Jump to content
Dogomania

Młoda Dżina ma wspaniały dom..... :):):):):):):)):):):)):)

Recommended Posts

Posted

Dżina ma 1,5 roku - do 2 lat. Trafiła do schroniska w wieku 5 miesięcy. Jest bardzo energiczna, wesoła, kontaktowa i wylewna. Całym sercem kocha swojego opiekuna. Bardzo posłuszna i karna. Ładnie chodzi na smyczy. Jest łagodna i nieagresywna lecz na swoim terenie ładnie pilnuje <szczeka przy ogrodzeniu >. Jestem pewna, że byłaby wspaniałym towarzyszem rodziny w domku z ogrodem. Odstraszy złodzieja i będzie wspaniałym towarzyszem. Dajmy jej szansę i nie pozwólny umrzeć w schronisku.......:-(
Kontakt:
kinga_walasek@onet.eu lub 603 616 546

Jak zrobię ładniejsze zdjęcia to wkleję:roll: Mogę prosić o allegro?:modla::modla::modla:

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dżina ma duuużo ze sznaucerka średniego, chociaż jest ładniej umaszczona!:loveu: Ma przepiękną bródkę, którą tak bardzo nadstawia do miziania!:loveu:

Przyznam się szczerze, że na początku Dżinka wywarła na mnie nie najlepsze wrażenie, bo gdy przechodziłam obok jej boksu to wlatywała na siatkę z prędkością światła i z ogromną zawziętością darła się w niegogłosy:oops: Ja sobie myślę: po kiego grzyba tak tą mordkę (piękną:p ) wydzierasz na cały regulatorz??
Następnym razem ta sama sytuacja. Mówię sobie: albo mnie małpo złapiesz za rękę, albo dasz sobie spokój z tą zajadłością! Wsadziłam rękę i.... Dżinka zaczęła tak się przytulać, tak się ocierać, tak zaczęła dupką kręcić, że odleciałam!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Wspaniała sznaucerka terierowata/ terierka sznaucerowata szuka bezpiecznej przystani, gdzie mogłaby pokazać, jak bardzo kocha ludzi!

Daj Dżince kawałek siebie, a ona da Ci całą siebie- taka właśnie jest ta kochana psinka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

A Dżinka caluśka zmoknięta i zmarznięta........:-( :-( :-(
Czemu tego cukiereczka nikt do serca nie przytuli???:placz: :placz: :placz:
Ona tak pragnie ludzkiej życzliwości!!!