Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

qrcze ja nawet juz tez kombinowalam-ze Pyze wezme do siebie, jakos ledwo do porzedku dopowadze-prosciej by bylo wepchnac komus w auto-u mnie nikt trasy przed swietami nie chce robic-swiniaki!!!-albo nawet wtedy ten pociag...
a teraz Misiek wraca i znow kolejny pomysl upadl:(
ale kombinujemy dalej...

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jej gdyby się udało, to Pyzka grzała by tyłek na święta w domku :sweetCyb:

Z wrażenia, aż mi się w głowie :huh:

Teraz ukłony w stronę kogoś z Poznania :modla: :Rose: :modla: Może da się coś zorganizować :???:

Posted

dziewczyny - moja firma sie przeprowadziła od 01.04. z krakowa do tychów i niestety na dogo bywam troche rzadziej..bo musze to wszystko jakos poogarniać (jak to po przeprowadzce)..
mój tz ma mozliwosc pojechać ze mną jakby co do poznania, tak ze bylibyśmy niezalezni
kraków - poznan- kraków to ok .800 km.
jeśli byłaby jakas mozliwośc zwrotu przynajmniej częsci kosztów paliiwa to mozemy pojechac w dowolnym (ew. do uzgodnienia) terminie..
jednakże ktos musiałby pyze wyciagnąc i w miare mozliwosci podwieźć nam ją do jakiejś stacji benzynowej na opłotki poznania (będziemy sie spieszyc, bo nasza sunia nie moze być tak długo - czyli ok. 10 godzin - sama..)

weszka ma moją komórke
jakby co weszko to wyślij mi sms - oddzwonie..

Posted

Dziewczyny !!!!

Jeśli ktoś da radę jutro jechać po Pyzkę do Wrocławia, a ciotki z Poznania wyciągną ją ze schoroniska, to Pyzia na święta będzie w domku :multi:

AniaB czy masz możliwość jechać jutro ??

Posted

a skąd te wiadomości..?:multi:
czy to juz pewne?
jesli tak to ja musiałabym wziać urlop..
jak nikt sie nie zgłosi to pojade..
w koncu to taka szansa dla pyzy...

Posted

Czekam na odpowiedź o której Pyza by była we Wrocku.
To jest super okazja więc może i mnie się uda urwać z roboty i po nią pognać. Tylko dzisiaj przed 16 muszę wiedzieć żeby w pracy coś powiedzieć...

Posted

weszko - to daj prosze znac na pw albo sms - co robimy..
ja musiałabym jwziąc urlop i eszcze dodatkowo skołować samochód..
ale to bym jakos moze załatwiła..

dziewczyny - w razie czego mój tel 0608 030 883

Posted

Nrazie wystosowałam do Niej, drugiego porządnego e-maila :p

Jeśli to wypali, to dzisiaj trzeba Pyzke ze schroniska wyjąć, bo wyjazd z Poznania jest o 3 w nocy :roll:

Posted

Teraz podstawa to czy dzisiaj Pyzę ktoś ze schroniska wyjmie i ewentualnie przechowa do czasu wyjazdu.
Jeśli tak to ja stanę na głowie, wezmę urlop i jutro po nią do Wrocka pojadę. To jedyna szansa.

Posted

To tak świeże info :p

Pyzę do godziny 3 w nocy trzeba przechować!!

We wrocławiu trzeba po Nią być koło 8 rano :roll:

Proszę ciotki z Poznania o wyciagnięcie jej ze schroniska i kąpiel :p

Posted

erka napisał(a):
KaLOlina, jaki Misiek wraca? Chyba nie ten psiak, którego wiozłaś do Pruszkowa?

tak ten...dzis go odebralam:( a jeszcze dzis podzrucili mi pod drzwi szczeniaka:shake: :shake: :shake:
dzis wizyta w schronie odpada-musze z ta mala kupa pchel jechac do weta:shake: :shake: :shake: jutro odwiedze pyze...

Posted

ojojojjj nie doczytalam!!!! hala nie ma netu...hmm wyciagnac Pyze ze schronu i przetransportowac do supergogi si?? ja bym ja nawet przetrzymala ale nie teraz jak mam 2psy na glowie w moim mini mini mieszkanku:( hmm to jak kto ja wyciaga??ja MOZE jakos sie wyrobie-nie wiem jak-chyba z zapchlonym szczeniorem pod pacha...

Posted

Dostałam wiadomość od Weszki. Przykro mi, ale nie mogę Wam pomóc - jeśli zajrzycie do wątku Sułtana, zrozumiecie, dlaczego jestem ostatnią osobą, którą można w tej chwili prosić o taką przysługę.