Gucci13 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Słupsku serdecznie zaprasza na Jesienną Krajową Wystawę Psów Rasowych w Kępicach w dniu 06.10.2012r. boisko KKP "GARBARNIA", ul. Leśna 2; 77-230 Kępice Proponowana obsada sędziowska Grupa I - Marek Czerniakowski Grupa II - Lidia Pastuszak - molosy i szwapsy szwajcarskie Andrzej Kaźmierski - dobermany Magdalena Kozłowska, Anna Sekrecka - pozostałe Grupa III- Marlena Jakubowska- sekcja I Magdalena Kozowska - pozostałe Grupa IV- Marlena Jakubowska Grupa V- Andrzej Kaźmierski Grupa VI - Andrzej Kaźmierski Grupa VII- Marlena Jakubowska Grupa VIII - Zofia Konderla Maciej Wytyk Grupa IX- Zofa Konderla Anna Sekrecka Grupa X - Andrzej Kaźmierski Młody Prezenter • Zbigniew Gilarski więcej info : http://www.zkwp.eslupsk.pl/wystawa_kepice.html ktoś się wybiera? my już zgłoszeni :) Quote
Marchewkowy Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 będą nasze dzieci :) Jak by ktoś mógł zrobić zdjęcia briardów klasa młodzieży to będę wdzięczna :) Quote
TOMAAS Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Mam wolne miejsce na Wystawę z okolic Olsztyna. Quote
luizan Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 ma ktos może fotki z finałów?? konkretnie chodzi mi o baby i użytki... Quote
jamnicze Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Dołączam do pytania, tyle, że interesują mnie juniory i grupa V :) Niestety, pogoda była masakryczna, a mając dwa psy i parasol nie da się robić zdjęć :evil_lol: Tak więc jeśli komuś wpadły przed obiektyw moje paszczury to bardzo proszę, zdjęcia poszukiwane :candle: Quote
Gucci13 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 mam zdjęcia z BIS Baby(chyba) :) Quote
jamnicze Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Buuuu, na prawdę nie ma nikt zdjęć z finałów grupy V? Quote
Yourii Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Gratulacje Haniu :) i wszystkim także gratuluję :) Ja również zadowolona mój maluch mokry jak kura ale z CACem wrócił :) Quote
Recommended Posts