sahara Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale chciałam miec 100% pewność.;) Byłam dzisiaj z samego rana w schronisku, sunia jest, rezerwacja na moje nazwisko zrobiona :lol: Odbierzemy ją w czwartek, żeby ja wykąpać przed podróżą. 400 km w towarzystwie śmierdziuszka nie usmiecha mi się :razz: . Szczególnie, że będziemy bardzo blisko siebie w czasie podróży :evil_lol: . Samochód to tak pod sufit wypakowany sprzętem. Moja Puma bedzie niepocieszona, miała z nami jechać, a musi koleżance miejsca ustąpić ;) Poznań, szykujcie sie :p Radom nadciąga :evil_lol: Quote
agusiazet Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 "Poznań szykuj się Radom nadciąga!!!" To jest super muszę jeszcze nie raz wykorzystać tę myśl z innymi miastami!!! Quote
LALUNA Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Odbierzemy ją w czwartek, żeby ja wykąpać przed podróżą. SuperGoga uważaj, jak Sahara zaczyna tak mówić to znaczy ze kombinuje aby ślicznotkę sobie zostawić. Jak ja umyje, wyczesze i wyperfumuje to juz sie nie rozstanie, siła trzeba będzie zabierac:eviltong: Sahara zrób jej zdjecie przynajmniej. ;) Quote
sahara Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Sunie rezerwował mi pan, który ją przyjmował. Ucieszył się, że będzie miała dom. Od razu chciał mi ją wydawać :evil_lol: Przy okazji usłyszałam historię o tym jak kobieta która ją znalazła, wiozła ją z drugiego końca Radomia do schroniska autobusem, a później szła z nią kawał drogi od przystanku. Uwierzcie mi, że to nie jest blisko :razz: Tak sobie pomyślałam, jakby Pani Magda napisała kilka słów podziękowania dla tej pani :roll: , dałabym kopertę i znaczek i poprosiła, żeby schronisko jej wysłało. Żeby wiedziała, że uratowała małą i Misia będzie miała cudowny dom w Poznaniu. Dzięki niej. Jak myślicie?:cool3: Quote
sahara Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 agusiazet napisał(a):"Poznań szykuj się Radom nadciąga!!!" To jest super muszę jeszcze nie raz wykorzystać tę myśl z innymi miastami!!! Agusiu, udzielam Ci licencji z nieograniczonym wykorzystaniem :p Quote
LALUNA Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Jak myślicie?:cool3: Ja myśle ze zrób ładne zdjecie a potem dedykacje dla tej PAni i wyślij. BO wiesz bedzie jej miło, jak bedzie miała na pamiątke zdjecie uratowanej suni. Quote
supergoga Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Sahara, to dobry pomysł - ale :mad: Poznań, to taka troche większa wieś - jest tu taki jeden sklepik ogólnoprzemysłowy i tam można kupic papier i kopertę :evil_lol: , więc mi tu prosze bez takich. Chyba że juz się rozeszło, że poznaniacy to Szkoci wywaleni ze szkocji za skąpstwo - oj to byłoby źle :shake: . Chcieliśmy to ukryć. Cieszę sie że sunia będzie u nas, p. magda napisze kartkę i wyśle gdzie powiesz, możemy nawet dołączyc fotke suni. Tylko prosze sie tam po drodze nie zakochać, bo nie będe siłą wydzierać - choc kto wie?:razz: Quote
LALUNA Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Chyba że juz się rozeszło, że poznaniacy to Szkoci wywaleni ze szkocji za skąpstwo - oj to byłoby źle :shake: . Chcieliśmy to ukryć. No przecież to wszyscy wiedza ze Poznaniacy drut wynaleźli:evil_lol: Tylko prosze sie tam po drodze nie zakochać, bo nie będe siłą wydzierać - choc kto wie?:razz: Sahara to nie masz szans, bo oni ten drut z jednej monety zrobili jak sobie tak wydzierali te monete :diabloti: Quote
sahara Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='LALUNA']SuperGoga uważaj, jak Sahara zaczyna tak mówić to znaczy ze kombinuje aby ślicznotkę sobie zostawić. Jak ja umyje, wyczesze i wyperfumuje to juz sie nie rozstanie, siła trzeba będzie zabierac:eviltong: Sahara zrób jej zdjecie przynajmniej. ;) Zazdrośnica Pola już Ci nie wystarcza? Zdjecia specjalnie dla Ciebie, żebyś mogła chociaż popatrzeć Quote
LALUNA Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Pola już Ci nie wystarcza? No kiedy ta tez piekna. A ze zadna nie moze byc moja,:placz: to chociaż dawaj te zdjecia i weż adres, jakby co to porwiemy. :diabloti: Quote
sahara Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='supergoga']Sahara, to dobry pomysł - ale :mad: Poznań, to taka troche większa wieś - jest tu taki jeden sklepik ogólnoprzemysłowy i tam można kupic papier i kopertę :evil_lol: , więc mi tu prosze bez takich. Chyba że juz się rozeszło, że poznaniacy to Szkoci wywaleni ze szkocji za skąpstwo - oj to byłoby źle :shake: . Chcieliśmy to ukryć. Cieszę sie że sunia będzie u nas, p. magda napisze kartkę i wyśle gdzie powiesz, możemy nawet dołączyc fotke suni. Tylko prosze sie tam po drodze nie zakochać, bo nie będe siłą wydzierać - choc kto wie?:razz: Dobre sobie, o co Wy mnie podejrzewacie? Ja to wogóle nie jestem złośliwa :diabloti: Z tym wysyłaniem chodziło mi raczej o to, że obowiązuje ochrona danych osobowych i schronisko nie da mi adresu :eviltong: Quote
sahara Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='LALUNA']No kiedy ta tez piekna. A ze zadna nie moze byc moja,:placz: to chociaż dawaj te zdjecia i weż adres, jakby co to porwiemy. :diabloti: Nie martw się Kochana Koleżanko, już ja sie postaram żebyś miała pod dostatkiem piesków szukających domów Quote
supergoga Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Sahara, no już bez przesady z ta ilością psów w potrzebie. I tak ich coraz więcej. A tak w ogóle - kto Cie tam wie :evil_lol: Skoro mnie juz wszyscy rozszyfrowali - z tym drutem, moneta itp. I prosze mi Ledy nie przeziebic, w całości dowieźć - bo tu juz cały dom czeka - oprócz mojej Lagunki, ona raczej mniej chętna takim odwiedzinom, ale jej jakoś nikt o zdanie nie pyta - taki wredny dom. Quote
Beata J. Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Nie było mnie cały weekend. Nie doczytałam. Quote
agusiazet Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Beato znajdź jakiegoś podobnego i wykorzystaj aukcję!!! Quote
Beata J. Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 właśnie zmieniam. W tej chwili jest już 3 obserwatorów. Fajnie że suni tak się poszczęściło Quote
supergoga Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jest w tym samym wieku śnieżnobiała Lula, chyba z Elbląga - Rybcia jej wątek załozyła o ile sie nie myle. Tez robiłam ogłoszenia dla niej w necie. Quote
LALUNA Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Beata J. napisał(a):Lulę mam już na allegro Ta Beata to taki wirtualny opiekun Luli, mnie też tam zaciagnęła:lol: Quote
sahara Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='supergoga'] A tak w ogóle - kto Cie tam wie :evil_lol: No cóż, po mnie można się wiele spodziewać, ale mój stróż czuwa ;) :evil_lol: I nie martw się o Ledę, dowiozę ją całą i szczęśliwą :loveu: Muszę się Wam przyznać, że przeżyłam chwilę grozy, przed bramą schroniska. Nie wiem co bym zrobiła jakby jej nie było :shake: . Kamień spadł mi z serca. A tu możecie zobaczyć moje dziewczyny : http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924&page=148 Quote
supergoga Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ale Twój stróż taki Ledowaty - więc niepokój nadal we mnie tkwi. I wiesz, najbardziej boję się, jak ja ją oddam p. Magdzie. Bo gdybym nie oddała - to p. Magda chyba tym razem jużmnie zabije na pewno (a nie wiem czy za ludzkim TM jest net ;) ). Ledusiu - ciotka czeka na ciebie i łóżeczko z małą ciotką Opal już też :evil_lol: . Quote
sahara Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 supergoga napisał(a):Ale Twój stróż taki Ledowaty - więc niepokój nadal we mnie tkwi. I wiesz, najbardziej boję się, jak ja ją oddam p. Magdzie. Bo gdybym nie oddała - to p. Magda chyba tym razem jużmnie zabije na pewno (a nie wiem czy za ludzkim TM jest net ;) ). Ledusiu - ciotka czeka na ciebie i łóżeczko z małą ciotką Opal już też :evil_lol: . Ja rozumiem Twój niepokój, ale Mycha baaardzo zazdrosna o mnie, nie trawi konkurencji. W małym ciele wielki duch, Leda nie miałaby szans :evil_lol: Quote
LALUNA Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Bo gdybym nie oddała No widzisz Supergoga, to sie nie powinnas dziwic ze nam rózne takie mysli przychodza do głowy skoro sama sie bijesz z podobnymi myślami :evil_lol: :eviltong: Quote
Recommended Posts