Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo się cieszę, ze Gamci się udało :multi: :multi: :multi: . Justine- może zamiast likwidować aukcji Gamci na allegro po prostu ją podmienie (aukcje nie Gamcię ;)) i zaprezentujemy na niej teraz Betkę.
P.S. Aby zmienic tytuł wchodzisz w pierwszy post, potem klikasz "edit", następnie "idź do zaawansowanych" i robisz zmianę tytułu ;)

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki!! Betka ma aukcje, ogladalnosc jest ale zainteresowanych brak :( chyba musze pokolorowac jej opies moze bedzie lepiej :) hojrak nie ma aukcji... ten mix bullterierka.

Posted

Evitka mozesz zakonczyc aukcje Gamci- Gama juz w szczesliwym domku!! :cool3: :multi:

niestety boje sie o Betke, znowu jest na boksach na leczeniu, podejrzewaja nosowke :placz: :placz: :-( :-( :-( :-( nie wiem co mam robic :shake:

Posted

O rety- biedna Becia :shake: . Mam nadzieję, ze to jednak nie nosówa i Betka szybko dojdzie do zdrowia. Justine- jak będziesz wiedziała co z nią to proszę pisz.
Zdejmę Gamcię z allegro, a na jej miejsce wstawię Chojraka.

Posted

super, dziekuje ci. co do betki, bede w niedziele, wetka powiedziala ze powinna jak najszybciej znalezc domek bo to wplyw innych psow i tego miejsca ze jest taka podatna na chorobska

Posted

niestety, wiem tylko tyle co maja w karcie. 1,5 roku piesek mieszancowy mix bulterierka, lagodny do ludzi i psow (wbrew pozorom! :) ) zdrowy. zrzeczony przez wlascicieli z powodu (rzekomego) wyjazdu... dzieki

Posted

Rzeczywiście Betka jest śliczna. Zaraz dodam te nowe fotki do jej aukcji na allegro. A właśnie- Betka ma 1 obserwatora, ale chyba nikt się na razie nie kontaktował z Tobą Justine ?
P.S. A co ze zdrowiem Beci ? Nadal podejrzewają nosówkę ?

Posted

Tamta sunia była chyba ze Śląska... postaram sie odszukać wątek ale to było ze dwa miesiace temu conajmniej. Moze Rybcia ma namiary na kogos chętnego - ona ostatnio wyadoptowała ONke Krzywogłówkę .

Posted

Chojrak na allegro:
http://www.allegro.pl/item179510478__chojrak_mix_bullteriera_szuka_dobrego_domu_.html
Justine- uważajcie proszę z jego adopcją i dokładnie sprawdzajcie potencjalne nowe domki, bo mimo że Chojrak łagodny to jednak jest mixem bullka, a ludzka głupota i wyobraźnia nie zna granic :angryy:
Tu jest link do artykułu o psich walkach z udziałem psiaków ze schronów :angryy:
http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,4007911.html

Posted

Aksel z Betką,taka piękna para,za co więc spotkała je okrutna kara?
One też chcą kochać,przestać w końcu szlochać
Tarzać się na trawie,oddać się zabawie
Marzą by od rana lizać ręce Pana,gdy go najdzie smutek,wygrzać mu kolana
Aksel z Betką,taka piękna kara,kto im poda rękę?namyślać się zaraz!

Posted

Dostałam pytanie z allegro w sprawie Betki: czy jest wysterylizowana i czy można byłoby ją ewentulanie wysterylizować jeszcze w schronisku i jaki byłby koszt ?