Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To Zuzia długo nie pomieszkała sobie w domu tymczasowym :)
Powodzenia malutka.

[quote name='Akrum']Właśnie przed chwilką zadzwoniła jakaś babka ws. Zuzi.
Skierowałam ją na naszą stronę polecając Orła i Reszkę. Pani powiedziała, że zobaczy, ale chce trikolorkę.[/QUOTE]

Jakby co to można też polecać moje maluchy. Trikolorki z nich nie są, ale dwukolorki to już tak. Za 3-4 tygodnie będą już adopcyjne.

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Juldan']Wow, Emma to jutro zostaniesz z "tylko" jednym tymczasem;)

[/QUOTE] I tylko z jedną rezydentką Stonią. Moja gromadka się ostatnio przerzedziła:shake:. W ciągu roku pochowałam dwa swoje psy Tinę i Cwaniaka. Została przygarnięta 1,5 roku temu sunia.

Posted

[quote name='Emma53']I tylko z jedną rezydentką Stonią. Moja gromadka się ostatnio przerzedziła:shake:. W ciągu roku pochowałam dwa swoje psy Tinę i Cwaniaka. Została przygarnięta 1,5 roku temu sunia.[/QUOTE]

Ewa tak strasznie mi przykro z powodu Tiny i Cwaniaka- słyszeliśmy o wszystkim od Akrum i Pydrki. Wiem, że nie jestem w stanie napisać ani zrobić niczego co złagodzi Twój ból... ale wiem też, że biegają teraz szczęśliwe za TM i że gdyby mogły tu wrócić i wybrać sobie Dom i Rodzinę- to na pewno wróciłyby do Ciebie...