Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale chciałam miec 100% pewność.;)
Byłam dzisiaj z samego rana w schronisku, sunia jest, rezerwacja na moje nazwisko zrobiona :lol:
Odbierzemy ją w czwartek, żeby ja wykąpać przed podróżą. 400 km w towarzystwie śmierdziuszka nie usmiecha mi się :razz: . Szczególnie, że będziemy bardzo blisko siebie w czasie podróży :evil_lol: . Samochód to tak pod sufit wypakowany sprzętem.
Moja Puma bedzie niepocieszona, miała z nami jechać, a musi koleżance miejsca ustąpić ;)
Poznań, szykujcie sie :p Radom nadciąga :evil_lol:

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Odbierzemy ją w czwartek, żeby ja wykąpać przed podróżą.

SuperGoga uważaj, jak Sahara zaczyna tak mówić to znaczy ze kombinuje aby ślicznotkę sobie zostawić. Jak ja umyje, wyczesze i wyperfumuje to juz sie nie rozstanie, siła trzeba będzie zabierac:eviltong:

Sahara zrób jej zdjecie przynajmniej. ;)

Posted

Sunie rezerwował mi pan, który ją przyjmował. Ucieszył się, że będzie miała dom. Od razu chciał mi ją wydawać :evil_lol: Przy okazji usłyszałam historię o tym jak kobieta która ją znalazła, wiozła ją z drugiego końca Radomia do schroniska autobusem, a później szła z nią kawał drogi od przystanku.
Uwierzcie mi, że to nie jest blisko :razz: Tak sobie pomyślałam, jakby Pani Magda napisała kilka słów podziękowania dla tej pani :roll: , dałabym kopertę i znaczek i poprosiła, żeby schronisko jej wysłało. Żeby wiedziała, że uratowała małą i Misia będzie miała cudowny dom w Poznaniu. Dzięki niej.
Jak myślicie?:cool3:

Posted

agusiazet napisał(a):
"Poznań szykuj się Radom nadciąga!!!"

To jest super muszę jeszcze nie raz wykorzystać tę myśl z innymi miastami!!!

Agusiu, udzielam Ci licencji z nieograniczonym wykorzystaniem :p

Posted

Jak myślicie?:cool3:

Ja myśle ze zrób ładne zdjecie a potem dedykacje dla tej PAni i wyślij. BO wiesz bedzie jej miło, jak bedzie miała na pamiątke zdjecie uratowanej suni.

Posted

Sahara, to dobry pomysł - ale :mad: Poznań, to taka troche większa wieś - jest tu taki jeden sklepik ogólnoprzemysłowy i tam można kupic papier i kopertę :evil_lol: , więc mi tu prosze bez takich. Chyba że juz się rozeszło, że poznaniacy to Szkoci wywaleni ze szkocji za skąpstwo - oj to byłoby źle :shake: . Chcieliśmy to ukryć.

Cieszę sie że sunia będzie u nas, p. magda napisze kartkę i wyśle gdzie powiesz, możemy nawet dołączyc fotke suni. Tylko prosze sie tam po drodze nie zakochać, bo nie będe siłą wydzierać - choc kto wie?:razz:

Posted

Chyba że juz się rozeszło, że poznaniacy to Szkoci wywaleni ze szkocji za skąpstwo - oj to byłoby źle :shake: . Chcieliśmy to ukryć.

No przecież to wszyscy wiedza ze Poznaniacy drut wynaleźli:evil_lol:

Tylko prosze sie tam po drodze nie zakochać, bo nie będe siłą wydzierać - choc kto wie?:razz:

Sahara to nie masz szans, bo oni ten drut z jednej monety zrobili jak sobie tak wydzierali te monete :diabloti:

Posted

[quote name='LALUNA']SuperGoga uważaj, jak Sahara zaczyna tak mówić to znaczy ze kombinuje aby ślicznotkę sobie zostawić. Jak ja umyje, wyczesze i wyperfumuje to juz sie nie rozstanie, siła trzeba będzie zabierac:eviltong:

Sahara zrób jej zdjecie przynajmniej. ;)
Zazdrośnica
Pola już Ci nie wystarcza?
Zdjecia specjalnie dla Ciebie, żebyś mogła chociaż popatrzeć

Posted

Pola już Ci nie wystarcza?

No kiedy ta tez piekna. A ze zadna nie moze byc moja,:placz: to chociaż dawaj te zdjecia i weż adres, jakby co to porwiemy. :diabloti:

Posted

[quote name='supergoga']Sahara, to dobry pomysł - ale :mad: Poznań, to taka troche większa wieś - jest tu taki jeden sklepik ogólnoprzemysłowy i tam można kupic papier i kopertę :evil_lol: , więc mi tu prosze bez takich. Chyba że juz się rozeszło, że poznaniacy to Szkoci wywaleni ze szkocji za skąpstwo - oj to byłoby źle :shake: . Chcieliśmy to ukryć.

Cieszę sie że sunia będzie u nas, p. magda napisze kartkę i wyśle gdzie powiesz, możemy nawet dołączyc fotke suni. Tylko prosze sie tam po drodze nie zakochać, bo nie będe siłą wydzierać - choc kto wie?:razz:
Dobre sobie, o co Wy mnie podejrzewacie?
Ja to wogóle nie jestem złośliwa :diabloti:
Z tym wysyłaniem chodziło mi raczej o to, że obowiązuje ochrona danych osobowych i schronisko nie da mi adresu :eviltong:

Posted

[quote name='LALUNA']No kiedy ta tez piekna. A ze zadna nie moze byc moja,:placz: to chociaż dawaj te zdjecia i weż adres, jakby co to porwiemy. :diabloti:
Nie martw się Kochana Koleżanko, już ja sie postaram żebyś miała pod dostatkiem piesków szukających domów

Posted

Sahara, no już bez przesady z ta ilością psów w potrzebie. I tak ich coraz więcej.
A tak w ogóle - kto Cie tam wie :evil_lol:
Skoro mnie juz wszyscy rozszyfrowali - z tym drutem, moneta itp.

I prosze mi Ledy nie przeziebic, w całości dowieźć - bo tu juz cały dom czeka - oprócz mojej Lagunki, ona raczej mniej chętna takim odwiedzinom, ale jej jakoś nikt o zdanie nie pyta - taki wredny dom.

Posted

[quote name='supergoga']
A tak w ogóle - kto Cie tam wie :evil_lol:
No cóż, po mnie można się wiele spodziewać, ale mój stróż czuwa ;) :evil_lol:

I nie martw się o Ledę, dowiozę ją całą i szczęśliwą :loveu:
Muszę się Wam przyznać, że przeżyłam chwilę grozy, przed bramą schroniska.
Nie wiem co bym zrobiła jakby jej nie było :shake: . Kamień spadł mi z serca.
A tu możecie zobaczyć moje dziewczyny :
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924&page=148

Posted

Ale Twój stróż taki Ledowaty - więc niepokój nadal we mnie tkwi. I wiesz, najbardziej boję się, jak ja ją oddam p. Magdzie. Bo gdybym nie oddała - to p. Magda chyba tym razem jużmnie zabije na pewno (a nie wiem czy za ludzkim TM jest net ;) ).

Ledusiu - ciotka czeka na ciebie i łóżeczko z małą ciotką Opal już też :evil_lol: .

Posted

supergoga napisał(a):
Ale Twój stróż taki Ledowaty - więc niepokój nadal we mnie tkwi. I wiesz, najbardziej boję się, jak ja ją oddam p. Magdzie. Bo gdybym nie oddała - to p. Magda chyba tym razem jużmnie zabije na pewno (a nie wiem czy za ludzkim TM jest net ;) ).

Ledusiu - ciotka czeka na ciebie i łóżeczko z małą ciotką Opal już też :evil_lol: .

Ja rozumiem Twój niepokój, ale Mycha baaardzo zazdrosna o mnie, nie trawi konkurencji.
W małym ciele wielki duch, Leda nie miałaby szans :evil_lol:

Posted

Bo gdybym nie oddała

No widzisz Supergoga, to sie nie powinnas dziwic ze nam rózne takie mysli przychodza do głowy skoro sama sie bijesz z podobnymi myślami :evil_lol: :eviltong: