Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby nie umaszczenie powiedziałabym , że to zarośnięta Aria :crazyeye: Ile suńka może mieć?
Nowi właściciele będą wchodzić na dogo, prawda?

Posted

Pani Magda już teraz czyta dogomanię, wyszukuje psie biedy i prosi mnie o pomoc dla nich. Zarejestruje sie na pewno i sama będzie o Ledusi pisać.

Sahara, a Twoja sunia jest zachwycajaca - mnie sie podoba, takie lubie i do tego z charakterem. Cóż, ma po prostu silnie rozwinięty instynkt posiadania - tez mam, więc temat nie jest mi obcy.
Natomiast moja sunieczka wielka przyjełaby wszystko, gdyby nie jej stała i poważna choroba, która skraca jej zycie z każdym dniem. Dlatego tak ważny jest spokój dla niej.
A niech mi kto powie jak utrzymac w spokoju i bez szaleństw airedale teriera, bo ja nie wiem.

Posted

Pani Magda już teraz czyta dogomanię

Pani Magdo, pozdrawiamy, czekamy na zalogowanie :lol:
Może być Pani spokojna o swoja sunię, dowieziemy ją juz nie długo!

Sahara, a Twoja sunia jest zachwycajaca - mnie sie podoba, takie lubie i do tego z charakterem. Cóż, ma po prostu silnie rozwinięty instynkt posiadania - tez mam, więc temat nie jest mi obcy.

Ona jest miła dla obcych psów, ale mnie nie wolno interesować sie nimi :evil_lol: . Mycha uważa że moją miłość ma na wyłączność.:p Za to nie lubi jak obcy ludzie ja dotykają. Wie do czego służą zęby :evil_lol:

Natomiast moja sunieczka wielka przyjełaby wszystko, gdyby nie jej stała i poważna choroba, która skraca jej zycie z każdym dniem. Dlatego tak ważny jest spokój dla niej.
A niech mi kto powie jak utrzymac w spokoju i bez szaleństw airedale teriera, bo ja nie wiem.

Współczuję Ci bardzo, straszne jest to uczucie jak patrzysz na swojego gasnącego psa, widzisz w nim chęć do życia, a choroba zabiera go.
Ponad dwa lata gasł nasz ukochany Dragon, do ostatniej chwili świadomy, wpatrzony w nas...
Airedalki są świetne, kiedyś bardzo chciałam mieć sunię. W Radomiu była wtedy sunia hodowlana, ale na marzeniach skończyło się.Te które znałam były wyjątkowo sympatyczne.:lol: A na mnie zawsze gdzieś czekało jakieś psie nieszczęście. Nigdy nie miałam psa, który byłby kupiony, wszystkie były po przejściach.

Posted

Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie :oops:
Magda - przyszła pancia Super Owcy :lol:
p.s. w przyszłym tygodniu obiecuje pokazac na forum pare zdjęć suni z nowego domku :)

Posted

chucas napisał(a):
Myslalam hmm... o Tosi ale moze zostanie i Leda:p zreszta samo wyjdzie jak ją zobacze tak bedzie najlepiej :lol:

Leda jest śliczne. Witaj Magdo a podasz nam swój adresik? :razz: :diabloti:
Bo bysmy przyszli zobaczyć Ledę, pomiziać i zabrać na malutki spacerek, albo jakąś przejażdżkę samochodem albo pociągiem pokażemy jej bliższą i dalszą okolicę ...:evil_lol:

Posted

Myślę, że wszystkie dane Magdy będą w umowie adopcyjnej - i Super Owca będzie miała niedaleko ciotkę Niezbyt super - za to Gogę. Juz ona odwiedzi Ledusie.
Wszyscy czekamy na suczydło .

A najważniejsze - witamy nową dogomaniaczke. Przyda sie wsparcie w poznańskich stronach.
Więc witaj i cieszymy sie bardzo.

Laluna - jaki pociag - taka Super Owca nie powinna podrózowac pociagami, powinna mieć rollsa z kierowcą :evil_lol:

Posted

Laluna - jaki pociag - taka Super Owca nie powinna podrózowac pociagami, powinna mieć rollsa z kierowcą :evil_lol:

Dobra podjade moim srebrnym rollsem, z asystą dwóch borderów które maja wprawe w zaganianiu owieczek w kierunku Wrocławia :evil_lol:

Posted

No dobra to ja proponuje bedziemy o Lede ciagnać monete. Radom, Wrocław, Poznań. Jak wyciagniemy trójfazowke to reszta niech sie zgłosi z wiaderkiem oddamy po jednej fazie.;)

Posted

Oczywiście wszystkich chętnych zapraszam na odwiedziny Ledusi von Super Owcy :cool3: i Gogo faktycznie nie jesteś Super Gogą tylko
Super Super Gogą :lol:

Posted

chucas napisał(a):
Oczywiście wszystkich chętnych zapraszam na odwiedziny Ledusi von Super Owcy :cool3: i Gogo faktycznie nie jesteś Super Gogą tylko
Super Super Gogą :lol:

Chucas, a jesteś pewna że ja chcesz?:cool3:

Posted

chucas napisał(a):
ja na nią czekam, a co nie jestescie pewne czy chcecie mi ja oddać?

A jeszcze się nie zoreientowałas ze my tu cieżkie boje toczymy o Lede?:evil_lol:
No ale tak czy tak masz największe szanse. Bo jak to mówią gdzie dwóch się bije trzeci korzysta.
Wiec skoro Ja, Sahara i SuperGoga sie pobijemy to Ty bedziesz tym co skorzysta.
Jak sie skumasz z SuperGogą to jestescie w przewadze miastowym.
Z drugiej strony układ miesiac we Wrocławiu, miesiac w Radomiu jest gorszy ze względu na odległość, niz Wrocław- Poznan:diabloti: ;)

Posted

chucas napisał(a):
ja na nią czekam, a co nie jestescie pewne czy chcecie mi ja oddać?

Pewna to ja nie jestem, czy powinnam taki skarb oddawać :eviltong:

Posted

LALUNA napisał(a):
A jeszcze się nie zoreientowałas ze my tu cieżkie boje toczymy o Lede?:evil_lol:
No ale tak czy tak masz największe szanse. Bo jak to mówią gdzie dwóch się bije trzeci korzysta.
Wiec skoro Ja, Sahara i SuperGoga sie pobijemy to Ty bedziesz tym co skorzysta.
Jak sie skumasz z SuperGogą to jestescie w przewadze miastowym.
Z drugiej strony układ miesiac we Wrocławiu, miesiac w Radomiu jest gorszy ze względu na odległość, niz Wrocław- Poznan:diabloti: ;)

Ja Ci dam, Poznań- Wrocław :mad:

Posted

Właśnie okazało się, że Super Owca będzie mieszkać chyba w mojej dzielnicy - więc i na spacerki może się umówimy z jej panią.
Więc łapki precz od owieczki - i prosimy tu bez takich tam itd. Ledusiu -my już czekamy - tzn. JA - a co dalej, to hmmmmm jeszcze obaczymy :cool3: .
Może kiedyś Wam ją pokażemy na żywca - ja w każdym razie nie jadam baraniny, nawet super-baraniny, więc owca bezpieczna jest.

I taka piękna.

Posted

Właśnie okazało się, że Super Owca będzie mieszkać chyba w mojej dzielnicy - więc i na spacerki może się umówimy z jej panią.

Taaaaaa okazało się ? Czy szybko sie przeprowadziłas w tym tygodniu do tej dzielnicy aby być blizej ślicznej Ledy ? :razz:

-my już czekamy - tzn. JA - a co dalej, to hmmmmm jeszcze obaczymy :cool3: .

O rzesz Ty, chcesz nas wykolegować ?:mad:

Może kiedyś Wam ją pokażemy na żywca - ja w każdym razie nie jadam baraniny, nawet super-baraniny, więc owca bezpieczna jest.

My tez nie jadamy, nawet nie gryziemy, moje bordery moga tylko zaganiać wzrokiem :p

Posted

A szkoda, bo ja właśnie szukam psa w potrzebie który mógłby pracować z owcami, ale nie mam nic na oku, a tam niestety nie ma osoby która by mogła od zera psa przyuczyć. Może OWCA!!!