Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

zagaduję Weszkę na gg ale nie odpowiada :shake: . Czekam na wieści od niej, bo nie wiem czy ruszamy z tymczasem czy nie. Wszystko w jej rękach.:cool1:

Posted

Jestem, jestem ;) Szkoda że dalej nie wiemy czy to mini czy średniak i jaka płeć, wiek i skąd się wziął ale powiem tak - NIE MA NA CO CZEKAĆ bo taki przerażony pies nie ma lekko w schronie :( Jeśli by Wam się udało ustalić choć te 3 szczegóły to będę w stanie podjąć decyzję.
Zrozumcie mnie że coś więcej muszę wiedzieć o psiaku zanim się podejmę takiego poważnego wyzwania.
Prosiłabym jeśli to możliwe o ustalenie jutro.

Posted

No to dowiedziałam się tylko tyle...
Jest to suczkaw wieku około półtora roku. Wysterylizowana. Można jąjuż adoptować. W papierach ma napisane sznauceropodobna. Niestety pan mi nie potrafił określić jakiej jest wielkosci. A z budy to mi ją dopiero wyciągnie jak się zdecyduję na psa. Inaczej tego nie zrobi.
Jak na moje oko jest to sredniak. Jednak tak wystraszony. Nie wyszedł z budy. Widać było że chce i to bardzo... jednak ten agresywny pies i dla mnie był niemiły.
Zaraz wstawię fotki. Chociaż nie wiem czy jest sens, bo są podobne do pozostałych..pies w budzie i to wszystko.

Guest Agata_B
Posted

Hop :)

hala - nie bylam w schronisku w Obornikach w sobotę, postaram sie za tydzień

Posted

Po wymianie myśli z Halą jestem zdecydowana zabrać suczkę. Trzeba to zrobić jak najszybciej bo ona tam długo nie wytrzyma - nie je, nie chodzi, jest okropnie przerażona :( :( :(

KaLOlina możesz ją dowieźć do Krakowa????

JAK NAJSZYBCIEJ JĄ MUSIMY ZABRAĆ. JA CZEKAM!!!

Posted

Dlaczego ona jest sunią??? Jakby była pieskiem, to ją zabrałabym na czasowo do siebie, bo skoro się zdecydowałam wziąć Momusa, to przeciez tego też bym mogła przechować. Ale moja zwariowana suczka nie da jej spokoju!