justine. Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 sunia jest juz wysterylizowana, ja rowniez mialam telefon ale juz sie pan nie odzywa... Quote
enia Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Czy Gama juz grzeje pupcie na własnej kanapie???:roll: Quote
katarzyna kuczewska Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 justine moja kolezanka jest zainteresowana Beta odbieraj telefony czasami co:) aha dam ci na priv jej dane moze ty sie z nia skontaktujesz?? dziewczyna jest rozsadna , ma domek w Pyrzycach miałą juz psy wiec .... Quote
Inez Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Kasia, a ta dziewczyna ma jeszcze jakies psy? dostałam info ze Beta jest bardzo zaborcza jeśli chodzi o jedzenie i nie tylko o jedzenie, może to sie zmieni jak trafi do nowego domu ale póki co chyba wszystko chce miec dla siebie. Quote
katarzyna kuczewska Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Inez nie ona nie ma psów wiec nie bedzie problemów Quote
Inez Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ciesze sie, w takim razie pozostaje mi tylko trzymac kciuki za udaną adopcje. :) Psina juz zarezerwowana. Quote
justine. Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 rozmawialam z Magda ale ona musi jeszcze porozmawiac z mezem, czekam wiec na ostateczna decyzje, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. nie mowili nic o jej agresji wczesniej... ale moj tez o miche bywa agresywny, to chyba czeste przypadki... Quote
katarzyna kuczewska Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 hmm cos czuje ze ... bedzie dobrze ponoc dzis ma byc zkupiona siatka co by ogrodzic dokładnie dom:) więc kochane :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Inez Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 nie mowili nic o jej agresji wczesniej... bo ona sie tak wczesniej nie zachowywała, dopiero teraz nauczyła sie tak odgryzać(wkońcu trzeba sobie jakiś radzić w tym schronie :razz: ), ale to nie jest agresja. Quote
justine. Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 ale sie ciesze :loveu: ale pamietajmy ze Akselek rowniez czeka, tak slicznie lapke przez kraty wystawia, z tylu schroniska go dali :( Quote
katarzyna kuczewska Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Beta juz u Magdy dostałam wlasnie mms jak sunia jest myta hahahhahahh dziewczyny dzieki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
amelka0 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Kasiu,jesteś Wspaniała:cool2:!!!! Dziękujemy!!:loveu::loveu::Rose: Betka,wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze!:multi::drinka: __________________ Quote
katarzyna kuczewska Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 jak tam moja załsuga - to po prostu była miłosc od pierwszego wejrzenia :loveu::loveu::loveu: za jaKIes 2 tygodnie jade z LOCO DO MAGDY CO BY SIE PSIAKI ZAPOZNAłY:loveu: BEDZIE DOBRZE OBY TYLKO TANCERZYK JESZCZE ZNALAZł TAKI FAJNY DOM Quote
Inez Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 No to czekamy na relacje z nowego domu! :multi: jak sie Betka sprawuje? Quote
justine. Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 ahhh jak to fajnie bylo patrzec jak betka wreszcie wychodzi z boksow na wolnosc :multi: strasznie sie ciesze :Cool!: :bigcool: poza tym Magda mi pisala ze Betka jest wykapana i wyczesana :) :) zmieniam wiec tytul watku :) Quote
*Gajowa* Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Bardzo się cieszę, że Beta już w nowym domu. Taka piękna, młoda sunia nie mogła długo czekać. Dziękuję dziewczyny, że pokazałyscie ją światu. Quote
amelka0 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Justine,wiesz co?Byłam dziś w schronie i stwierdziłam,że Hojrak jest bardzo podobny do Foksika,ten sam wyraz oczu,ta sama niewinność i...mimo wszystko takie iskieri radości w oczach,taka wiara w ludzi....On jest taki pełen dziecięcej ufności.Mam nadzieję że ktoś to w końcu zauważy i doceni Wspaniałego Psiaka!! Quote
justine. Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 no widzisz Amelko...tak tez pomyslalam. moze masz jakies numery do ludzi co moze chcieli Foksika ale wzial go juz ktos inny? bo mi sie wyczerpaly pomysly :( Quote
evita. Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ale super wieści, że Betka ma już domek :Cool!: :Cool!: :Cool!: . Mam nadzieję, ze czasami będziemy mogli liczyć na jakieś wiadomości z nowego domku Betki, że o fotkach już nie wspomnę ;) Gamci i Betce się poszczęściło- to teraz czas na chłopaków-Akselka i Chojraczka :thumbs: Quote
katarzyna kuczewska Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 now iec tak BETAK NAZYWA SIE SONIA:) jest supeeeer i Magda z tz ZAKOCHANI PO USZY I sSinia jst najpieknieszym psem na świecie :loveu::eviltong: wiec wszystko ok co do zdjęc mam ale nie ma czasu wstawic prosze cioteczki ktore maj troche wiecej czasu o adres mailowy to ja wysle i sie zdjecia zamiesci Quote
justine. Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 zaraz zapodam serie zdjec naszych ulubiencow :) oto pan ktory lubi figle i psoty :), podczas zabawy z innym psiulkiem i jego mordka z bliska :) Quote
justine. Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 i patrzcie kogo tu mamy!!! Betka w nowym domku z nowa pania!! wlasnie sie kapie :) a tu w drodze do domku, zaraz po formalnosciach :) Quote
justine. Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 i Akselek (moze zmienimy mu imie?), piesek ktory najbardziej utkwil mi w pamieci, za kazdym razem jak znowu widze go w tym samym miejscu, dostaje szklanych oczu... on tak chce do domku!! wcisniety gdzies na koncu schronu z pieskiem przypominajacym Betke-Sonie. Jak tylko go zawolalam radosnie przybiegl i na wszelkie sposoby probowal wydostac sie z boksu, wyciagal mi lapki, lizal i prosil zebym tylko go wziela, ahhh.... :-( tak mi go zal.... Quote
Recommended Posts