Penny Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 To Zuzia długo nie pomieszkała sobie w domu tymczasowym :) Powodzenia malutka. [quote name='Akrum']Właśnie przed chwilką zadzwoniła jakaś babka ws. Zuzi. Skierowałam ją na naszą stronę polecając Orła i Reszkę. Pani powiedziała, że zobaczy, ale chce trikolorkę.[/QUOTE] Jakby co to można też polecać moje maluchy. Trikolorki z nich nie są, ale dwukolorki to już tak. Za 3-4 tygodnie będą już adopcyjne. Quote
Akrum Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 tak, tak - pamiętam :) tylko własnie nie wiedziałam, od kiedy one będą gotowe do adopcji :) Quote
Emma53 Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 [quote name='Juldan']Wow, Emma to jutro zostaniesz z "tylko" jednym tymczasem;) [/QUOTE] I tylko z jedną rezydentką Stonią. Moja gromadka się ostatnio przerzedziła:shake:. W ciągu roku pochowałam dwa swoje psy Tinę i Cwaniaka. Została przygarnięta 1,5 roku temu sunia. Quote
Juldan Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='Emma53']I tylko z jedną rezydentką Stonią. Moja gromadka się ostatnio przerzedziła:shake:. W ciągu roku pochowałam dwa swoje psy Tinę i Cwaniaka. Została przygarnięta 1,5 roku temu sunia.[/QUOTE] Ewa tak strasznie mi przykro z powodu Tiny i Cwaniaka- słyszeliśmy o wszystkim od Akrum i Pydrki. Wiem, że nie jestem w stanie napisać ani zrobić niczego co złagodzi Twój ból... ale wiem też, że biegają teraz szczęśliwe za TM i że gdyby mogły tu wrócić i wybrać sobie Dom i Rodzinę- to na pewno wróciłyby do Ciebie... Quote
Recommended Posts