Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Hala napisał(a):
Mnie też to niepokoi. Czy ma ktoś do niej numer kom?

Ja do niej dzwoniłam i weszka tez chyba oisze, że dzwoniła, ale Monita nie odebrała, ani nie oddzwoniła do mnie :shake:

• 3 weeks later...
Posted

Ja do niej pisałam na gg jak akurat była widoczna, to zaraz się wyłączyła :-(:placz:
I pisałam do jej czerwonego słoneczka i też żadnej odpowiedzi. Dzwoniłam do niej na komórkę, ale nie odbierala a tez nie oddzwoniła.
Ja u niej byłam raz osobiście, ale niestety byłam tam zaprowadzona, więc niestety adresu dokładnego nie znam. A to jest bl;ok, który ma chyba z 10 klatek:shake:
A w dogo też już wieki całe jej nie było:shake:

• 1 month later...
  • 6 months later...
Posted

Dziękuję wszystkim za to, że o nas pamiętali!! I na wstępie chciałam przeprosic za brak informacji z mojej strony.

Dużo się działo i przez pewien czas kompletnie nie miałam czasu na odwiedzanie dogo... Później małe kłopoty... a teraz to, czego się nie spodziewałam... zostałam już tylko sama z Zulką :placz::placz::placz::placz: w poniedziałek odszedł od nas Maksio :placz::placz::placz::placz:

Posted

Ojeeeej, nawet nie wiesz jak mi jest przykro. :placz:
A tak często o Was myślałam i bałam się, czy czasami coś złego się nie dzieje :-(

Czy maluszek chorował?

Posted

Nie zdążyłam mu pomóc... odszedł mi na rękach :placz::placz::placz::placz:

Amiga, Maksio generalnie był chorowity i taki jakiś delikatny. Ponad miesiąc temu było podejrzenie o babeszjozę, dwa tygodnie kroplówek, zastrzyków, badań i leczenia. Poprawiło się... a dwa tygodnie temu znowu coś się stało :-( Znowu były badania, zastrzyki, przepisane leki. Po przeprowadzeniu badań stwierdzono problemy z nerkami. Rokowania były optymistyczne, odpowiednia dieta, leki i piesek będzie miał się dobrze... W poniedziałek nic nie wskazywało, że jest źle... wróciłam z pracy... ehhh ciężko łzy same napływają do oczu :-( Maksio leżał w koszyczku, nie reagował na nic :-( chciałam go podnieśc, biec do lecznicy :-( ale z minuty na minutę było gorzej i stało się :placz:Podejrzewam, że to serce i nikt nie brał tego pod uwagę, zwłaszcza weterynarze... a kilkakrotnie powtarzały się te same dolegliwości :placz::placz::placz::placz: Strasznie nam z tym źle :placz::placz::placz::placz: W domu pusto, Zulka jest inna, nie wita się rano, nie cieszy się tak jak wracamy do domu :placz: Strasznie jestem rozbita...

Posted

Ojeeeej :shake::-( Strasznie mi przykro.
Maksiu
[*]
Trzymajcie się jakoś :calus: wiem że ciężko i smutno bardzo. Pyzulka też biedaczka bo w końcu od zawsze była z Maksiem :-(

• 1 month later...
Posted

Do całej gamy harców dodać trzeba, że ona najbardziej uwielbia zabawy o 1 w nocy :shake:
Mohja sąsiadka z piętra pode mną jest pewnie tym coraz bardziej zachwycona :evil_lol:

Posted

Powiem nieskromnie, że też się cieszę :p

W najbliższym czasie wstawię kilka zdjęć, tylko najpierw muszę Zulę doprowadzić do porządku, bo wygląda jak... turoń :D

Posted

Jest fajna babka, która robi fryzurki sznauciom - ona mi przygotowywała Amigę do wystaw. Ma salonik w miejscu, gdzie był kiedyś sklep Karusek na pasie startowym. Tylko oczywiście trzeba się tam umawiać na termin

Posted

AnkaG napisał(a):
Szukamy domu dla chłopca Sredniaka - może chcesz do pary dla Zulki? :razz:

No wiesz nie kuś :eviltong: ;) bo przez chwilę o tym pomyślałam ;)
Do serca wpadła mi Corsia :shake: ona biedna cały czas w schronisku :shake: Myślę nad tymczasem.

AnkaG napisał(a):
No to czekamy na foty Pyzulca - a ona dalej psotna?

Psotna, ale mniej :p Generalnie zrobiła się bardziej stateczna, ale oczywiście ma swoje głupawki :diabloti: