Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

enia napisał(a):
Czy Gama juz grzeje pupcie na własnej kanapie???:roll:

Ponawiam pytanie, czy ktoś wie co z Gamą??? jak ona w nowym domu?

Posted

Niestety nie udało mi sie dziś zwerbowac ludzi na Akselka, a niewiele brakowało, tzn pani strasznie sie podobał ale córa stwierdziła że za duży...

Aksel sie przypomina i prosi o dom!

Niestety zdjęcia nie oddają jego prawdziewgo uroku.

Posted

Dziewczyny, nie mam czasu przeszukiwać całego wątku, powiedzcie mi tylko szybciutko, czy tu gdzieś są informacje o mix bullteriera, czy może on ma osobny temat?

Wstawiłyście go już na forum bullterierów? Jak nie, to ja mogę, tylko potrzebuję zdjęcia i krótkiego opisu piesa.

Posted

Greven on juz jest na róznych forach bullowatych i na forum bullterrierów tez.

justine. napisał(a):
niestety, wiem tylko tyle co maja w karcie. 1,5 roku piesek mix bulterierka, lagodny do ludzi i psow (wbrew pozorom! :) ) zdrowy. zrzeczony przez wlascicieli z powodu (rzekomego) wyjazdu... dzieki

Posted

bylam dzisiaj w schronie i okazalo sie ze 27 psow poszlo wczoraj do adopcji do niemiec. w tym ponoc Chojrak. niestety na 100% nie wiem bo dzis byla ina pani co wczoraj i nie byla pewna, szukalam go w boksach i go nie bylo wiec pewnie ma juz domek :)

Posted

na stronie schroniska macie napisane, ze Axel ma 37 lat i 3 m-ce :lol: :lol: :lol: dobrze sie trzyma, znaczy sie!
jakiej on jest wielkosci, BTW, bo z tych zdjec trudno wyczuc??

Posted

wiesz co evitka tak jak napisalam tyle wiem, powiedzieli ze 'prawdopodobne' mambo byl sam w boksie czyli na 100% nie bylo w nim chojraka bo ten to zywiolowy, obeszlam cale schronisko 2 razy i go nie widzialam, na leczeniu tez nie, wiec pojechal do tych niemiec (nie wiem czy sie cieszyc czy plakac) dziekuje ci za allegro!!

anaix Akselek jest takiej wielkosci jak dalmatynczyk, ta obok niego to sunia ale sa podobnego wzrostu, pewnie ze sie dobrze trzyma!! :) wbrew pozorom tym brzydkim kratom schronu to jesc dobrze dostaja, jak widzialam akselka po raz pierwszy jakies 2 miesiace temu to skora i kosci, a teraz lepiej, tylko ciagle szuka domku, tak naprawde ma nieco ponad rok :)

Posted

evita. napisał(a):
Czy kolega Chojraka- Mambo ma już allegro ? Możnaby ewentualnie podmienić chojraczkową aukcję ;)

tak ma juz allegro, jest jeszcze sunia podobna do gamy ale ona chyba tez szybko znajdzie domek.

Posted

Cos nie nalepiej wyglądają te oczy Akselka. :(

A tak w ogóle to mi on przypomina... charta.

Bardzo wątpię, aby ktoś miał wziąć bulla do Niemiec

ja tez wątpie...niestety tam bullowate nie sa mile widziane...