evita. Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ja ostatnio robiłam przelew i mogę już wystawić psiaczki ;) . Mogę wystawić Aksela, Betę i Gamę. A w sprawie bannerku to polecam Lupe. Ona robi śliczne bannerki :lol: Quote
justine. Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 super :) a jak moge sie skontaktowac z Lupe?ostatnio chcialam ale jakos mi sie nie udalo? nie mozna jej wysylac pw Quote
enia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 To ja z rana podnoszę całe towarzystwo, a zwłaszcza Gamę, bardzo mi sie podoba ta sunia.......:roll: niech ją ktoś pokocha:placz: Quote
enia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Justine napisz cos o waszym schronisku, jakie tam są warunki??? czy te psy maja szanse przeżyć? Quote
justine. Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 niestety wczoraj umarla moja ulubiona schroniskowa sunia- rottweilerka, ktora zostala pogryziona i miala zakazenie, nie zdazylam znalezc jej domku :placz:... inna ukochana sunia- kaukazka- przedwczoraj znalazla domek. jest roznie. mysle ze nie jest najgorzej, karmy maja duzo, tyle ze psiaki spia na betonie, te na ogolnych maja budy do ktorych i tak nie moga sie wszystkie dostac... co bardziej wrazliwie psiaki..wiadomo... ale nie jest tragicznie bo widzialam ze w wielu miejscach jest gorzej. duzo tez nie moge powiedziec bo chodze tam od niedawna. Enia, Gama poruszyla twoje serducho, moze znalazlby sie kacik dla tej malutkiej u ciebie? Quote
justine. Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 evita. jak tam allegro? jak mam sie skontaktowac z lupe? Quote
evita. Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 justine. napisał(a):evita. jak tam allegro? jak mam sie skontaktowac z lupe? Allegro właśnie wystawiam. Nie znam innej możłiwości kontaktu z Lupe jak tylko przez PW. Quote
justine. Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 super! czekamy na linka! niestety nie moge wyslac do niej wiadomosci :( napisane ze wybrala opcje nieotrzymywania wiadomosci :( Quote
Folen Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Jeśli nie będzie za poźno, to ja się oferuję z banerkiem w poniedziałek rano.. jeśli się Lupe nie zgłosi do Was.. Dzięki Enia za linka .. Quote
evita. Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Gama na allegro: http://www.allegro.pl/item176282228__mala_sliczna_przerazona_gama_ratuj_ja_.html P.S. Folenka to też bannerkowa czarodziejka. Śliczne bannerki robi :lol: Quote
*Gajowa* Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Beta jest piękną sunią i szybko powinna znależć dom - wstawcie jej fotki i opis do ogólnego wątku owczarkowego ; http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50747 Świat się musi o niej dowiedzieć. Quote
justine. Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 dzieki kochane ciotki!! i hop na gore szukamy szybciutko domu zeby jak nakrocej byc w tym smutnym miejscu!! Quote
enia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Psiulki sie przypominają i proszą o większe zainteresowanie ich losem......:-( Quote
justine. Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 te bielusie to 1,5 roczna sunia, ktora tak sie boi ze na widok czlowieka ucieka i nawet jej numerku nie dojrzalam. Gama juz po sterylizacji, dochodzi do siebie. Pani sie nia zainteresowala i sie zastanawia bo ma pieska i kotka w domu i nie wie jak to bedzie, a zrobic testy "na koty" u nas sie nie da. No coz zainteresowanie Gama jest, a co z Akselem i Betka?? :( Quote
Inez Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 To juz nawet nie chodzi o to ze nie ma jak, po porstu ona jest strasznie zestresowana, ten test nawet jakby byl wykonany to nie będzie do końca obiektywny a wyciaganie i powrót do boksów ....wiesz jak się to moze zakończyc, inne psy mogą ją atakowac. Zresztą jezeli kot jest przyzywczajony do psow, nie ucieka ale umie sobie podporzatkowac psa i wzbudzic respekt to nie powinno byc problemu, wieszkośc psów goni koty dla samego gonienia a nie po to zeby im zrobic krzywde, mysle że warto zarazykować. Quote
justine. Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 no wlasnie, mam ogromna nadzieje ze szybka adopcja bedzie tej sunieczki. tylko ze pani meiszka az w leborku-kolo slupska... Quote
Inez Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 justine. napisał(a):no wlasnie, mam ogromna nadzieje ze szybka adopcja bedzie tej sunieczki. tylko ze pani meiszka az w leborku-kolo slupska. a byłaby w stanie po nią przyjechać? Quote
justine. Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 szukajcie niuncie domkow!!! Akselek i Betka tez musza miec szanse!!! Gamcia juz blisko nowego domku... Quote
justine. Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 akselek i betka sa juz na allegro i na innych "slupach" ogloszeniowych... Quote
justine. Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 i co nikt do was nie zaglada bidulki... :-(:-( hopajmy szukac domku Quote
Inez Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Hop do góry! Akselek tez mnie chwycił za serce, jest naprawde ślicznym psem. Quote
enia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 A kiedy Gama jedzie i dokąd?? podnosze psiule! Quote
Recommended Posts