weszka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Gonia, Monika przeczytałam wątek o Sułtanie. Nóż się w kieszeniu otwiera :angryy: Dobrze że się wam w końcu udało psa zabrać. Trzymam kciuki! Quote
kaLOlina Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 to jak mamy jakies newsy??? mnie nie bedzie za chwilke...hala jest w pracy dostepu do netu nie ma...KTOS ODBIERZE PYZE??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
weszka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Jak ja mogę mieć newsy będąc w pracy w Krakowie? Napisałam do kogo mogłam. Do Hali smsa ale nie odpisała. Jest godz. 14 więc obawiam się że kicha z tego wszystkiego wyjdzie. Quote
monita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Dziewczyny poukładajmy informacje :razz: Pyza wieczorem musi być wyciągnięta ze schroniska. Nastepnie na noc przetrzymuje ją supergoga,do której o 3 przyjedzie Dorota i weźmie Pyzkę do Wrocławia. A z Wrocławia to wiadomo ;) Jeżeli jest taka okazja, to nie możemy jej znowu zaprzepaścić !! :-( Quote
monita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 To może ja napiszę, do reszty dziewczyn, które wymieniła GoniaP :razz: Quote
weszka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 monita nie wieczorem bo schron jest pewnie max do 16 czynny. Czyli jest na to godzina. Nie widzę tego bo nie ma kto pojechać :shake: Quote
AMIGA Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kuuurcze - to jest akcja na "cito" Poznanianki - Pyze trzeba wyciągnąć!!!!!! Quote
AniaB Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 nosz kurcze.. tez widze to coraz marniej.. cholerka, dla nas ten wrocław to zbawienie - do poznania jedzie sie 2x dłużej, do wrocławia autostradą 2,5 godziny... do której schronisko w poznaniu jest czynne? Quote
monita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 weszka myślałam, że można później iść po nią :shake: Quote
monita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Wiem :PROXY5: Może zadzwonimy do schroniska i powiemy jaka jest sytuacja, czy nie może ktoś po sunię przyjść poźniej ?? Quote
weszka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 monita jak znam życie to na zrozumienie ze strony schronu nie ma co liczyć :shake: Quote
monita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 To co, za ludzie sechą w tym schronisku :shake: Przecież mają pomagać, a nie utrudniać trafianie psów do nowych domków :roll: Quote
MonikaP Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 weszka napisał(a):monita jak znam życie to na zrozumienie ze strony schronu nie ma co liczyć :shake: Od razu Wam mówię, że nie macie co na to liczyć - schronisko jest czynne do 15 i nawet minutę po nikt tam nie wejdzie - biuro jest zamykane na kratę, kasa zamknięta i zostają dyżurni, którzy nie mają uprawnień do wydawania psów :-(. Quote
monita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Nie chcę nic pisać... ale obawiam się, że znowu nic z tego nie wyjdzie :placz: Quote
weszka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 monita napisał(a):To co, za ludzie sechą w tym schronisku :shake: Przecież mają pomagać, a nie utrudniać trafianie psów do nowych domków :roll: monita a to Polska właśnie :angryy: To nie tylko Poznań, tak jest wszędzie :angryy: Powiem tyle dupa zbita, podziękuj mrówie za ofertę ale się nie da dzisiaj tego załatwić. Zbyt mało czasu było. :placz: :placz: :placz: Quote
monita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Nieee, tylko do 15 :angryy: :wallbash: :angryy: Quote
monita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Może czyjaś rodzinka, może pojechać po tą psinkę ?? Wiem, że prosimy o wiele, ale to dla jej dobra :-( Quote
weszka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ja nie mam nikogusieńko w Poznaniu :( ani rodziny, ani znajomych, tylko dogomaniaczki. Quote
monita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ja też nie mam :placz: Ale może ktoś, od dogomaniaczek da radę wyprosić rodzinkę?? Albo, może ktoś ma znajomych w schronisku?? Quote
monita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Wysłałam smsa do Doroty !! Może da radę po nią iść :roll: Quote
monita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Chyba nie da - bo jest już późno :wallbash: Właśnie mi odpisała, że jest na zajęciach :-( Może supergoga pomoże ?? Quote
GoniaP Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Już jest za późno na cokolwiek dziewczyny. Bardzo mi przykro, że nie wyszło. Quote
weszka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Niestety. Pyza spędzi kolejny tydzień w schronie :( :( Quote
AniaB Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 tak - już chyba po zawodach..:-( zaraz trzecia... szkoda wielka.. Quote
Recommended Posts