Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja ostatnio robiłam przelew i mogę już wystawić psiaczki ;) . Mogę wystawić Aksela, Betę i Gamę.
A w sprawie bannerku to polecam Lupe. Ona robi śliczne bannerki :lol:

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ja z rana podnoszę całe towarzystwo, a zwłaszcza Gamę, bardzo mi sie podoba ta sunia.......:roll:
niech ją ktoś pokocha:placz:

Posted

niestety wczoraj umarla moja ulubiona schroniskowa sunia- rottweilerka, ktora zostala pogryziona i miala zakazenie, nie zdazylam znalezc jej domku :placz:...
inna ukochana sunia- kaukazka- przedwczoraj znalazla domek.
jest roznie. mysle ze nie jest najgorzej, karmy maja duzo, tyle ze psiaki spia na betonie, te na ogolnych maja budy do ktorych i tak nie moga sie wszystkie dostac... co bardziej wrazliwie psiaki..wiadomo... ale nie jest tragicznie bo widzialam ze w wielu miejscach jest gorzej.
duzo tez nie moge powiedziec bo chodze tam od niedawna.

Enia, Gama poruszyla twoje serducho, moze znalazlby sie kacik dla tej malutkiej u ciebie?

Posted

justine. napisał(a):
evita. jak tam allegro? jak mam sie skontaktowac z lupe?

Allegro właśnie wystawiam. Nie znam innej możłiwości kontaktu z Lupe jak tylko przez PW.

Posted

te bielusie to 1,5 roczna sunia, ktora tak sie boi ze na widok czlowieka ucieka i nawet jej numerku nie dojrzalam. Gama juz po sterylizacji, dochodzi do siebie. Pani sie nia zainteresowala i sie zastanawia bo ma pieska i kotka w domu i nie wie jak to bedzie, a zrobic testy "na koty" u nas sie nie da. No coz zainteresowanie Gama jest, a co z Akselem i Betka?? :(

Posted

To juz nawet nie chodzi o to ze nie ma jak, po porstu ona jest strasznie zestresowana, ten test nawet jakby byl wykonany to nie będzie do końca obiektywny a wyciaganie i powrót do boksów ....wiesz jak się to moze zakończyc, inne psy mogą ją atakowac.
Zresztą jezeli kot jest przyzywczajony do psow, nie ucieka ale umie sobie podporzatkowac psa i wzbudzic respekt to nie powinno byc problemu, wieszkośc psów goni koty dla samego gonienia a nie po to zeby im zrobic krzywde, mysle że warto zarazykować.

Posted

justine. napisał(a):
no wlasnie, mam ogromna nadzieje ze szybka adopcja bedzie tej sunieczki. tylko ze pani meiszka az w leborku-kolo slupska.

a byłaby w stanie po nią przyjechać?