justine. Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 stwierdzilam ze mozna zrobic jeden watek dla tych trzech bidulek ktore chwycily mnie za serducho i nie chca puscic. takie mlode, piekne a juz doswiadczyly losy bezpanskich i bezdomnych... moze tu ktos je dojrzy? kiedy wreszcie bedzie lepiej i zamiast na twardym betonie beda spaly w swoim wlasnym legowisku lub na kanapie? Szczecinskie kundelki tez zasluguja na wszystko co najlepsze!!! Chcialam przedstawic Aksela- najchudszego psiaka jakiego widzialam do tej pory w schronisku. Juz na kwarantannie zwrocil moja uwage, jest bardzo ufny, lagodny, smutny i chetny glaskania. Kochany wiekszy roczny psiaczek, zdezorientowany i plochliwy. Ma piekne oczy, az serce sciska jak sie w nie patrzy. Quote
justine. Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Jest rowniez panna Beta, rowniez roczna, sunia rasy mieszaniec. Byla na kwaratannie, pozniej dlugo na leczeniu, bo trafila do schroniska w zlym stanie, teraz jest na boksach ogolnych, gdzie moze wreszcie zostanie zauwazona. Ma slicznie oklaple uszko, jest lagodna. Kiedys wariowala ze szczescia jak sie do niej podeszlo, dzisiaj jednak cos osowiala i posmutniala :(. Quote
justine. Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 i panienka Gama. Nie widzialam jej na stronie schroniska, zauwazylam ja przypadkiem, przechadzajac sie przez schronisko postanowilam odwiedzic najbardziej oddalony boks, na samym szarym koncu, gdzie pewnie nikt nie zaglada. tam znalazlam ta malutka sunie. Bidulka siedziala i cala drzala, niereagowala wogole na mnie i moje wolania, nie podeszla, nie machala ogonkiem, istna kulka nieszczescia. Smutna i zdesperowana. Nie dala mi spokoju, moze wsrod was znajdzie sie ktos go przygarnie bidulke. Ma niewiele ponad rok. Quote
iwop Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 sliczne bidulki!:placz: justine a ten białasek z ostatniego zdjęcia? Tez tak prosząco patrzy...? napisz coś o nim...:-( ------------------------------------------------- http://http://www.brightlion.com/InHope/InHope_pl.aspx Quote
enia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Ta ostatnia , jaka biedna .........widać strach w jej oczkach, jak mala ona jest? Quote
justine. Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 to kruszynka, gdzies do pol lydki siega, dokladnie nie wiem bo siedzi w kacie i nie chce sie ruszyc, tego bialaska dzisiaj widzialam po raz pierwszy, dowiem cie jutro o nim czegos. hopajcie pieseczki!! Quote
enia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 To kwestia czasu jak ktoś sie w tym cukierku zakocha........ jeju tyle tego nieszczęścia wszędzie..... Quote
malagos Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Taaa, to białe cudo tez nie jest olbrzymem.... Quote
justine. Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 malagos napisał(a):Taaa, to białe cudo tez nie jest olbrzymem.... sugerujesz cos? Quote
justine. Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 enia napisał(a): To kwestia czasu jak ktoś sie w tym cukierku zakocha........ jeju tyle tego nieszczęścia wszędzie..... dlatego wiekszy problem jest ze znalezieniem domu dla wiekszych psinek... Quote
malagos Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 justine. napisał(a):sugerujesz cos? nie, to miało być :białe psiątko jest też malutkie.Takie chwytają za serce :shake: Quote
enia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Dzień dobry sunieczki !!!!! może ktoś dziś was zauważy......:roll: Quote
justine. Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 a dzisiaj ta rudzielka Gama nawet podeszla i dala sie poglaskac :) niestety bialasek sie dzisiaj gdzies schowal. Betka jakas przygaszona dzisiaj byla, nowa klatka, nowi wspollokatorzy... i to jacy: Husky i jakis mieszaniec pitbulla. podejrzewam ze nie ma tam duzo do powiedzenia... Aksel bardzo wylewnie sie przywital, niestety zdjec znowu nie udalo sie zrobic. bardzo chce byc glaskany, wyciaga lapke za kraty i prosi... moze ktos go przygarnie? takiego mlodego, pieknego psiaka??:-( Quote
enia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 A skąd Gamusia sie wzieła w schronisku? wiesz coś więcej o niej? jak ona do ludzi , zwierząt? Quote
evita. Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 A może wystawic te śliczności na allegro ? Warto pokazac je światu. Może dobre domki by się znalazły ? Jeśli tak to poproszę o jakieś namiary kontaktowe i może troszkę wiecej info o psiaczkach ? Quote
justine. Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 narazie sunia jest na obserwacji, lada dzien bedzie do adopcji, jest lagodna zarowno do ludzi jak i do zwierzat. Quote
justine. Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 evita. wyslalam ci pw, podnosze psiaczki, czemu nikt nie zaglada? :( Quote
justine. Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 tu jest jeszcze sliczny psinek, cos w typie bullterierka, moze sie spodoba? ma 1,5 roku. oddany zostal przez wlasciciela z powodu wyjazdu za granice. Lagodny (wbrew pozorom i wygladzie jego miesni :)) komu, komu? Quote
justine. Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 o niee nie pokazalo sie :( nie wiem czemu Quote
evita. Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 justine. napisał(a):evita. wyslalam ci pw, podnosze psiaczki, czemu nikt nie zaglada? :( PW dostałam :lol: . Postaram się jak najszybciej wystawić psiaczki na allegro. Ta mała przestraszona sunia przypomina mi troszkę jakąś rasę tylko nie wiem jaką :oops: Quote
justine. Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 a moze wiesz jak moge zrobic banerek?? psiaki wystawilam narazie na alegratka, kupiepsa i mojpupil. co do allegro to dzielimy sie czy jak wolisz? ja czekam na potwierdzenie przelewu bo minal czas wplaty...:) Quote
Recommended Posts