evita. Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Bardzo się cieszę, ze Gamci się udało :multi: :multi: :multi: . Justine- może zamiast likwidować aukcji Gamci na allegro po prostu ją podmienie (aukcje nie Gamcię ;)) i zaprezentujemy na niej teraz Betkę. P.S. Aby zmienic tytuł wchodzisz w pierwszy post, potem klikasz "edit", następnie "idź do zaawansowanych" i robisz zmianę tytułu ;) Quote
justine. Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 dzieki!! Betka ma aukcje, ogladalnosc jest ale zainteresowanych brak :( chyba musze pokolorowac jej opies moze bedzie lepiej :) hojrak nie ma aukcji... ten mix bullterierka. Quote
justine. Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 zapomnialam dodac ze hojrak to 1,5 roczny piesek, na stronie schronu pisze ze lagodny i do ludzi i do zwierzat, zrzeczony z powodu wyjazdu. Quote
justine. Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Evitka mozesz zakonczyc aukcje Gamci- Gama juz w szczesliwym domku!! :cool3: :multi: niestety boje sie o Betke, znowu jest na boksach na leczeniu, podejrzewaja nosowke :placz: :placz: :-( :-( :-( :-( nie wiem co mam robic :shake: Quote
evita. Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 O rety- biedna Becia :shake: . Mam nadzieję, ze to jednak nie nosówa i Betka szybko dojdzie do zdrowia. Justine- jak będziesz wiedziała co z nią to proszę pisz. Zdejmę Gamcię z allegro, a na jej miejsce wstawię Chojraka. Quote
justine. Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 super, dziekuje ci. co do betki, bede w niedziele, wetka powiedziala ze powinna jak najszybciej znalezc domek bo to wplyw innych psow i tego miejsca ze jest taka podatna na chorobska Quote
justine. Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 zdjecia znalazlam jeszcze, ale to z 2 marca i niestety za kratami :( Quote
justine. Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 evitka dziekuje za allegro dla Betki, myslalam ze zrobisz dla chojraczka ale ok, suncia bardzo prosi o domek!! Quote
evita. Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Chojraczek też będzie miał allegro. Tylko jest bardzo mało info. Wiecie może cosik więcej o nim ? Quote
justine. Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 niestety, wiem tylko tyle co maja w karcie. 1,5 roku piesek mieszancowy mix bulterierka, lagodny do ludzi i psow (wbrew pozorom! :) ) zdrowy. zrzeczony przez wlascicieli z powodu (rzekomego) wyjazdu... dzieki Quote
justine. Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 o was to juz wszyscy zapomnieli ;( Betka pilnie szuka domku!!! to juz taki smutasek ze drugiego takiego ze swieczka szukac!! Quote
*Gajowa* Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Betka piękna jest i jestem pewna że szybko znajdzie dom. Niedawo była na dogo sunia w tym typie i niejedna osoba chętna do adopcji sie zgłosiła... Quote
justine. Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 to moze daj mi jakies namiary Gajowa, bo u nas nic :shake: ona sie schowa, na wybieg nie wychodzi a potrzebuje domku pilnie bo marnieje nam w oczach :( Quote
evita. Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Rzeczywiście Betka jest śliczna. Zaraz dodam te nowe fotki do jej aukcji na allegro. A właśnie- Betka ma 1 obserwatora, ale chyba nikt się na razie nie kontaktował z Tobą Justine ? P.S. A co ze zdrowiem Beci ? Nadal podejrzewają nosówkę ? Quote
*Gajowa* Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Tamta sunia była chyba ze Śląska... postaram sie odszukać wątek ale to było ze dwa miesiace temu conajmniej. Moze Rybcia ma namiary na kogos chętnego - ona ostatnio wyadoptowała ONke Krzywogłówkę . Quote
evita. Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Chojrak na allegro: http://www.allegro.pl/item179510478__chojrak_mix_bullteriera_szuka_dobrego_domu_.html Justine- uważajcie proszę z jego adopcją i dokładnie sprawdzajcie potencjalne nowe domki, bo mimo że Chojrak łagodny to jednak jest mixem bullka, a ludzka głupota i wyobraźnia nie zna granic :angryy: Tu jest link do artykułu o psich walkach z udziałem psiaków ze schronów :angryy: http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,4007911.html Quote
justine. Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 czytalam, dzieki evitka, ja obserwuje aukcje Betki :) u mnie sa 2 osoby ktore obserwuja i nic :shake: Gajowa mam napisac do Rybci PW? Quote
amelka0 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Aksel z Betką,taka piękna para,za co więc spotkała je okrutna kara? One też chcą kochać,przestać w końcu szlochać Tarzać się na trawie,oddać się zabawie Marzą by od rana lizać ręce Pana,gdy go najdzie smutek,wygrzać mu kolana Aksel z Betką,taka piękna kara,kto im poda rękę?namyślać się zaraz! Quote
*Gajowa* Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Justine napisz do Rybci - ta adopcja miała miejsce w zeszłym tygodniu tak, że ewentualne kontakty moga być jeszcze aktualne. Quote
justine. Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 dzieki cioteczki i podnosze pieseczki!! :) Quote
justine. Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 no psiaki szybciutko do gory po nowy domek!! Quote
amelka0 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Aksel z Betką wciąż smutkują Swego Ludzia wypatrują. Z głębi serca mówię szczerze,niech ktoś w końcu je dostrzeże! __________________ Quote
evita. Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Betka, Aksel, Chojrak i inne psiaczki ze szczecińskiego schroniska szukają domków !!! Quote
evita. Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Dostałam pytanie z allegro w sprawie Betki: czy jest wysterylizowana i czy można byłoby ją ewentulanie wysterylizować jeszcze w schronisku i jaki byłby koszt ? Quote
Recommended Posts