenie tej płytki. Podczas zabiegu łapki Franio będzie także wykastrowany. Potem byliśmy w Muzeum w pewnej sprawie, ale o tym kiedy indziej :) A potem byliśmy u mojej bratowej i bratanic :) Franio został wymiziany, wygłaskany za wszystkie czasy :) Każda nowa sytuacja dla Frania to stres. Szybko się ośmiela i oswaja , ale musiał przeżyc kiedyś ciężkie chwile. Boi się wszystkiego nowego, niepewnego....wtula się wtedy w człowieka i tak kurczowo trzyma .... Jest bardzo mądry, usłuchany, pięknie zachowuje czystośc. Jazdę samochodem znosi super. Siada cichutko za siedzeniem i ewentualnie zmienia wycieraczki :) Dziś kilka razy odważył się wskoczyc na fotel i nawet usnął na siedzeniu podczas drogi powrotnej. Franio to taki przytulak ♥, nic tylko kochac ♥ Bardzo mi było smutno go zostawiac, lizał mi ręce na pożegnanie .... [/h] Quote
iwoniam Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 elke - czekam na wieści... sama dobre wieści proszę :) Quote
elke Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 brak wieści to też dobre wieści???? Quote
elke Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Kochani: chłopcy mają się dobrze. O Maxia był jeden telefon, ale póki co milczy.... A za Frania trzymamy mocno kciuki bo coś się szykuje, ale żeby nie zapeszac nic więcej nie powiem ;) Przygotowujemy go do operacji, która musi byc zrobiona. I tak myślę, że trzeba będzie tez badania krwi zrobic przed zabiegiem..... Ostatnio jak go wiozłam troszkę ziapał ( myślę że to stres ) ale może namówię taką miła Panią dr, która otworzyła nowy gabinet i ma miec aparat usg, żeby zrobiła jakoś tanio przegląd serduszka Franciszkowego :) Trzymajcie kciuki cioteczki i ogłaszajcie chłopców ;) bo fajne z nich psiaki. Maxiu to straszny pieszczoch, jak jest z człowiekiem po prostu jest, chce się głaskac i tulic, ale jak zostaje sam bardzo płacze :((((( Quote
Recommended Posts