Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

oj - widze ze komplikacje w transporcie pyzy powstały...
dziewczyny - jak nic nie wyjdzie to ja po swietach mam dwa tygodnie urlopu - mogę pozyczyć samochód u rodzicow i pojechać któregos dnia do poznania po nią..
ale mam nadzieje, ze suczynka dojedzie jednak wczesniej, bo do poswiąt jeszce troche czasu...

Posted

weszka napisał(a):
AniaB niestety odległość jest przeszkodą.
Ale może w poniedziałek się uda. Ciagle czekam na odpowiedź w tej sprawie...

weszko - zdaje sobie z tego sprawe..i wiem, ze nie jest to proste objechac tam i z powrotem..
dlatego ja raczej w czasie urlpou mogłabym sie podjąć..
czas jazdy mnie nie przeraza bo ja 750 km robie na raz jak kade na delegacje

ale jakby co to ja swoją propozycje podtrzymuje
jedynie koszty paliwa jakoś by trzeba hmmm..obmyslec

Posted

ja postaram sie cos zalatwic-qmpela wroci z Wloch i bede ja molestowala-ale tez dopiero PO swietach...zalatwilabym tez transport-ale platny-u znajomego-trzeba by za benzyne zwrocic:( a ja mam chwilowo jeszcze -200zeta na koncie przez Miska:(

Posted

AniuB w tym cały szkopuł - przeciez od dawna już sie toczą rozmowy w tym kierunku,żeby ktoś z Poznania dowiózł Pyzę do Wrocławia, a my ją stad odbierzemy. Ale w Poznaniu też się jakieś trudności piętrzą, a Pyziulka tam czeka :-(

Posted

Przecież weszko grzecznie czekamy:ghost_2: A co do benzyny, to przecież wiadomo, że i ja coś dołożę.Byle by to biedactwo już spokojnie znalazło się w DT

Posted

Szlag trafił moją dobrze zapowiadającą się opcję transportową :angryy: :angryy: :angryy:

AniaB, Monita, Amiga obawiam się, że będziemy musiały same to załatwić. Jak to mówią umiesz liczyć - licz na siebie.
AniaB zrobimy składkę na benzynę i jeśli rzeczywiście dasz radę pojechać do Poznania to chyba jest to jedyna szansa przywiezienia Pyzy do Krakowa :shake:

Posted

jak trzeba to musze dac rade:lol:
tylko ja - tak jak pisałam - dopiero po swietach mam urlop i wtedy mogłabym pyze zabrac..
jak pyza miałaby jechać?
czy mamy dla niej jakiś transporterek, czy moze mógłby mi ktoś potowarzyszyć i pomóc podczas transportu?

jest jeszcze opcja tego pana którego zna kalolina - jemu też tzreba by pokryć koszty paliwa, ale moze miałby mozliwosc zabrać pyze wczesniej?

jesli nie to zapytam kiwi czy w czwartek po swietach nie dała by rady ze mna pojechać..
chyba że któraś z was miałaby ochote na przejazdzke?:lol:

Posted

myśle jeszcze, że do tego czasu zanim ja sunie ewentualnie przywioze mozna by w tytule watku napisać , ze transport poznan - kierunek kraków potrzebny..

zawsze to jakaś szansa - a moze ktoś będzie mógł podwiexć psiaka gdzies bliżej..? np do katowic, czestochowy a nawet w inne miejsce - zawsze to trasa krótsza..

kalolina - a ty np. do warszwy nie mogłabyś jakoś pyzy dowiexć?
mam wrazenie, ze do warszawy krótsza droga..niż do poznania..

Posted

AniaB - ten temat już był w watku transportowym, a o dowiezienie Pyzy do Wrocławia tez już od dawna prosimy Poznanianki i nic z tego do teraz nie wyszło!
Jak trzeba, to może ewentualnie uda mi się załatwić urlop na czwartek, chociaz tak szczerze mówiąc bardziej pasowałaby mi sobota lub niedziela. Ale z drugiej strony przydałoby się wreszcie zabrać Pyzę ze schronu :-(

Posted

amiga - ale jak wpiszemy w tytule to wiecej osób zobaczy niz na watku transportowym..
bo tam chyba mniej osób wchodzi niz na PwP
szkoda mi suki - zeby tyle siedziała w boksie
nie wiadomo, moze ona głoduje, bo ja odpedzaja od miski..
dlatego szukam jeszcze pomysłów na wczesniejszy transport

amiga - ja mam na myśli czwartek ale ten po świetach - tzn. 12.04.:lol:
jesli pasuje wam bardziej sobota, to moze byc sobota albo niedziela - dla mnie to zaden problem
tylko ze to bedzie sobota 14.04 - bo najblizsza jest swiąteczna..
ja tam przy czwartku sie nie upieram zupełnie - wiem tylko że kiwi ma czwartki wolne od zajec - i dlatego o niej pomyślałam..
Ja moge jechać i we srode..
jak chcecie:lol:

Posted

ehhh JA DZISIAJ JECHALAM DO WAWY Z MISKIEM!!!! :( ale Pyaz jest b.brudna mysle ze potrzebuje tutaj kapieli jakiegos oswojenia-nie znamy jej nie wiemy jak bedzie sie zachowywala w samochodzie...
ja bede starala sie zalatwic ile moge w sprawie transportu...!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

KaLOlino - żebyś Ty wiedziała, jakie ja (i zresztą nie tylko ja) wiozłam brudne psiaki z Ligoty! I to wiozłam akurat 3 naraz i tez nie wiedzialam, jak się będą zachowywać. Były kagańce na wszelki wypadek, ale one były tak zszokowane, że nie ma tego jazgotu psiego dookoła, że jest ciepło i pewnie zszokowane samą jazdą samochodem, że ani pisnęły przez całą drogę do Krakowa.
AniuB - oczywiście - masz rację, trzeba działać wszędzie! Co do jazdy to oczywiście że nie wchodzi w grę ten tydzień przedświąteczny!
Co do dokladnego dnia to przeciez jeszcze sie dogadamy:-))