Negri Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Dżina ma 1,5 roku - do 2 lat. Trafiła do schroniska w wieku 5 miesięcy. Jest bardzo energiczna, wesoła, kontaktowa i wylewna. Całym sercem kocha swojego opiekuna. Bardzo posłuszna i karna. Ładnie chodzi na smyczy. Jest łagodna i nieagresywna lecz na swoim terenie ładnie pilnuje <szczeka przy ogrodzeniu >. Jestem pewna, że byłaby wspaniałym towarzyszem rodziny w domku z ogrodem. Odstraszy złodzieja i będzie wspaniałym towarzyszem. Dajmy jej szansę i nie pozwólny umrzeć w schronisku.......:-( Kontakt: kinga_walasek@onet.eu lub 603 616 546 Jak zrobię ładniejsze zdjęcia to wkleję:roll: Mogę prosić o allegro?:modla::modla::modla: Quote
Negri Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Ludzie co się z Wami dzieje?? :placz: :placz: :placz: Quote
Koperek Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dżina ma duuużo ze sznaucerka średniego, chociaż jest ładniej umaszczona!:loveu: Ma przepiękną bródkę, którą tak bardzo nadstawia do miziania!:loveu: Przyznam się szczerze, że na początku Dżinka wywarła na mnie nie najlepsze wrażenie, bo gdy przechodziłam obok jej boksu to wlatywała na siatkę z prędkością światła i z ogromną zawziętością darła się w niegogłosy:oops: Ja sobie myślę: po kiego grzyba tak tą mordkę (piękną:p ) wydzierasz na cały regulatorz?? Następnym razem ta sama sytuacja. Mówię sobie: albo mnie małpo złapiesz za rękę, albo dasz sobie spokój z tą zajadłością! Wsadziłam rękę i.... Dżinka zaczęła tak się przytulać, tak się ocierać, tak zaczęła dupką kręcić, że odleciałam!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 [CENTER]Kto przygarnie pięknego SzNaUcErKa? :razz: [/CENTER] Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [CENTER]Nikt tu nawet nie zagląda :shake: :shake: :shake: [/CENTER] Quote
Negri Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Koperku bo ona właście taka jest :eviltong: Dlatego mówię, że idealna do domu z ogrodem:cool3: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Piękna sunia o dużym temperamencie szuka domku z ogrodem i kochanego Pana !! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dżinka prosi o aukcję ! Negri, może napisz bezpośrednio do Markulki, albo BeatyJ ? Quote
Negri Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Dzięki wielkie :calus::calus::calus::calus: Quote
paros Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 I już jest na allegro :lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=176921077 :thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Później dalsze ogłoszenia w necie :roll: Quote
Negri Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Paros dziękuję Ci baaaardzo :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Koperek Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Wspaniała sznaucerka terierowata/ terierka sznaucerowata szuka bezpiecznej przystani, gdzie mogłaby pokazać, jak bardzo kocha ludzi! Daj Dżince kawałek siebie, a ona da Ci całą siebie- taka właśnie jest ta kochana psinka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Koperek Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 A Dżinka caluśka zmoknięta i zmarznięta........:-( :-( :-( Czemu tego cukiereczka nikt do serca nie przytuli???:placz: :placz: :placz: Ona tak pragnie ludzkiej życzliwości!!! Quote
Recommended Posts