Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na wątku Kropki napisałam, że Pyzka będzie na noc u kaLOliny - więc resztę pewnie załatwią między sobą :p

Już piszę tel do mrówy :razz:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

nie marudzić - w końcu pyza bedzie wyjmowana ze schornu we czwartek..a to jest najbardziej newralgiczny punkt..
w piątek tylko transport..:lol:

bedzie dobrze!!!

Posted

Weszka-chwilowo nie doszly szelki wiec mozliwe ze Pyzulke bede musiala odebrac w kolczatce:( ale odwroce ja:( bo tak sie zlozylo ze normalna obroze Micha wcielo...a jutro w schronie jestem juz na 10 i wszystkie sklepo zoo beda u nas zamkniete;) nic sie nie martwcie-dopiete na ostatni guzik jestesmy;) a ja dla niepoznaki ide w okularach zmienie fryz i inaczej sie ubiore:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

i nic nie bedzie-ja mam wylozyc bo pieniazki na kropke juz dostalam:) szelki dojda pewnie jutro ale pozniej:) ja mam w domu tylko kolczatke teraz...ze smycza nie ma sprawy-jedna mam od Hali druga mam swoja dla Micha na odbior ze schronu i transport samochodem bedzie looz...

Posted

kaLOlina napisał(a):
kolczatke bede musiala obrocic...bo obroza normalna zaginela w akcji...szelki dalam juz Collakowi...
Ja mam jakieś obroże... W razie czego możesz KaLOlina podjechać i wziąć ...

Posted

hala-nie kracz... Goniu nie wiem czy dam rade...chyba ze z samego rana:( problem w tym ze znajoma sie zrywa z zajec i ma samochod miedzy 10 a 11:30...nie wiem czy wszystko damy rade zalatwic?? ja nawyzej kupie jutro jakas taka AWARYJNA za pare zlotych...bo ta kolczatka-od Ciebie-na ktorej Misiek jest miodzio chyba Pyze przerazi...haha i nie moge zapomniec o kagancu-Pyza moze zeby pokazac;)

Posted

kaLOlina napisał(a):
hala-nie kracz... Goniu nie wiem czy dam rade...chyba ze z samego rana:( problem w tym ze znajoma sie zrywa z zajec i ma samochod miedzy 10 a 11:30...nie wiem czy wszystko damy rade zalatwic?? ja nawyzej kupie jutro jakas taka AWARYJNA za pare zlotych...bo ta kolczatka-od Ciebie-na ktorej Misiek jest miodzio chyba Pyze przerazi...haha i nie moge zapomniec o kagancu-Pyza moze zeby pokazac;)
Mam pomysł. Jedź o 10 do tego sklepu w którym byłyśmy razem. Powedz, że to awaryjna sytuacja. Niech dadzą Ci wszystko czego potrzebujesz, i powiedz, że ja przyjadę później i ureguluję.. (no tak do 50zł;)) Gdyby mieli problem, to poproś by zadzwonili, albo zadzwoń sama i daj mi słuchawkę...

Posted

Goniu!!!! ty wariatko;) :loveu: :loveu: :loveu:
my potrzebujemy tylko zwyklej obozy bo szeleczki jeszcze do mnie nie dotarly;) moze jutro z rana zawita do mnie listonosz?? ;)
jak cos to odwiedze wasz skelp ale zakupy zrobia sama i ogarnicza sie do paru zlotych;) jedzonmko dla zwierzow juz mam...miski tez znalazlam dla Pyzulki...legowisko tylko na 1noc wiec nie ma problemu;) :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

no tak tylko...wiecie ja nie sadze ale nie wiem na ile bedzie wystraszona ;)ale raczej mi na taka nie wyglada nawet nie warczala na te szczekacze co ja obskakiwaly;)