Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia, a ta dziewczyna ma jeszcze jakies psy?
dostałam info ze Beta jest bardzo zaborcza jeśli chodzi o jedzenie i nie tylko o jedzenie, może to sie zmieni jak trafi do nowego domu ale póki co chyba wszystko chce miec dla siebie.

Posted

rozmawialam z Magda ale ona musi jeszcze porozmawiac z mezem, czekam wiec na ostateczna decyzje, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. nie mowili nic o jej agresji wczesniej... ale moj tez o miche bywa agresywny, to chyba czeste przypadki...

Posted

nie mowili nic o jej agresji wczesniej...

bo ona sie tak wczesniej nie zachowywała, dopiero teraz nauczyła sie tak odgryzać(wkońcu trzeba sobie jakiś radzić w tym schronie :razz: ), ale to nie jest agresja.

Posted

ahhh jak to fajnie bylo patrzec jak betka wreszcie wychodzi z boksow na wolnosc :multi: strasznie sie ciesze :Cool!: :bigcool: poza tym Magda mi pisala ze Betka jest wykapana i wyczesana :) :)
zmieniam wiec tytul watku :)

Posted

Justine,wiesz co?Byłam dziś w schronie i stwierdziłam,że Hojrak jest bardzo podobny do Foksika,ten sam wyraz oczu,ta sama niewinność i...mimo wszystko takie iskieri radości w oczach,taka wiara w ludzi....On jest taki pełen dziecięcej ufności.Mam nadzieję że ktoś to w końcu zauważy i doceni Wspaniałego Psiaka!!

Posted

Ale super wieści, że Betka ma już domek :Cool!: :Cool!: :Cool!: . Mam nadzieję, ze czasami będziemy mogli liczyć na jakieś wiadomości z nowego domku Betki, że o fotkach już nie wspomnę ;)
Gamci i Betce się poszczęściło- to teraz czas na chłopaków-Akselka i Chojraczka :thumbs:

Posted

now iec tak BETAK NAZYWA SIE SONIA:)
jest supeeeer i Magda z tz ZAKOCHANI PO USZY
I sSinia jst najpieknieszym psem na świecie :loveu::eviltong:
wiec wszystko ok
co do zdjęc
mam ale nie ma czasu wstawic prosze cioteczki ktore maj troche wiecej czasu o adres mailowy to ja wysle i sie zdjecia zamiesci

Posted

i Akselek (moze zmienimy mu imie?), piesek ktory najbardziej utkwil mi w pamieci, za kazdym razem jak znowu widze go w tym samym miejscu, dostaje szklanych oczu... on tak chce do domku!! wcisniety gdzies na koncu schronu z pieskiem przypominajacym Betke-Sonie. Jak tylko go zawolalam radosnie przybiegl i na wszelkie sposoby probowal wydostac sie z boksu, wyciagal mi lapki, lizal i prosil zebym tylko go wziela, ahhh.... :-( tak mi go zal....