Negri Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Dżina dziś pojechała do nowego domu. Dzwoniła do mnie Aga.. podobno ludzie super.. dom z ogrodem za Wrocławiem, małżeństwo bez dzieci mają jeszcze drugiego psa.. umówili się na sterylkę. Boże jak się cieszę..... mówię Wam aż się poryczałam Wszyscy w schronie stwierdzili ze lepiej trafić nie mogła... no i znowu ryczę :oops: Nie wiem co ze sobą zrobię ale dawno się już tak nie cieszyłam. :loveu::grins::grins::-D:-D:iloveyou::iloveyou::knajpa::cunao::laola::laola::beerchug::beerchug::drink1::drink1::BIG::BIG::Cool!::Cool!::Cool!::B-fly::B-fly::B-fly::bigcool::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: KOCHANIE BĄDź SZCZĘŚLIWA I GRZECZNA W NOWYM DOMKU :painting::thumbs: Quote
Korenia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Super :laola::laola: :laola::laola: :laola::laola: :laola::laola: :laola::laola: Quote
Koperek Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Matko! Przeczytałam tytuł i prawie z krzesła spadłam!:oops: JAK JA SIĘ CIESZĘ:loveu: YUPI:loveu:YUPI :loveu:YUPI :loveu:YUPI:loveu:YUPI!!!! Szkoda mi tylko, że się z Dżinusią nie pożegnalam...:shake: :shake: Tak bym chciała ją jeszcze zobaczyć!:roll: Może jak na sterylkę przyjdą to ją zobaczę... Quote
Ada-jeje Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 No i jak tu sie z takich wiadomosci nie cieszyc, tak rzadko te bidule cieple domki maja, a tu prosze dom z ogrodem a to sie psinie poszczescilo!!! :multi: :loveu: :multi: Quote
Bella11 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Tak Dżina dzisiaj pojechała do swojego domku bardzo się państwu spodobała , miała być wydana dopiero po sterylizacji chyba po 17 maja ale pani bardzo chciała ją już mieć w domku więc na zabieg przyjadą , pani aż się popłakała z radości że może ją wziąść już.Chyba będzie miała dobrze , państwo konkretni mają już psa owczarka więc Dżina będzie miała towarzysza do zabawy w ogrodzie . Swojego owczarka karmią Royalem lub pani gotuje więc i dobrego jedzonka jej nie zabraknie . Quote
paros Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Dżina jest szczęśliwa, bo ma swój domek :multi: :multi: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Negri Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 No proszę.... Bella po Twojej wiadomości znowu mi się łzy zakręciły w oku :oops: Quote
Koperek Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 ŁOJ! To trzeba się koniecznie zjawić w schronie po 17 maja i pstryknąć kilka fotek na potrzeby kibucujących Dżince dogomaniaków, nie??:cool3: :cool3: Z nową pańcią lub panciem lub z obojgiem i zobaczyć ten jej niesamowity uśmiech... echhh.... Można się rozmażyć!:loveu: Quote
Urwis Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 A ja właśnie dziś wysłałam jej zdjęcia moim rodzicom (nasza poprzednia sunia, też Dżina, też ze schronu, odeszła za TM po 15 latach z nami) i szukałam jej wątku na PWP w dziale "do adopcji". Przejrzałam 44 strony :lol:, Dżiny nie było i tak mnie tknęło, żeby zerknąć na "w nowym domu". Super, że ma dom, strasznie się cieszę i życzę suni szczęścia (i jej Państwu też:lol:) Quote
Recommended Posts