monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Aha jeśli chodzi o godziny, to jutro będę wszystko wiedzieć :p Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 oki bo jak wczesno ranne to trzeba Pyze zabrac w czwaretk-adopcja z formalnosciami-pies bedzie 'wolny' dopiero ok 11...nic ide z michem na spacer i zapytam jeszcze moja matke czy nie ma kogos kto by psa przetrzymal...moja wanna do tego sie nie nadaje i chyba Andy by mnie z domu wywalil...;) Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 haloooo Poznan czy jest KTOS kot moze sliczna Pyzeulke przetrzymac TYLKO jedna noc z czwartku na piatek?????? Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 A ja mam cały czas obawy, czy schronisko nam ją wyda :niewiem: Quote
monita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No i mam kolejną porcję wieści o transporcie :razz: Więc Dorota, po dowiezieniu Pyzy do Wrocławia, jedzie do Wałbrzycha. Chce wyjechać z Poznania w godzinach rannych tj: o godzinie 7 - Odebrałaby od kogoś Pyzulkę i na około 11 będzie we Wrocku :p Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Pyzulke i kropke...to ja szukam noclegu... Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 oki sluchajcie...BARDZO MOZLIWE ze miejsce na jednego psa bede miala u siebie tzn nie w domu ale u sasiadki-jeszcze musze ja przekonac...ale na jedna noc powinna sie zgodzic...nic nie gwarantuje pogadam z nia dzis jak wroci z pracy.... w NAJGORSZYM wypadku mam jeszcze wolna suterene-tzn tam jest zrobione mieszkanie kawalerka ale teraz nie zamieszkane...mozna wsadzic miske legowisko na noc zostawic-w ciagu dnia oczywiscie posiedzialabym z psem.... tylko tyle moge zaoferowac.... Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 rozwiazanie typowo awaryjne i tylko na 1noc... Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 no to lepiej;) ja zalatwie cos dla Pyzy...jesli nie sasiadka to pozostaje pusta kawalerka...najwyzej wezme materac i z nia spedze noc... hmmm nie jestem pewna czy wydadza mi 2 psy...LOL juz wzbudzam podejrzenia...chyba bede potrzebowala pomocy...;) Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ja Pyze chetnie mimo ze brudna i ze smierdzi;) jest sliczna!! Quote
AMIGA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Monita - normalnie NIE KRACZ! KaLOlina - była poprzednim razem jakas Poznanianka, która się oferowała, że może Pyzę przetrzymać u siebie na jedną noc - jakaś chyba Gonia. Może ona by teraz znowu mogła nam pomóc??? Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 dobrze by bylo...moja kolezanka moze pojechac i wyadoptowac oba p[sy od razu w czwartek ale o 10 rano...pozniej hmmm jakos je przetrzymac trzeba... Quote
AnkaG Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ciągle trzymam kciuki za Pyzulkę. :lol: Tu i tak macie czas na przygotowania. Jak wyciągaliśmy Guzika z naszego szczecińskiego schronu to była akcja błyskawica. Rano się dowiedziłam, że muszę zabrać go ze schronu. Schron czynny do 16.00 i ja pracuję do 16.00 - musiałam się urwac z pracy. Ale się udało. I teraz mieszka w domku w Wiśle. Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 hmmm ja nie chce za glosno tu pisac ale za bardzo nie mam zeby wylozyc na obroze i smycz dla Pyzy...kaganiec jakis mam nie wiem czy bedzie dobry:( na kropke nie mam zadnego sprzetu...a trzeba jeszcze wylozyc na adopcje...:( przepraszam ale troszke mnie Misiek zjada ostatnio...koty tez...:shake: :shake: Quote
weszka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ja dla Pyzy mam szelki i smycz i kaganiec też może skołuję jakby był potrzebny. Daj adres to dzisiaj (ale wieczorem) to wszystko wyślę - na czwartek powinno być u Ciebie. Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 weszka adres wysylam na pw...kaganiec tu mam wiec nie bedzie problemu...ale nie wiem czy ta burza skoltunionych wlosow wejdzie;) w sumie to nie problem kupis obroze czy smycz ale jak juz sa 2 psy to robia sie koszty tym bardziej ze ostatnio wlasnie jednego Colli zaopatrzylam w szelki i elegancka smycz... Quote
weszka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 OK dziękuję. Wyślę najwyżej kurierem z pracy ;) żeby doszło na 100%. KaLOlina ja wiem, że to są koszty. Sporadycznie to nie problem ale co chwilę wydawać nawet kilkanaście złotych to się zbiera. Nie musisz mnie tłumaczyć - wiem coś o tym ;) Jesteś wspaniała że tak pomagasz :) Quote
AniaB Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 o rety - to co - piatek, tak? do wrocka - no cudownie...!:loveu: amiga - napisz prosze jak temat rozwiazujemy my ze swojej strony - ja proponuje wyjechać w miare wczesnie - ok. 7.30 - 8.00. Najwyżej poprosimy dziewczyny z ligoty, zeby szykowały dla nas psy..i odbierzemy całe towarzystwo hurtem.. Czy jedziemy Twoim autkiem, czy ja pozyczam matiza od rodziców? (rzygania sie nie boje:lol: , tylko matiz jest mały...) bloczki na autostrade mam darmowe - wiec ten koszt odpada.. pisze zatem do kiwi ze w piatek ruszamy.. ps. ale dosi chyba nie bedziemy odwiedzac juz w takiej sytuacji - jak myslisz? Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 haha no to ruszylo sie....zeby tylko w schronie wszystko poszlo bez problemow...i zeby nam psa wyadali...a w sumie to oba psy-slawna w schronie kropke tez... Quote
BIANKA1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ja mieszkam prawie na wjeżdzie do wrocławia . Przez Trzebnice będziecie jechać? Quote
AMIGA Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No tak, ale tu jeszcze dochodzi sprawa transportu, bo jednak przejechać taki kawał świata, żeby w ostatniej chwili "pocałować klamkę", bo schronisko już będzie zamknięte, to niezbyt wesoła perspektywa Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 dlatego psiaki wyciagne w czwartek...i dam znac co i jak poszlo... mam nadzieje ze nie zawolaja za nie jekiejs olbrzymiej sumy.... KTO MOZE W POZNANIU PRZECHPWAC PYZE NA 1 NOC??? Quote
Recommended Posts